| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ojciec Rydzyk człowiek czunu! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
|
Ojciec Tadeusz jest jedynym Polakiem,który w Polsce po 1989 roku zdziałał coś wielkiego.Oprócz ojca Tadeusza nie znalazł się nikt,kto przyczyniłby się do rozwoju Ojczyzny.W Polsce mamy samych destruktorów i pasożytów,umiejących niszczyć i przepuszczać wszelki majątek narodowy.
Podkreślam jeszcze raz Ojciec Rydzyk to jedyny Polak,który potrafi budować dobro Ojczyzny.
Jacy mali przy nim są ci wszyscy politycy i inni "wielcy",to same karły,a niektóre to plujące karły.
Przeto powiadam wam- Ojciec Tadeusz powinien zostać prezydentem Polski!!!!!!
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Radzenie sobie z problemami, których nie ma, to dość oryginalny pomysł na życie... choć lubiany przez większą część społeczeństwa. W końcu trzeba coś robić, jeśli nie wiadomo co powinno się robić.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Jaja lubię, ale zjadać ;)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
...zapomniałem o tej świni. Czy gdybyś narysował ją od tyłu, to znaczyłoby, że jesteś zboczeńcem? :P ...tak mi się skojarzyła diagnoza alternatywna.
|
|
|
|||
|
Takie testy są nie wiarygodne:) Kurde ja świnie tylko od boku umiem narysować:D I to sie bierze z moich talentów artystycznych:)
|
|
|
|||
|
Witam wszystkich.
A Ja bym stawiał na to że Wojownik Prawdy jest kimś piszącym już na forum pod innym nickiem.
Temu komuś od czasu do czasu odbija palma a wtedy przeistacza się pana Hyde.
Ancik, jak Ty ładnie usypiasz :D
|
|
|
|||
|
|||
|
:) Miałem na myśli to co aplikowałaś Zbyszkowi:
|
|||
|
A! Zapomniałam, że to napisałam .:D
Myślałam, że piszesz o falach z zaklęć. Ale tamto to plany wyjazdowe. :)
Chyba lepiej rzeczywiście pójdę spać :))
|
|
|
Zbysienku, wrzć ten teścik tutaj, jeśli możesz :)
Ładnie proszę:)
Lubię takie zabawy. Ostatnio na jakimś szkoleniowym spotkaniu z psychologiem podświadomie wyczuwałam o co chodzi, nie znając celu testu wykonywałam wszystko tak, że moje rysunki wychodziły najlepsze i były zestawiane z innymi jako skrajna przeciwstawność pozytywna. Te osoby, które pozornie wyglądały na spełnione wszystko porobiły negatywnie, interpretacje ich "prac" wskazywały na frustrację, przygnębienie, same czarne myśli.
I tu przychodzi mi na myśl to, co Włodek o mnie powiedział. Chyba rzeczywiście coś w tym jest, skoro z różnych żródeł dowiaduję się o tym samym, mimo, że wcale nie mam takich pozytywnych odczuć.
Sprawdzenie kolejnego takiego testu jest dla mnie eksperymentem samopoznawczym. Być może utwierdzę się w przekonaniu, że jestem inna (pozytywniejsza) niż sama o sobie myślę.
|
|
|
Dzięki za teścik:) Świni nie rysowałam, ale resztę zrobiłam:)Uff psychopatka nie jestem, ale za to myślę inaczej niż wszyscy:)
Fajna zabawa:)
|
|
|
|||||
|
|||
|
Teścik zabawny - przed chwilą rozwiązałam i się uśmiałam. :)
Szkoda, że nie tłumaczą zawinętego ogonka :D
Dzięki :D
|
|
|
|||
|
Napisalam list do Zbyszka i wyslalam Mu test :
Witam Zbyszku !
Ja kiedys dostalam test psychologiczny, w ktorym jest tez mowa o swince. Zalaczam Ci ten test. Mysle, ze Twoj test jest taki sam, ale sprawdz.
W tym tescie zastanawiajace jest pytanie o narzedzie i kolor. Ja osobiscie nie wierze, ze Ty i ja pomyslelismy o tym samym, a oni pisza, ze tak mysla wszyscy !? Ten pps oblecial juz pewnie cala Polska przynajmniej. Nie moga wszyscy Polacy myslec o tym samym, dlatego uwazam, ze ten pps jest sprzegniety z kontrola umyslow.
Wiem, ze Ty rozwiazales juz ten test, wiec moge Ci napisac, ze ja pomyslalam o czerwonym mlotku. Ty wiesz, o czym Ty pomyslales. Jesle nie zwrociles uwagi na to pytanie, to sie nad nim zastanow !
Serdecznie Cie pozdrawiam.
Goska
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |