Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ojciec Rydzyk człowiek czunu!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57

Ojciec Tadeusz jest jedynym Polakiem,który w Polsce po 1989 roku zdziałał coś wielkiego.Oprócz ojca Tadeusza nie znalazł się nikt,kto przyczyniłby się do rozwoju Ojczyzny.W Polsce mamy samych destruktorów i pasożytów,umiejących niszczyć i przepuszczać wszelki majątek narodowy. Podkreślam jeszcze raz Ojciec Rydzyk to jedyny Polak,który potrafi budować dobro Ojczyzny. Jacy mali przy nim są ci wszyscy politycy i inni "wielcy",to same karły,a niektóre to plujące karły. Przeto powiadam wam- Ojciec Tadeusz powinien zostać prezydentem Polski!!!!!!

Raptor:
A Ty Zbyszku może zbyt idealistycznie, bez dystansu do takich osób/tekstów podchodzisz
aaaaaaaaaaaaaaaaa i bum głową w stół :-) kiedyś taki test zrobiłem między innymi narysować było świnie narysowałem ją przodem- znaczyło że jestem bezpośredni taki jestem, owijać mi ciężko :-) a niech ma chłopina- po co przyszedł a może to Ty raptorku sobie jajca robisz ja to podejrzewałem już dawno :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Radzenie sobie z problemami, których nie ma, to dość oryginalny pomysł na życie... choć lubiany przez większą część społeczeństwa. W końcu trzeba coś robić, jeśli nie wiadomo co powinno się robić.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Jaja lubię, ale zjadać ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

...zapomniałem o tej świni. Czy gdybyś narysował ją od tyłu, to znaczyłoby, że jesteś zboczeńcem? :P ...tak mi się skojarzyła diagnoza alternatywna.

Raptor:
Czy gdybyś narysował ją od tyłu,
nie było opcji w lewo w prawo i od przodu pewnie margines rysowania od tyłu był zbyt mały by tworzyć mu profil ale to całkiem możliwe sam oceń- przesłałem Ci to mały pps :-)

Takie testy są nie wiarygodne:) Kurde ja świnie tylko od boku umiem narysować:D I to sie bierze z moich talentów artystycznych:)

motylek:
Takie testy są nie wiarygodne:)
ok- wysłałem i Tobie :-)

Witam wszystkich. A Ja bym stawiał na to że Wojownik Prawdy jest kimś piszącym już na forum pod innym nickiem. Temu komuś od czasu do czasu odbija palma a wtedy przeistacza się pana Hyde. Ancik, jak Ty ładnie usypiasz :D

zbyszek123:
a może to Ty raptorku sobie jajca robisz ja to podejrzewałem już dawno :-)
Nie doczytałem ze Zbyszek pierwszy wpadł na podobny pomysł :)

rosomak:
Ancik, jak Ty ładnie usypiasz :D
? Nie rozumiem. Podglądasz? (telepatycznie?)

:) Miałem na myśli to co aplikowałaś Zbyszkowi:
Ancik1410:
Zbysiu, wyluzuj. Spokojniej, ...spokojniej, ... spokojniej, ... Łyknij sobie szklankę wody (dla ochłody i na uspokojenie), policz od 100 do 0 w wolnym tempie, podziałaj na podświadomość, ... ... wyobraż sobie i odczuj: ... wojowniczek wcale na ciebie nie działa, ... nie denerwuje cię, ... nie drażni, ... ze spokojem czytasz jego prowokacje, ... nie reagujesz na nie, ... jesteś obojętny, ... jesteś łagodny, ... jesteś wyluzowany ... i szczęśliwy, że g... to cię obchodzi. :)

A! Zapomniałam, że to napisałam .:D Myślałam, że piszesz o falach z zaklęć. Ale tamto to plany wyjazdowe. :) Chyba lepiej rzeczywiście pójdę spać :))

Zbysienku, wrzć ten teścik tutaj, jeśli możesz :) Ładnie proszę:) Lubię takie zabawy. Ostatnio na jakimś szkoleniowym spotkaniu z psychologiem podświadomie wyczuwałam o co chodzi, nie znając celu testu wykonywałam wszystko tak, że moje rysunki wychodziły najlepsze i były zestawiane z innymi jako skrajna przeciwstawność pozytywna. Te osoby, które pozornie wyglądały na spełnione wszystko porobiły negatywnie, interpretacje ich "prac" wskazywały na frustrację, przygnębienie, same czarne myśli. I tu przychodzi mi na myśl to, co Włodek o mnie powiedział. Chyba rzeczywiście coś w tym jest, skoro z różnych żródeł dowiaduję się o tym samym, mimo, że wcale nie mam takich pozytywnych odczuć. Sprawdzenie kolejnego takiego testu jest dla mnie eksperymentem samopoznawczym. Być może utwierdzę się w przekonaniu, że jestem inna (pozytywniejsza) niż sama o sobie myślę.

Dzięki za teścik:) Świni nie rysowałam, ale resztę zrobiłam:)Uff psychopatka nie jestem, ale za to myślę inaczej niż wszyscy:) Fajna zabawa:)

Ancik1410:
Zbysienku, wrzć ten teścik tutaj, jeśli możesz :)
s_zbyszek@interia.pl wyślij cokolwiek bo nie mam Twojego meila- w odpowiedzi odeśle teścik to pps więc nie wiem jak takie coś dać na forum w pracy dziewczyny wysyłają takie śmieszne rzeczy, czasem to nawet zabawne- oderwać się choć na chwile od rzeczywistości :-)
motylek:
Uff psychopatka nie jestem
śmiałem się z wyjaśnienia tej sytuacji w tym teście, gdy myślałem o odpowiedzi nie widziałem zupełnie nic, czarna ściana- chyba bardzo dobrze :-) oczywiście reszta też poszła ponad przeciętną, i co ciekawe widziałem jak inni rozwiązują- i są problemy, i faktycznie przeciętnie to im wychodzi

zbyszek123:
w pracy dziewczyny wysyłają takie śmieszne rzeczy, czasem to nawet zabawne- oderwać się choć na chwile od rzeczywistości :-)
też mam trochę "śmiesznych rzeczy" - wrzucę na maila następnym razem, bo jeden już do ciebie poszedł :)

Teścik zabawny - przed chwilą rozwiązałam i się uśmiałam. :) Szkoda, że nie tłumaczą zawinętego ogonka :D Dzięki :D

Ancik1410:
nie tłumaczą zawinętego ogonka :D
można się tylko domyślać aczkolwiek też narysowałem sprężynkie :-)

Napisalam list do Zbyszka i wyslalam Mu test : Witam Zbyszku ! Ja kiedys dostalam test psychologiczny, w ktorym jest tez mowa o swince. Zalaczam Ci ten test. Mysle, ze Twoj test jest taki sam, ale sprawdz. W tym tescie zastanawiajace jest pytanie o narzedzie i kolor. Ja osobiscie nie wierze, ze Ty i ja pomyslelismy o tym samym, a oni pisza, ze tak mysla wszyscy !? Ten pps oblecial juz pewnie cala Polska przynajmniej. Nie moga wszyscy Polacy myslec o tym samym, dlatego uwazam, ze ten pps jest sprzegniety z kontrola umyslow. Wiem, ze Ty rozwiazales juz ten test, wiec moge Ci napisac, ze ja pomyslalam o czerwonym mlotku. Ty wiesz, o czym Ty pomyslales. Jesle nie zwrociles uwagi na to pytanie, to sie nad nim zastanow ! Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska

Wrona:
ze Ty i ja pomyslelismy o tym samym
większość po wysiłku dodawania i odejmowania widząc bezsens czynności myśli o czerwonym młotku,choć to dwa schematy myślowe używające innych części muzgu przy mnie koleżanka wymyśliła czarny młotek ja jedyne co wymyślić mogłem to upierając się koloru zielony przedmiotu motorówka pewnie o ten sam test chodzi co do kontroli umysłu to raczej jestem skłonny uwierzyć w przewidywalność lata badań owocują wynikami tak jak ja jestem fachowcem w pewnych dziedzinach tak trzeba się pochylić i przed psychologami

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.