Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie podświadomości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc

Najpierw muszeł wiedzieć jakoł technikę urzyłaś potem co wiesz na temat wywołania podświadomości

Widzę że sami oświeceni jeno ja jeden w ciemnościach mroku błądzę... Leto Ty też znasz tą technike? [%sig%]

Wszyscy ją znają tylko nikt nic o niej nie wie, to jak z ładną dziewczyną, wszyscy wiedzą, że sie puszcza tylko nikt nie wie z kim i kiedy ? Pozdrawiam Igor ::))))))))

przymiotnik "ładna" zastąpiłabym raczej na " łatwa".Wkońcu nie wszystkie ładne sie puszczają....prawda....?

Tak jak w życiu ;;;)))))))) Pozdrawiam Igor

wywolywanie podswiadomosci??? czy to pomoze mi sie uczyc lepiej???

Poprawi jakość uczenia sie a to przełoży się na te twoja lepszosć, ale tylko hwilowo. Igor

ludzie temat na 26 postów nic nie wnoszących do sprawy. Jest to forum aby wymieniać informacje. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje na ciekawy w/w temat niech się nimi podzieli. liczę, że ktoś w końcu opisze dokładnie całe zagadnienie gorąco pozdrawiam

:) Brawo cx!!! To co Ty napisałeś zauważyłem lat temu nie wiem ile kiedy pierwszy raz wszedłem na to forum. Choć nieco bardziej zawile to przedstawiłem :) Mój pierwszy post dotyczył właśnie tego :) [%sig%]

hee..ja sie kiedyś w to bawiłam. KICHA;]

Pliiiskkkkkkkka napiszcie jak to sie robi i w ogóle jakie są rezultaty bo j acoś nie łapie ;p

napiszcie co to jest ijak to sie robi noooooooooooooooooooooooooooooo

jaaaaaaaa....... no i bez kitu dalej nic sie nei dowiedzialem!!! ee mądrale! jak niby tak wszystko wiecie to czemu obijacie tyle w bawelne i nic konkretnego dalej nie napisaliscie?! smiem powatpiewac w waszą wiedze:|

:) Metoda jest prosta. Potrzebne do tego są: -2 osoby -książeczka(modlitewnik) -stary klucz, takie jak są np w szafkach -włóczka, bądź jakiś sznurek -świeczka -jakieś zaciemnione pomieszczenie Tak wiec zaczynamy od włożenia klucza w środek książeczki, tak by wystawała ta szersza część, i obwijamy włóczką w zdłuż i w szerz, tak aby usztywnić klucz(by nie wypadał). Następnie siada się naprzeciw siebie, tak aby po jednej stronie mieć świeczkę, a po drugiej drzwi(świeczka oczywiście musi być zapalona). Książeczka trzymamy podtrzymując palcami(każdy jednym ;) ). Mam nadzieje żer to ostatnie zdanie mniej wiecej jasne. No i na początku formułka "Przywołuję podświadomość <imie i nazwisko> (warto podać jakieś dodatkowe dane, by nie było pomyłki) Jesteś z nami, tak w strone światła, nie w strone drzwi. I książeczka obraca się w którąś ze stron, zgodnie z tym kto pytał. Najlepiej jak jedna osoba magluje jedną podświadomośc cały czas. Myśle że wyjaśniłem troche ;). I nie zapominajcie o odwołaniu "Odwołuje podświadomośc <imie nazwisko> jesteś z nami tak w strone...". Tą metodą można też duchy wywoływać. Jako ciekawostke podam że moja kuzynka wywołała szatana, a potem odwoływała 3 godziny, niby sie udało a nastepnego dnia nadal był... :P Wiec uważajcie. Udanej zabawy!

:) powodzenia [%sig%]

A ja myślałem, że matoda na książeczkę i tależyk z porcealny zagineła gdzieś bez wieśi, a tu masz adlej meczenie książeczki i tależyka. Tylko, że na powazne pytanie nie udziela odpowiedzi, dlatego się z tego juz nie kożysta. Większość duchów tylko zwodzi więc niema się co dziwić, że potem odwoływani eodchodziło przez następne godziny. Szatan jest najprostszy do wywołania bo to styraznik bramy czasu, potem aby go odwołać trzeba zrobić ceremoniał zwany Zamykaniem Bramy Czasu, ma kuzynak Szczęście, ze jej nic nie zrobił, musiała być uczciwa i rzeczywisci eni eprzyświecały jej w obrzędzie złe zamiary. Pozdrawiam IGOR

Pytałem dzisiaj kolegów i niestety jak pisałem metoda przestarzała ale dla amatorów wsam raz.

wywoływanie podswiadomosci-chyba ktos pomylił pojecia-łącząc to ze spirytyzmem. polecam książkę pt.Zagadki ludzkiej natury,-autor Andrzej J. Sarwa jeśli chodzi o spirytyzm to książkę pt.Spirytyzm,autor Allan Kardec

a ja pierdziele ja juz sie w to nie bawie wczortaj miałem pełno w porach kiedy wywoływaliśmy podświadomość naszego kolegi ,kumpela zaczeła sie cała telepać jak by miała padaczke i gadać męskim głosem .Nie polecam tej zabawy nikomu

Ale co cię dziwi tak to działa, jeden staje sie medium takim serwerem odbiorniczkiem i co w tym dziwnego, trzeb ago zresetowac i po kłopocie ::))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.