| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Anioły na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
Witam. Mam nadzieję, że ten temat zauważy wiele osób. Otóż pragnę by każdy kto ma jakiekolwiek ciekawe i w miarę możliwości prawdziwe informacje na temat aniołów stróżów, czy doświadczenia (choćby najmniejsze) będą niezmiernie mile widziane na tym forum. To bardzo dla mnie ważne. Nie chcę nikogo wykorzystywać. Mój mózg zawiera bardzo wiele informacji na ten temat, ale nadal dla mnie to jednak za mało. Ogromne dzięki będę składać osobom, które potraktują to jak najbardziej poważnie. Moja uwaga będzie ściśle poświęcona wszelkim pytaniom i podpowiedziom w razie jakichkolwiek niejasności. Proponuje informacje za informacje jeśli będzie taka konieczność, jednak anioły to, że tak to ujmę moja pasja i... no jest jeszcze kilka innych powodów dla których muszę dowiedzieć się więcej. Z góry dziękuję!
|
|
Causidicus |
|
|||
Wina tuska |
|
witaj wrono...jestem zwyczajna kobieta a dlaczego pytasz? pozdrawiam
|
|
|
MOJA MODLITWA PRZED POJSCIEM SPAC.....
Aniele Bozy strozu moj drogi
Ktoremu Bog z miloscia mnie powierza
Badz przy mnie kazdego dnia
By jasniec,strzec mnie ,kierowac i prowdzic.
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Motylek wrócił! :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Cały czas jestem:) Tylko jakoś mi się pisać nie chciało.. Albo nie miałam nic mądrego bądź też nie mądrego do napisania;p
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ha! ha! ha!
Anioł, stara "poczciwina", mordka kochana :)))
|
|
|
savanah6, pytam Cie - kim jestes, bo Twoje modlitwy sa bardzo pretensjonalne. Chyba niewielu ludzi na takie modlitwy stac. Ludzie wobec Boga wykazuja wiecej pokory jak Ty. A moze Ty zapomnialas, o sadzie ostatecznym ?
http://www.nowhisper.com/video/TKlKhMbK468/Microwave-Weapons-Raytheon-Style.html
|
|
|
Pokora jest głównie wyrazem strachu.
Czy tego co najwyższe trzeba się bać.
Co to za straszenie na forum. Zatrudnij się Gocha przy jakiś horrorach
a ktoś kto chce się bać będzie miał
jakiś profit z twoich aberacji chorej wyobraźni.
|
|
|
wrono kazdy modli sie jak chce i do kogo chce ,moje modlitwy mi osobiscie bardzo pomagaja pozytywnie i z usmiechem przechodzic przez zycie i nie uwazam zeby byly one pretensjonalne ale skoro ty tak to odbierasz,kazdy z nas jest inny i ja tego nie nyguje pozdrawiam i zycze milego dnia
|
|
|
Pokora, to nie strach. Pokora, to oddanie czci ! Szczegolnie czyjas duza wiedza uczy pokory normalnych ludzi.
|
|
|
swiete slowa wrono...Im świętsza jest prawda, tym pokorniejszy powinien być ten, kto ją głosi.Bóg wymaga od człowieka nie tylko pokory, ale i odwagi....Dobranoc
|
|
|
Szatan
Kazda religia byla wprowadza na sile. Kazda religie cechuje zestaw praw, ktore w niej obowiazuja. Kiedys wolni ludzie - poganie, nie chcieli narzucanych praw, tak jak dzisiaj my przed nimi sie bronimy i ich obawiamy. Kazda wladza ogranicza wolnosc. Wolnosc wiec ogranicza religia i rzad. Mysle, ze kiedy wprowadzano religie w Polsce, to wtedy powstalo slowo szatan - sza tan, czyli cichy taniec misjonarzy, ktorzy niepokornych przeciez usmiercali. Najwazniejsza sprawa w wielu przedsiewzieciach bylo i jest usmiercenie przywodcow organizujacych opor. Przywodcow likwiduje sie zawsze po cichu - Sza tan ! Tak z pewnoscia nazwali to Polacy. Szatan stal sie przeciwnikiem dobroci, milosci, madrosci i piekna. Tak to jest do dzisiaj. Ten sam szatan rzadzi do dzisiaj. Szatanizm cigle przybiera na sile i ciagle niweluje dobro, milosc, madrosc i piekno. jego zwolennikow przybywa, bo dobrze teraz na tym zarabiaja i sa nietykalni - przynajmniej do chwili, kiedy ich sie jeszcze potrzebuje ! Szatan nigdy nie zaprzestal swojej dzialanosci !!!
|
|
|
Dzięki ponownie wszystkim. Romek miło by było też usłyszeć coś o upadłych. Co do mnie powiedzmy, że mam pewien dar, ale nie będę go omawiać na forum. Te informacje są naprawdę ważne, więc proszę bez sprzeczek. Bardzo Dziękuję Savanah6... Jeśli ktoś chce konkretne info ode mnie proszę pisać na e-mail. Podam wtedy gdy ktoś się zgłosi. ..
|
|
Causidicus |
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |