Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

no i widzicie pomyliłem się wiadomość wysłałem 2 razy. No nic.

Ja nigdy na tym forum nie rozumialem uporu ktory jest w ludziach: dlaczego z gory odrzucaja cos z czym sie nie zapoznali lub nie dali sie temu dopelnic.. opieraja sie tylko zawsze na doswiadczeniach wczesniejszych, blokujac moznosc dalszych doswiadczen - twierdza, ze jest tak i tyle!:) Zalosne i komiczne zarazem:) Ale to naturalne.

Podajesz tu 7 miesięcy(styczeń-lipiec), a może to jest 7 lat???2005-2012??? Pozdrawiam:)

Wróciłem po dość długiej przerwie , i przepraszam niektórych z was , za brak odezwu spowodowanego mym odłączeniem jw. od Rzeczywsitości Wirtualnej ;) Dziękuję za wcześniejsze komentarze i dialogi , w wielu miejscach komiczne i logiczne . Niebawem , może jutro Umieszczę Datę którą wyliczyłem dwukrotnie , w róznych odstępach czasowych , mającą jak Sądzę , a o czym się przekonacie niebawem otworzyć Oczy co niektórym na nieistnienie "przypadku";) i wskazać Ważne Wydarzenie - Datę , która zaistnieje na dniach . Dziś nie mam sił zbytnio gdyż dużo ruchu w moim życiu po powrocie zaistniało i nagromadziło się spraw nie pozamykanych .

Dam wam wskazowki, 3 dni ciemnosci to beda 3 dni panowania szatana na ziemi, czytalem o tym u Sybili z Kume, jej przepowiednie sie sprawdzjaa w 90 %, sa bardzo bezposrednie i neimetafotryczne, 2000 lat temu przepowiedziala postral naszego papierza, wiele o Polsce nawet o Wałesie bylo jako tym ktorego opluja neislusznie i na wlasna zgube..... ale wracajac do tych 3 dni. Chcodzi o to ze nie wolno wam patrzec na to co bedzie siedzialo na dworze, zakryjcie okna szczelnie. Usiadzcie w domu i niewychodzcie przez 3 dni, beda do was pukac osoby i podawac sie za np rodzine lub znajomych, blagac o to abyscie ich wpuscili ale to nei beda oni, jak tylko otworzycie drzwi spotka was smierc ! KAzdy kto bedzie na dworze wtedy umrze wiec nei mozliwe jest aby to byla rodzina lub ktos podobny. Trzeba czekac i modlic sie gleboko. Aurel ja czekalem na to zdarzenie kilka lat i moze w koncu teraz sie uda. Ostrzegam moich znajomych jak maja postepowac.

Będąc w górach rozłożyłem Tarota zadając pytanie dotyczące określenia i wystąpienia Czasu i Zdarzenia mającego rozpocząć tkzw. „trzy dni ciemności” . Wcześniej wyliczyłem datę pokrywającą się , a raczej otwierającą Początek owych dni . Dzięki Przyjacielowi otrzymałem drogą informacyjną kolejną Datę , tyle że Zamykającą początek owych 3 dni ciemności wyliczoną przez P. Ewę May . A . Wcześniejsze wyliczenie dokonane w Grudniu 2004 roku : Moje – 1 Kwietnia 2005 ------------------------------------ Ewa May – 3 Kwietnia 2005 . B. Obecne . Data Wyliczenia : 28 Styczeń 2005 r. Arkan Wielki – XIV Równowaga ( Umiarkowanie ) . Sprowadzony drogą Numerologiczną , do liczby Podstawowej – 5 … 14 = 1 + 4 = 5 . Wyszła 5 . Jak widzicie Środkowa dała liczbę Miesiąca – 4 . Początkowa „1” to Dzień . Pełna Data : 1 Kwietnia 2005 Ciekawostka : Przy kolejnym rozłożeniu w Celu zweryfikowania nieprzypadkowego Pokrycia obu tych dat rozłożyłem Arkana Tarota na pytanie dotyczące Samego Dnia , owego 1 kwietnia jaki mi wyszedł oraz Ogólnego obrazu tego Co Spotka Ziemię . Wtajemniczeni w arkana Tarota lub Ci co potrafią łączyć Obrazy choćby zapisane w samych Nazwach Kart dostrzegą Spójność Połączeń . Oto Te Arkana : VII Rydwan – XII Wisielec – XXI Świat – Esencją Energetyczną 3 Arkanów Wielkich jest … XVIII Księżyc . PS. No Comment . Dla Zaznaczenia tego co Ukazały mi Arkana Tarota odnośnie miesiąca Lipiec , Stwierdzam otwarcie bez żadnego wstydu , iż Prawdopodobnie się Pomyliłem w interpretacji Zdarzeń na ten miesiąc . I w najbliższym Czasie poddam Analizie raz jeszcze ten miesiąc rozkładając Tarota i publikując na łamach Tematu owej Stronki , to co mi Wyjdzie . Dla Poprawki by większość Zrozumiała .. . Nie uważam się za Nieomylnego , gdyż ludzką Naturą jest Upadać , by się Uczyć i Doświadczać odnajdując w sobie i uświadamiając własne Błędy i Pomyłki . A Bogiem w pełni nie jestem , tylko tj Ty i Cały Świat .. jego Esencją . Parokrotnie spotkałem swych opiekunów w innym wymiarze , jeden z nich Nakazał : „Mów Co Widzisz ..” . Tak też i Czynię . Pozdrawiam Wszystkich ludzi Dobrej i Złej Myśli we mnie Skierowanej .

a moze po prostu spojrzycie do historii ? Nic nie mowiac to ciagle tak jest. Ludzie podczas drugiej wojny swiatowej tez mogli mowic ze swiat zostanie zachwile zniszczony. Teraz tylko media o tym mowia bo sa a kiedys prawie nie bylo albo wogule. Ataki itp. to zawsze bylo. Grozby. TO nic nowego. Ludzkosc upadnie, ale nie za 7 lat. Jestem jeszcze moze mlody. Ale wiem mniej wiecej jak dziala psychika ludzka. Media po prostu naglasniaja takie sprawy i to robi piekna panike. 3 wojna swiatowa juz trwa w iraku. Prawie wszystkie kraje biora tam udzial.. Jedyne co do daty 2005 jestem pewien to to ze w tym roku nie bedzie zaciekawie. Ale bywalo gorzej.

Ludzie nei upadna tylko sie ODRODZA !!! a to roznia odrodza przez smierc wielu !

"Lekarze odkryją nowy lek o którym będzie głośno" - Odkryty Został Dziś LEK na Ptasią Grypę .. Epidemie tej choroby który zostanie użyty , Lekarstwo w postaci Szczepionki wymślili chińczycy . LUTY 2005 .

Poprawka .. "odkryli"

# dni ciemności to światowy być może rozgrywkowy i polityczny w sensie kontroli nad światem - ultrabioterroryzm.wydobycie się z ampułki chronionej przez pluton specnazu (16 byków poruszających się z ściśle chronioną ampułką jako obstawa)najgrożniejszego szczepu współczesnej wojny mikrobiologicznej i bakteriologicznej, wymyślonego w tajnych instalacjach kombinatu wojskowego "Biopreparat" w Striży i Omutnińsku koło 670 tysięcznego KIROV'a na przedgórzu Uralu, zarazku o roboczej nazwie "Marburg".Jedna ampułka zmutowanego z afrykńskich bakterii Konga- Leopoldville(Kinszasa)Marburga powoduje szybkie rozmutowywanie się piekielnej zgubnej dla całej ludzkości superzarazy z szybkością błyskawicy i z kumulowaną tak zwana wodospadową atmosferyczną reakcją łańcuchową obejmującej calą Ziemię.Marburg jest najgrożniejszą mikrobakterią i najgrożniejszą trucizną-szczepem kompleksu wojenno-przemysłowego kiedykolwiek stworzoną przez"chorzu'sieński" ludzki umysł i ludzkie ręce...Walka róznych koterii i przemożnych klik rosyjskiego kompleksu militarno-"parapsycho"-wojskowego o władzę z Putinem i z wszystkimi pozostałymi na tej Ziemi i o władzę nad światem na terenie samej Rosji przyjmie diabelskie wręcz "dimensions"...(pol."wymiary") Kupcie zatem do wiosny 1.1.2005 szeroką taśmę samoprzylepną do obklejania okien...i nie otwierajcie przez # dni owych słynnych"wiecznych"dla idiotów i wiecznych dyletantów oraz niedowiarków internetu oraz wiedzy typu "ejsi/tajne/poufne",ani drzwi także obklejonych taśmą ani skomputeryzowanych w niniejszym ,upiornym złym sensie naszych polskogłupkowatych megatranscendentalnych"windows'.... Auf wiedersehen liebe Polinnen und bloedsinnige und primitive,slawische,schmutzige maennliche Polacken.Ihr seid Niemand da...wie immer... und hier seid Ihr ewige polnische Dummkopfe wie fuer allemal in der Geschichte.Tschiesssssssssssssss. Ihr japanischer humanoidaler kaiserlicher Ultramoderne-robot DENTAKU, der fahige {Sohn} Sonn des Reptils.

"Astronautyka zdecyduje się wysłać szybciej ludzi , w podróż na Marsa bądź odkryje coś w Kosmosie " - Oficjalnie w Piątek 11 LUTEGO 2005 Polscy Astrofizycy ogłoszą Odkrycie Planety "w Kosmosie" .. Cytat Dzisiejszej wiadomości : "Polacy odkryli planetę" 08.02.2005 15:19 Najmniejszą z planet spoza Układu Słonecznego odkryli polscy astronomowie pracujący w USA, prof. Aleksander Wolszczan i dr Maciej Konacki. Oficjalnie poinformują o tym na piątkowej konferencji w Aspen (Kolorado). Wypełniło się kolejne , co Objawił Mi Tarot !!!!!! Ps. Ludzką Rzeczą jest Mylić się i Przyznawać do Błędów .. ludzką rzeczą jest Mówić Prawdę odrzucaną Powszechnie . Amen .

wow...

tak. W kosmosie odkryto takze duze cos zwane kolejna galaktyka. zauwaz ze tarot moze byc zle odczytany... Jak tak bardzo lubisz wprowadzac ludzi w panike idz napisz do tych z onetu........

Ale jednak niestety masz racje... Jednak mam nadzieje ze blednie przepowiedziales przyszlosc tak jak wielu przed toba.....

Eyry Deurn też chciałbym by reszta ta "Zła" się nie wypełniła , Czas odkryje ... . Pozdrawiam;)

Aurel zasadniczo i te prawne sprawy sie sprawdzaja, ale poczekamy jeszcze na marzec jak sie sprawdzi to jestes wielki i juz kopie schron ! bo te 3 dni ciemnosci zapowiadane w apokalipsie i w proroctwach no krolowej Saby sa przejeb....

sprawdziła się też przy okazji inna "prophecy"{przepowiednia}zarezerwowana na miesiąc LUTY okrytego złotą aurą Auriela Aureliana ŁASASOWSKIEGO.:Okolice Maldaku(Indie) - oto zatem właśnie tutaj w Indiach, u podnóża Himalajow odnotowywana jest aktualnie, największa w historii ludzkości jawna obecność wielu setek trójkątnych i bardzo potężnych jeśli chodzi o typowe ich parametry gabarytowe i kubaturowe, statków kosmicznych obcych cywilizacji intergalaktycznych wchodzących właśnie w tym rejonie w wydrążone pod górami nieznane dotąd człowiekowi kompleksy podziemnych tajnych intergalaktycznych baz kosmicznych ukrytych pod powierzchnią TYBETU oraz pod wypiętrzającymi się z płaskiej delty Brahmaputry na wysokość 8700-8800 metrów skalistych masywów Himalajów. Przy lotach ciężkich intergalaktycznych grawilotów-krążowników międzygalaktycznych wyposażonych w nieznane naszej cywilizacji rodzaje broni kosmicznych, asystują "Aliensom" oficjalnie, dziesiątki myśliwcow przechwytujących Indyjskich Sił Zbrojnych.Sprawa stała się tematem oficjalnego posiedzenia i specjalnej,nadzwyczajnej sesji Indyjskiego Parlamentu.Także ostatnia wizyta PUTINA miała głównie na celu współpracę indyjsko-rosyjską, także w omawianym zakresie harmonijnych i rozsądnych i ukierunkowanych na szybkie panowanie nad Ziemią, kontaktów rządów Indii i Rosji z tradycyjnie związanymi z "Wedami" i hinduizmem oraz tajnym tybetanizmem(tak zwanym buddyzmem "brylantowym"), grożnymi, objawiającymi się teraz już jawnie i oficjalnie EXTRATERRESTRIALS...komentujcie...

japoński robot dentaku - Dawid R. ....... Dziękuję za Informacje oraz Śledzenie i Pomoc jaką Udzielacie w Odkrywaniu Niedowiarkom Dowodów i Pokrywaniu tego co Ujrzałem w rzeczywistej wizji objawionej poprzez Tarota , raz jeszcze Dziękuję !!! :):):) Dzięki :)

Japonski robocie, niewiem czy to prawda co piszesz ale cos tam bylo ze zostanie w tym czasie jak bedzie ciemno cos z podziemi odkryte co bylo zakryte......
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.