| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
|
Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić.
Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu.
Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu.
Procedura jest tak prosta jaki skuteczna.
Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM.
To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób.
On zawsze wie gdzie to jest.
Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych.
Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza.
To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie.
Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje.
Jest to w stu procentach sprawdzona metoda.
NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.
|
|
|
Wiesz Kris, jak jest ciekawy i sensowy temat to zajrzy każdy choćby po to by przeczytać a niekoniecznie coś dodawać od siebie, bo czasami to jest zbędne:)
Każdy ma swojego Opiekuna, tyle że nie zawsze do niego się zwracamy, no chyba, że jesteśmy na zakręcie, w punkcie bez wyjścia...
A tak z innej beczki:)
Pisałeś na moim poście, że emanuuję błękitną energią. Skąd to wiesz, możesz powiedzieć coś więcej??? Masz jakieś zdolności czy to tylko takie stwierdzenie?
|
|
|
geranium bedziesz musiała jakis czas poczekac na odpowiedz krisa, on z własnych przyczyn odpisuje po kilku dniach,ale.......
ma człowiek moc, sam chciałbym ja mieć(uwierzyć i pocwiczyc) ale wiarze sie z tym obowiazek dobrego jej sporzytkowania.
|
|
|
Ok. Ocelot dzięki za wiadomość :)
Ale skoro tak mówisz to warto poczekać nawet te kilka dni :)
|
|
|
Witajcie.
Przepraszam że nie odpisuje szybciej ale czasem przychodzi z innych forów dużo próśb o pomoc w ciężkich opętaniach ,gdy zagrożone jest ludzkie życie i ze zrozumiałych względów tym się zajmuje.
Rozumie zagrożonych ludzi, bo magowie o mało mi syna nie zabili.
Wtedy poznałem troszkę ich metody i sposoby jak temu zapobiegać.
Nie znaczy to że to lubię ,ale jakoś nikt w tym temacie nie pomaga.
Geranium ja takie wypowiedzi traktuje poważnie i jeśli już pisze że na przykład masz błękitną energie w aurze to z reguły tak jest.
Tym kolorem świeci Ci czakra korony , teraz nawet weszła trochę na indygo.
Pewnie masz lepszy dzień, a po drugie to doszłaś do momenty w którym można by Ci przywrócić stałe łącze z Wyższym Ja.
Kiedyś je wszyscy mieliśmy.
To akurat jest dla mnie przyjemniejsze niż egzorcyzmy.
|
|
|
|||
|
niech zgadne wywnioskowałes to po jego nicku na forum...
|
|
Wina tuska |
|
Ja nie uważam się za chodzącą dobroć, jestem taka, jaka jestem. Nie wyobrażam sobie jednak, jaką mogłabym mieć (czy mam) aurę.
Wprawdzie kolory kojarzą mi się z wydarzeniami, które mają nadejść, ale to chyba nic szczególnego. Kiedy po raz pierwszy (jako panna)pojawiłam się u mojej teściowej, wszystko widziałam czarne. Obraz przyszłości pokryty był czernią. Zrobiło mi sie smutno, bo zaczełam myśleć, że pewnie jakaś tragedia się przydarzy. Czasem tak mam: pojawiają się obrazy przyszłości i są w różnych kolorach (jakby pokryte powłoką w którymś z nich), co daje mi do myślenia. W ogóle lubię te swoje wizje, zwłaszcza tuż przed zdarzeniem. Czasem zdążą mnie ostrzec przed czymś złym.
A aura? Widzę ją u ludzi przed moją migreną. :)
Jak z tym jest u Ciebie Kris? Pisałeś już kiedyś o tym na forum? Chyba wszyscy Cię o to pytają. :)
Pewne jest, że należysz do grupy wyjątkowych ludzi. :)
|
|
|
Witaj Kris!
Dzięki za szybką odpowiedź:)
Wiesz, potraktowałam Twoją wypowiedź poważnie dlatego też byłam ciekawa szerszej wypowiedzi, chciałam byś rozwinął to co napisałeś:)
Nie wiedziałam czym się zajmujesz, więc temu tak sformuowałam tamto pytanie.
Ale miałabym do Ciebie prośbę:), jakbyś miał wolną chwilkę to napisz jak mogłabym przywrócić stałe łącze z wyższym Ja o którym wspomniałeś i w ogóle coś więcej bo ja wspomniała Ancik1410 wszyscy są tego ciekawi.:)
Myślę, że robisz coś dobrego, bezinteresowność i altruizm nie rzadko dziś idą w parze:)
Pozdrawiam!
|
|
|
Alkazam, nie tylko nick,jeśli ktoś napisze cokolwiek to pozostawia swój ślad i po nim można do niego dotrzeć , i to nie tylko ja.
Ancik1410 co do migren to występują u ludzi którzy się wszystkim za bardzo przejmują i przez to stawiają się w sytuacjach w których zajmują dwa przeciwstawne stanowiska -sprzeczność ,przez co występuje konflikt i spalanie swojej własnej energii.
To prowadzi do jej niedoboru , co może wywołać depresję, migrenę i wiele innych "przyjemności".
Można się tego pozbyć choćby po kilku rozmowach połączonych z bio i energo terapią.
A Twój dar jest cenny i warto go rozwijać.
Co do połączenia z WJ to robię to w czasie rozmowy głosowej.
Pisanie jest zbyt wolne aby to poprawnie przeprowadzić.
Acha , jeśli się ma błękit na koronie to w zasadzie jest to przepustka do połączenia z WJ, Ancik1410 , też błękicisz.
Pozdrawiam.
Włodek.
|
|
|
weldol możesz dlamnie zamówic jedno miesjce dla włodka w tym sanatorium co załatwiles gośće?, no wiesz w tym bez okien i klamek :)
|
|
Wina tuska |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
problemem jest zbytnie wylobbowane ufizycznianie człowieka- trzeba mu trochę dodać skrzydeł by wybiec poza widzialne 4-6% świata/wszechświata
pozostała część to olbrzymi potencjał :-)
|
|
|
Myślę że nie mam specjalnych predyspozycji do spraw którymi się zajmujesz Kris.
Pewna gruboskórność chroni przed uciążliwościami ataków energetycznych.
Niektórym wydaje się że to czego nie widzą i nie czują nie istnieje, ale to nie istnieje tylko dla nich.
Ja wolę zachowywać dystans do takich spraw nie zadając pytań czy coś jest mniej lub bardziej realne.
Dobrze ze zdarzają się osoby które czują więcej i jeszcze pomagają się jak umieją innym.
Niestety pomoc niektórym wyglądała by że najlepsze jest walnięcie czym ciężkim w głowę. Perspektywa jakiegoś konkretnego bodźca po prostu poustawiała by im hierarchię wartości.
Nie mają odniesienia do skali wartości.
|
|
|
piękne słowa nicze :-)
jednak pod tą gruboskórnością drzemie potencjał
myślę że to nie było aż tak strasznie serio więc kris nie powinien się obrazić- taki swojego rodzaju żart :-)
|
|
|
alkazam zostaw mi chociaż okna .
Ja tak lubię światło.
Swoją drogą będę się przyglądał Twoim wypowiedziom przez najbliższe 3 miesiące i sam zresztą zobaczysz.
Jest kilka bardzo ważnych wydarzeń w życiu człowieka na ziemi.
Oczywiście aby tu żył to narodziny czyli inkarnacja.
Połączenie z Wyższym Ja, Nadświadomością i na pewno inicjacje w reiki.
Wtedy zaczyna się świadomy i zdecydowany rozwój duchowy połączony z podnoszeniem częstotliwości pracy czakr i poszerzeniem świadomości.
Zaczynamy rozumieć po co tu jesteśmy i wprowadzamy stopniowo filozofię którą można by zawrzeć w słowach :nie szkodź sobie i innym.
Pojawia się wzajemne zrozumienie,harmonia i spokój wewnętrzny.
Nie przejmujemy się że ktoś ma inny punkt widzenia bo wiemy ze i na jego rozwój przyjdzie czas ,wcześniej czy później.
|
|
|
|
|
Wina tuska |
|
Czyściutko.
Czakra korony na wysokim fiolecie,jeszcze troszkę i wejdziesz na srebrzysty.
Masz już około 30% połączenia z Wyższym Ja.
Masz też podobnie rozwinięte 3 oko ale o tym lepiej porozmawiać na priw.
|
|
|
Kris, fajnie mnie opisales. Ja sie na tym zupelnie nie znam. Trzeciego oka u siebie nie widze. To sa, zdaje sie jakies hinduskie wierzenia. Do mnie bardziej przemawia europejska sowa, ktora uwaza sie w Europie za madrzejsza, bo widzi w dzien i w nocy, wiec ogolnie widzi wiecej. Mnie jednak do miana sowy jeszcze bardzo daleko. Jestem na poziomie ciekawskiego czlowieka.
Pozdrawiam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |