Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
BARDZO WAŻNE!! (Duchy jak je pokonać?!)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

Witam mój kolega potrzebuje pomocy , ale wszystko po kolei Był zdrowym normalnym człowiekiem , miał pod nogami cały świat , do 2001 roku , rok przed tem zmarła matka jego koleżanki był w takim towarzystwie że śmierć matki koleżanki była dla nich obiektem żartów , jeszcze wcześniej nie narodziło się dziecko i Znajomi dziecka chcieli zbudować sobie pomnik w pokoju w którym mieszkał mój kolega , jego matka stanowczo zaprzeczyła , jeszcze wcześniej w 1999 roku. Zmarła Babcia czym również się nie przejął ... te wydarzenia nawiązują ( być może ) do dziwnych wydarzeń które miały miejsce później i które toczą się teraz , Piotrek zaczął sporo pić i zamknął się kompletnie w sobie tak jak by się coś mu stało przez rok prawie że nie wychodził do kolegów , mówił że coś dziwnego się dzieje w jego pokoju o 4 nad ranem jak się przebudził zobaczył na wysokości 1 metra małego bazyliszka , innym razem zobaczył biały obłok oddalający się od niego , raz widział biała rękę na wysokości klatki piersiowej , twierdził również że ktoś do niego przemawia i mówi mu że jest duchem mordercą i żeby robił dla niego dziwne rzeczy kradzieże itp.. a on go ochroni bo ma ponad ludzką moc . Piotrek zwrócił się o pomoc do Egzorcysty który stwierdził przypadek trzech duchów , jednak recepty na nic się zdały , coś się poprawiło ale to jeszcze nie jest to . Piotrek zaczął się dziwnie zachowywać wobec innych osób , często rzuca mięsem , w ogóle z jednego z fajniejszych normalnych chłopaków stał się smutnym desperatem walczącym o każdy następny dzień , mówił że nie wierzył w takie rzeczy dopóki nie zobaczył tego białego obłoku i zielonego bazyliszka a przecież już nie spał chciał go dotknąć ręką i on znikł , w obecnej chwili słabo się czuje i nie może poprawnie złapać powietrza , prosi o pomoc , mówi że po takim koszmarze jakim przeżył już zupełnie nic go w świecie nie zaskoczy , i że to przechodzi ludzkie pojęcie , przez 6 miesięcy nie spał twierdzi ze cos nie daje mu spać i jak by go ciągnęło za tył głowy , dodał jeszcze ze raz powiedział duchu odejdź przepraszam za to co powiedziałem a o 3 w nocy usłyszał to samo w swoją stronę . I krąży jeszcze za nim przeogromny pech raz szedł i coś go wypchnęło na ulice nie mógł Sie ruszyć i w ostatniej chwili . I krąży jeszcze za nim przeogromny pech raz szedł i coś go wypchnęło na ulice nie mógł Sie ruszyć i w ostatniej chwili uciekł przed nadjeżdżającym samochodem , tak samo było na torach gdzie jak twierdzi nie zauważył pociągu , ma stanowczo dość takiej męki , twierdzi że tych przypadków nie sposób zapamiętać raz wcale nie z własnej woli poszedł na cmentarz , oceniając jego osobowość w życiu by sam nie poszedł na cmentarz tym bardziej z własnej woli , jest utwierdzony w przekonaniu że na 100 % są to duchy ! jest zły na te zmarłe osoby że wyrządziły mu taką drogę , ale nie wie co z tym zrobić jak je po prostu odesłać ! Ma ktoś jakieś pomysły ?!? BŁAGAM POMÓŻCIE

Wrózka gówno mu pomoże, tylko kase wyciągnie=/

ja cytałem własnie o duchu który nawiedził klozet jednego kolesia.podobno raz go wciagnał i połamał mu miednice,a koles powiedział ze to duch hydraulika który naprwiał mu kibel na kilka dni przed smiercia i go straszy bo nie dał mu napiwku...nie robie sobie jaj

a moze to był duch babci klozetowej?????????????

stary ja nie wiem ale tam bym sie załamał jak bym miał w kiblu ducha

jesli maszproblemy napisz na e mail lub na gg4807706 moze podpoiem ci kilka wskazuwek

Poślij dane Piotrka do pani Wandy Prątnickiej. Jej strona w Internecie: www.egzorcysta.pl Zrób to jak najszybciej! Pozdrawiam W.

Hunter to bardzo proste, u mnie domu tez byly duchy do 1 poloowy lat 90tych, dzialy sie takiedziwne rzeczy ze wlas by Ci sie zajezyl jak bym Ci opowiadal, rozwiazanie bylo proste - wystarczylo wziasc pismo swiete stanac wieczorem na stodku pokoju lub usiasc i czytac i tak codziennie, daje Ci 90% ze duchy odejda...... Sluchac jest rzecza flotkarska ale gadac rzecza wiesniarska.....Pax Wieśniax

Amen! [%sig%]

pomudl się jak spotkasz ducha

wlasnie to sprawdzona metoda, u kolegi mojego ojca tez byly i on je tak wlasnie "wygonil" i polecil to nam i my tak samo.....poprostu one chcialy zeby ktos sie za nie pomodlil bo byly uwiezione w tym swiecie byc moze z powodu zabojstwa albo neiwiem zle bylyu za zycia i nikt im nie zrobil pogrzebu. Byl 1 glowny duch nie raz go widziala moja mama, ciotki babcia wojek (bo ja mieszkalem w duzym domu i 3 rodziny na raz) koles byl dosc wysoki ubrany na czarno mial taki cylinder na glowie jak mieli bogacze w Lalce Bolka Prusa i taka peleryne, plaszcz plus taka pelerynka na ramiona zwysajaca do lopatejk czy tez bicepsow taka sdama jak w Lalce Bolka Prusa...... wydaje mi sie ze ktos go zabil w 19 wieku bo w moiejscu gdzie stala ta moja chalupa czesto znajdowalo sie jakies monety, raz sreprny rubel, 2 razy miedzine ruble,w 19 wieku byl w tym miejscu las gdzie ten dom i napewno jakas droba bo jak by nie bylo drogi to nie bylo by tych pieniazkow, chociaz mogl i stac jakis domek, dworekk... niewiem , jeden rubel byl fajny mial dziurke i byl przerobiony na naszyjnik nak torym bylo wybite imie Julita, moneta z 1899 roku chyba z tego co pamietam, moznab y pojsc do jasnowidza i zobaczyc co to za Julita....

Dudi. Demon - z greckiego Duch nie zawsze zly... Duchy z tego co wiem Nie materializuja sie. Nie moga. moga sie podobno pojawiac we snie i w pol-snie. Idz do egzorcysty ale takiego ktory siedzi w swoim fachu parenascie lat...

Ale znawca to TY nie jestes, a tak sie sklada ze ja dobrze wiem co mowie i wiem o co chodzi. Nie potrzebuje isc do zadnego egzorcysty bo sam nim jestem. Zdziwiony? Kazdy kto wierzy i wyznaje Chrystusa moze w jego imie wypedzac demony. [%sig%]

Dudi masz racje, duchy moga sie materializowac i to jest oczywiste i nie zawsze sa to demony...........

Wiec co Dawidzie? Mozesz mi jakos to logicznie przedstawic? [%sig%]

Niech sie zwróci do Wandy Prštnickiej. Jest œwieckš egzorcystkš. Poszukajcie w necie ma strone www.egzorcysta.pl

w pewnym pobliskim koœciele i na plebanii ,tyle się działo że ksišdz w koncu powiedział o tym na sumie w niedziele podczas kazania ,-ale zrobił blšd , myœlałem że mnie szlak trafi!!!!! Ten człowiek [ksišdz doktor] mówišc o tym co się działo [o duchu] to powołał się między innymi na czasopisma i podał tytuły tych czasopism.TAK!!! to powiedział teolog ,który miał pismo pod rękš w którym pisze wyrażnie o demonach ,duszy itp.i zamiast wzišœć testament ,to on pieprzył o gazetach. pozrdówka

hm..ciekawy przypadek. Nie znam na to recepty niestety =(

jak on je wywołał to jakaœ œciema powie mi ktoœ ja je wywołać co piszcie na 1karolin@buziaczek.pl papa pozdro=]

słuchaj przyjacielu tu jest do zjawisk paranormalnych co umieraja osoby ci bliskie i inni się smiejš chodzi tu oto cz 1999roku zmarła babcia 2lata pużniej duch pocišgnšł bliskš osobe co byłš kolegi mama anestepnie będzie tak pokolei czego stanowczo nie zycze!!!!WARNING!!! nierzycze!!! ntatomiast œwiat nigdy niewedział coœ takiego jak paranorma-magia ja wtš wieze iwem otym co tu siędzieje ,ale ludzie sš natyle powalenii ze się smiejš i niewieza jerzeli chodzi o religje to sš aniaoły kture s.š z syłane od boga bo tak na prawde bóg wie co się wydazy my na tomiast nie znamy dnia ani godziny następnie nauka spekuluje to wszystko i morze być prawdo podobieńswo konca swiata jerzeki chodzi o2012 rok to jesteœmy w3stopniu-plaga z1-4 plag itu będš takie nastęmpstawa jak układ słoneczny podwujny przyblizanie się gwiazdy nibiro! odziałowywujšca na plutona i urana co spowoduje przyblizanie się obu gwiazd przez grawitacje itu spowoduje, układ podwujny jak z przepowiedni nostradmusa, układ poodwujny spowoduje ze na ziemi zwolni się tempo własengo obiegu co skończy się tragedjš da naszej egzystęcii ta kwiazda przybliza sie sprędkoœciš 34,455km/s jak się zblizy o 1au czyli 149600000km czyli odległoœć zemia-słońce,to tyle jak bym mógł powiedzieć bardzo prosze o telefon 500147770kamil terlecki był bym z obowišzany przez tel będe mugł powiedzieć więcej dziekuje zgury

Mœlę, że Twój kolega jest opętany. Jest to powazna sprawa sama kiedys byłam œwiadkiem opetania. Napisz do mnie bo nie chcę opowiadać szczegółów tej sprawy, wydadzš sie komuœ smieszne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.