| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ufo-porozmawiam o UFO. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
Gosia: Może masz na myśli takie "I WANT TO BELIEVE", jakie wisi u Foxa Mouldera w gabinecie...? ;-))
[%sig%]
|
|
|
Ja tesz chciałabym polatać,tak baaardzo baaardzo szybko...Ale niekoniecznie spotkać się z takim ufokiem albo np.co gorsza być przez nich badaną...:)
|
|
|
Skąd wiesz, może to są naprawdę wyszukane przyjemności...? ;) Nie dajmy się zwariować, informacje o bolesnych i obrzydliwych wiwisekcjach są rozpowszechniane przez Men-in-Black w celu zastraszenia społeczeństwa i wzbudzenia nieufności do miłych Szaraków... ;-)))
A latać baaardzo, baaardzo szybko można i bez spodka napędzanego antygrawitacją... ;-)))))
|
|
|
MOJ OJCIEC GDY MIAL SIEDEM LAT I MIESZKAL NA KRESACH POLSKI TO BYL TEN SAM ROK KIEDY ROZBILI SI W ROZWELL. WOWCZAS TAKI DZIECIAK KTORY NIEMIA NAWET SWIADOMOSCI ZE MOZE ISTNIEC RADIO . TO ON DOPIERO TERAZ SIE PRZYZNAL . A OPISAL TEN TALERZ ZE SWIATLAMI LECACY NAD PASTWISKIEM BARDZO DOKLADNIE .JA MU WIEZE BO JEST PROSTYM I UCZCIWYM BEZ WYKSZTALCENIA CZLOWIEKIEM.GDYBYS GO POSLUCH TO USIADLA BYS Z WRAZENIA MOJ TEL.505056345
|
|
|
Ale wiesz Leto ja bym własnie chciala tym spodkiem polecieć:)
Do Wojciecha: W zeszłym tygodniu zaczepił mnie prosty i bez wykształcenia staruszek,który twierdził,że wraca z Iraku (był koło 70...) i zabił 14 ludzi kołowrotkiem od wędki,też mam mu wierzyć? W końcu jest prostym,uczciwym i bez wykształćenia człowiekiem... Ale tak na fakcie bardzo chętnie posłuchałabym Twojego ojca :)
|
|
|
Sam bym polatał... Ale w rozmowach z innymi śmiałkami dowiaduję się, że zbudowanie takiego to poważna sprawa. Może się nie udać tak od razu. Ale na wszelki wypadek kupię jakieś wygodne fotele ! <rotfl>
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |