Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Polska pod wodą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

http://www.sfora.pl/Tak-wyglada-powodz-z-kosmosu-a20444 Opolszczyzna : http://www.youtube.com/watch?v=BC16ckkBz_E Polska pod woda : http://www.youtube.com/watch?v=9NwlS8mfYpo&NR=1 Krakow pod woda : http://www.youtube.com/watch?v=mmcoKunFs0M&NR=1 Krakow juz podobno nie istnieje. Tak jak wiele innych miast w Polsce. Nie ma jak zdobyc jedzenia. Zaopatrzenie nie dociera i dlatego w Krakowie nie ma juz ludzi.

motylek:
choć żeby do mnie dojśc to gumiory trzeba było mieć wysokie
Widzę, że przy rzecze witkowickiej mieszkasz, czy jak ona sie tam nazywa :)
motylek:
niektórzy tak rąbią systematycznie!!!
Np. ja ostatnio :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Motylku upominamy Gosię żeby nam tu nie prała mózgów bo po prostu szkoda nam życia na rozwikływanie jej twórczości czy coś w tym może mieć sens. Bo wychodzi na to że celowo i właściwie złośliwie wypisuje takie niestworzone rzeczy żeby nam marnować czas. Bo widocznie jeszcze bierze za to pieniądze. Nikt komu za coś nie płacą to nie podejmował takiego wysiłku. Z taką determinacją jak zauważył Raptor. Właściwie od niejakiego czasu nic się sensownie nie odzywa. A my się domagamy jakiegoś sensu jak jak go nie ma to sobie chociaż z niej pożartujemy.

nicze:
Nikt komu za coś nie płacą to nie podejmował takiego wysiłku.
Istnieje taka ewentualność, ale wymaga ona głębokiej psychozy albo programowania umysłu.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Ja uważam że przy psychozie lub programowaniu to jednak nie zostało by takiego bogactwa fantazji. Może się mylę? Gocha jest bez konkurencyjna. Ja tam wymiękam choć sf to od dziecka ostro czytałem.

Ja mieszkam przy rowie odwadniającym kolei:) I sie zrobiło jeziorko:)
Raptor:
Np. ja ostatnio :)
Hmm ja to roważam taką możliwość:) Chyba to jest ten czas żeby sie odkazić tylko ja to ciężko znoszę.. Kurde tylko kompanów coś brak ostanio tzn są ale jakos z nimi sie nie da odkazić.
nicze:
jak jak go nie ma to sobie chociaż z niej pożartujemy.
ja już dostałam po łapach za lekkie drwiny od wrony:) trzeba to zakceptować bo zwalczyć sie nie da..tylko te nowe tematy mnie to razi bo to wszystko dało by sie zmieścić w temacie pt. opowieści dziwnej treści pani gosi..

No gosia ma wyobraźnie nie z tej ziemi... szkoda że sie marnuje ta fantazja...

http://www.youtube.com/watch?v=OM7vlJwDbN8

Przynajmniej ja doszedłem do wniosku że Gosia to troll który ma ośmieszać ludzi poważnie traktujących zagrożenia naszych czasów. Jedni biorą pieniądze za wyśmiewanie takich osób a drugie osoby biorą pieniądze aby to nakręcać i w ten sposób społeczeństwo jest trzymane z daleka od wszelkich sensownych informacji. Tak iż Gośka nie marnuje swojego talentu tylko akurat przejadła się nam.

nicze:
i w ten sposób społeczeństwo jest trzymane z daleka od wszelkich sensownych informacji.
Zgodze sie z tym-ale społeczeństwo jest trzymane też z daleka od prawdy poprzez podawanie gotowej wiedzy-ludzie są zbyt zajęci żeby negować to jest im na ręke nie poszukują..tracą siebie w pędzie za niewiadomo czym niezastanawiając..i łatwo nimi manipulować-a czasem im sie nie chce. Mi też sie odechciało śledzić takie rzeczy jak np.tragedia w smoleńsku.. Wogóle jestem przesiąknięta hmmm emocjami negatywnymi..musiałam sie dla swojego dobra troche odsunąć od tego bo zaczynałam za bardzo wchłaniać smutek. Gośka też powinna troche zaniechać odpuścić..

motylek:
Hmm ja to roważam taką możliwość:) Chyba to jest ten czas żeby sie odkazić tylko ja to ciężko znoszę.. Kurde tylko kompanów coś brak ostanio tzn są ale jakos z nimi sie nie da odkazić.
Polecam się na przyszłość... i niedaleko mieszkam :)

Motylku jakbyś zaczęła czytać posty Gosi w założeniu że wypełnia zadanie ośmieszania takich którzy próbują otrzymać sensowną informację, to wszystko by zaczęło pasować do siebie. Bo głupia nie jest wyobraźnię ma sensownie i z inteligencją też potrafi się odezwać a zgrzyt jest taki że się dziwimy dlaczego jakieś bzdetne dyrdymały nam wykłada. Przegięła jak zaczęła tu nam wmawiać że Wisłę od spody mrożą. Jeśli Ty czegoś nie wiesz się zapytasz to ktoś się zawsze znajdzie kto w uczciwy sposób i zgodnie ze stanem faktycznym będzie starał się to tobie wytłumaczyć. Jak się jednej osobie nie uda to druga osoba pomoże nie pozostaniesz z brakiem wiedzy pojęcia o swoim pytaniu. Ale jeżeli będziesz obstawała przy głoszeniu zdań które nawet dzieci w przedszkolu by traktowały jako zabawne to coś jest głęboko nie tak. I Gocha przeszła samą siebie, wyszło na to że celowo zgrywa kretynkę. Ona ma stanowić przykład że osoby zastanawiające się o Haarpie są nie z pełna rozumu. I teraz nic innego nam nie pozostaje jak nazywać to po imieniu oraz domniemywać że z takiego działania ktoś musi jej zapewniać jakieś korzyści majątkowe.

nicze szczerze to nigdy nie patrzyłam pod tym kątem..poprostu traktuje wrone jak kogoś hmmmm chorego jak posty ma krótkie to czytam jak są długie to poprostu szkoda mi czasu.że to choroba wnioskuje po tym ze czasem gocha ma lepsze dni i coś mądrego powie,a potem znowu jakiś rzut choroby po 100 nowych tematów. uparta nie przyjmująca innego punktu widzenia. może faktycznie robi to specjalnie to kto by jej za to płacił?
Raptor:
Polecam się na przyszłość... i niedaleko mieszkam :)
Pewnie kiedyś skorzystam, a wtedy pożałujesz tak pochopnej oferty:P

Jak nie skorzysta nie będzie wiedział co stracił i to będzie dla niego kłopotliwe. Wyobraźnia rozumiesz jest piękną sprawą. Kto by jej za to płacił? Ktoś musi udawać osobę niespełna rozumu aby łatwo się ją przedstawiało chcecie być tacy jak ona osoba. I Gośka świetnie daje przedstawienia że ma różne problemy. Tylko w którymś miejscu jej problemy studiowanie podstaw pomysłu na problem to dla otoczenia stają się stratą czasu. Nikt choć trochę normalny nie ma takich problemów każdy zdrowy człowiek z jakimś innym sensem patrzy na rzeczywistość. Czyli jak widziałaś dłuższych jej wypowiedzi nie dawało się trawić a krótsze tylko niektóre miały sens. Jak ją czytasz to właściwie przynosi to tylko szkodę i za to można takiej osobie są strony które chcą płacić pieniądze. To jest jej zadanie i jej zawdzięczasz że musiałaś zrobić przerwę w odwiedzaniu nas tutaj bo cały czas napotykasz na jej kolejne bzdurne tematy.

nicze:
Kto by jej za to płacił?
dziwne to czasy ale np. sprawa sprzed kilku m cy- miało być wynajętych kilka set osób do kreowania pozytywnego wizerunku Izraela w europie i nie tylko,drogą głównie internetową, w postaci odpowiednich artykułów i przepychanek w komentarzach. jak wiemy każde wydarzenie da się przedstawić z wielu punktów widzenia- co często zmienia szereg wielu punktów widzenia. jak łatwo się domyśleć- się nie dowiemy kto aczkolwiek możemy się domyślać pozdrawiam :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ale po cichu można też sponsorować osoby które robią nieudolna kontr akcję. Czyli na przykładzie który dał Zbyszek w sposób który jest nieładny dla oglądających z boku nie wzbudzający sympatii robią odwrotną robotę. Bo to napędza pozytywne efekty na przykład jak takie widzenie: jesteś tak niesympatyczny jak ta osoba która krytykuje { w przypadku przykładu Zbycha} ten kraj. I zadanie Gochy jest takie samo skonstruowane ma udawać osobę mało rozgarniętą bez krzty rozumu z klapkami na oczach tępą która widzi tylko jeden temat straszy nim wszystkich a wszyscy widzą że mocno a przynajmniej znacznie przesadza. Jest też przykładem na który powołuje się ekipa od drugiej strony roboty. Czyli system zły i dobry glina jak by to na filmie kryminalnym widział. A tak naprawdę obaj tacy sami przed drzwiami zapałki ciągnęli. Ale chodzi o uśpienie czujności w przyglądaniu się temu czemuś lub narzucenie bardzo jednostronnych ocen jednostronnego widzenia.

jest taki trik- za bardzo zielonego pojęcia nie mamy o tym bo to z zaawansowanej psychologi chodzi o to co z czym się je, co z czym lepiej się przyswaja na ogół przedstawianie kontrowersyjnego punktu widzenia towarzyszy przekazowi emocji rzekłbym tych z rodziny natrętnych, agresywnych, twardych- stąd mamy częściowo negatywny punkt widzenia teorii spiskowych położenie na przeciwnym końcu szali przekazu w którym osoba przekazująca jest chora stara być może niedołężna z małą dozą naiwności sprawia że podświadomie jej przekaz trafia i jest spotęgowany wizerunkiem tej osoby gdzie korzysta się z takich uczuć jak sympatia, litość, pobłażanie- i mimo nie poważnego wizerunku- swoje robi. żołnierz na piechotę wiele nie zwojuje ale przy użyciu nośników mechanicznych dających szybkość siłę ognia i pancerz może dużo więcej, mało tego wchodząc pod pozorem niesienia stabilności i pokoju wprowadza się dziś do państw z rejonu konfliktu pewien ład którego konsekwencje będzie widać za lat kilkadziesiąt- kilkaset i nikomu z pewnością świat wielkiego brata się nie będzie podobał- a tęsknota za naturą i wolnością będzie nie jedno krotnie silniejsza niż wątpliwe korzyści z życia w takim ładzie- ukazuje to powyższy punkt widzenia plus kolejny element powszechnego dziś w wielu dziedzinach konia trojańskiego zmierzam do tego że rozwijając nicze Twój punkt widzenia Gośka to wcale nie musi być Gośka ta którą sobie wyobrażamy- mało tego to może dotyczyć każdego z nas a słowom może toważyszyć jakiś bliżej nie określony cel. takie czasy ewoluuje wszystko od skarpetek po sposób prowadzenia wojen i zdobywania, terenu, ludzi, społeczności

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

motylek:
nicze szczerze to nigdy nie patrzyłam pod tym kątem..poprostu traktuje wrone jak kogoś hmmmm chorego jak posty ma krótkie to czytam jak są długie to poprostu szkoda mi czasu.że to choroba wnioskuje po tym ze czasem gocha ma lepsze dni i coś mądrego powie,a potem znowu jakiś rzut choroby po 100 nowych tematów. uparta nie przyjmująca innego punktu widzenia. może faktycznie robi to specjalnie to kto by jej za to płacił?
Zgadzam się z Motylkiem i też już mi się nie chce czytać postów Gośki. To, co Gośką powoduje nazywacie fantazją itp., a fachowo to się nazywa konfabulacją. Tak więc problem jest poważniejszy niż tylko HAARP - Gośka potrafi nawypisywać niesamowite bzdury na dowolny temat, jak np. kiedyś o powietrzu w przestrzeni kosmicznej, Księżycu świecącym własnym światłem, czy teraz o Krakowie. W sumie nie interesuje mnie już, czy jest chora, złośliwa, jaja sobie robi, czy ktoś jej za to płaci - jaka by nie była tego przyczyna, to skutek jest ten sam - pisze straszliwe niedorzeczności, zaśmieca i ośmiesza to forum, powoduje że ludzie przestają to traktować poważnie i nie chcą tego czytać. Wyobraźcie sobie człowieka, który wchodzi tu pierwszy raz i widzi teksty Gośki - wyrabia sobie określone zdanie o tym forum i więcej tu nie zajrzy, bo nie chce mieć do czynienia ze świrami - to strata czasu. Więc co - mam kasować teksty Gośki?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

motylek:
O i Paweł..kupe czasu cie nie było:) Co tam u ciebie?
U mnie...Jak na razie daję radę,tylko nie wiem jak długo. A co tam u Ciebie?
wendol:
Więc co - mam kasować teksty Gośki?
To zależy Darku,każdy na to inaczej patrzy...Niektórzy lubią czytać bajki,bo później lepiej im się śpi;).Napiszę tak,,co drugi post Gośki przeczytam.Zazwyczaj dzieję się to wtedy kiedy mam zły dzień,wtedy chociaż humor mi się poprawia.Gośka...większość jej postów to są wysysane bzdury z jej niedorzecznego mózgu...:). Bierz pod uwagę jeszcze jedną rzecz,że każdy ma prawo wypowiadać się co i o czym myśli.Gośka widzi to wszystko po swojemu.Jako pisarka bajek ma u mnie 10,ale jeśli wypowiada się w sprawie jakiejś katastrofy to troszkę mnie denerwuje.Używa kopiuj-wklej. Czy tam troszkę pomyśli i coś jej się uda napisać ale niestety jest to niedorzeczne i bez żadnych konkretów...Ja tak uważam,więc proszę o wyrozumiałość;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

motylek:
..tylko te nowe tematy mnie to razi bo to wszystko dało by sie zmieścić w temacie pt. opowieści dziwnej treści pani gosi..
I znów zgodzę się z Motylkiem :)
WiLdCaRd:
Bierz pod uwagę jeszcze jedną rzecz,że każdy ma prawo wypowiadać się co i o czym myśli.
I z WiLdCaRdem :) Natomiast Nicze już chyba z Gośką nie wyrabia. Więc może by Gośka rzeczywiście założyła sobie jakiś ogólny temat pt. "opowieści dziwnej treści", "moje paranoje", "moje odkrycia", czy jak tam woli, i tam pisała? Można by nawet czasem tam zajrzeć, poczytać, skomentować... :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Może "Gosia,przyjaciółka HAARP-a" albo "Z życia wzięte...", ;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.