| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Most zapora | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161 |
|
To co dzieje sie w Polsce jest nienormalne i dlatego sugeruje, czy czasem pod pozorem budowania jakiegos mostu na Wisle i na Odrze ktos nie zatrzymal w sposob sztuczny biegu rzek ? Moga byc pod woda zrobine zapory, ktore spietrzaja wode na obu rzekach. Ta powodz moze byc zrobiona celowo !!! Zawsze przeciez chodzilo o zniszczenie Polski. Teraz sa dostepne wszelkie mozliwosci techniczne zeby to zrobic. Wiem, ze nie ma polaczenia telefonicznego z baltyckim wybrzerzem i to juz od dosyc dawna. Moga byc zablokowane ujscia rzek i dlatego woda tak szybko sie spietrza i zalewa cala Polske. Bardzo prosze o zastanowienie sie nad tym. To nie jest niemozliwe do wykonania w dzisiejszych czasach !!! Pod pozorem budowy moga byc robione rozne rzeczy przez obcych inwestorow, ktorzy dzialaja zawsze dla rzadu swiatowego.
|
|
|
Tego typu zjawiska jak ulewne deszcze,trąby powietrzne,huragany,pożary,gradobicie,potężne burze,trzęsienia ziemi itp.One zawsze były tylko o tym się nie mówiło aż tak jak teraz,ponieważ nie było takiego rozprzestrzeniania się mediów(telewizja,radio).Te wszystkie zjawiska były,są i będą!! My już tego nie odwrócimy z tego względu,że przyczyniamy się do ocieplenia klimatu.Np. spaliny (na każdego z nas przypada 1 samochód jak już nie więcej),freon itp.Jak wybuchnie drugi wulkan na Islandii "brat" Eyjafjallajokull-a (słyszałem,że niebawem ma się obudzić)zobaczysz wtedy jak się wszystko zmieni,większe stężenie pyłów i wtedy będzie się działo... To są skutki.Za ileś lat będzie jeszcze gorzej,bo będzie to wszystko się nasilało.I będą to zjawiska normalne:)
A co do 2012 zgadzam się będą i to spore zmiany w końcu u nas jest Euro2012;D.Trzeba się teraz z tego cieszyć,bo nie wiadomo czy jeszcze wypali;P
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Ja to parę lat temu widziałem film w strefie XI jak niejaki James De Meo robił burzę na środku morza jakimś urządzeniem w postaci wirującego walca
który miał pewnie ze dwa metry miał długości i co najmniej pół metra średnicy.
On ma swój statek i na morzu to nikomu takie eksperymenty nie przeszkadzają.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie WiLdCaRd jestem bardziej świadomy takich zabawek że mogą istnieć.
Temu De Meo w ciągu pół godziny z ładnej pogody udało się zrobić na morzu sztorm.
Ale co w tym walcu w środku było to nie wyjawili.
Ja biorę pod uwagę że wymyślono różne rzeczy których się nie tłumaczy ogółowi.
staram się nadawać rzeczom właściwy wymiar haarp to haarp bardzo szeroka nazwa ileś rodzajów urządzeń i ma określone możliwości.
Prawdopodobnie ten wirujący walec też można w nazwie podciągnąć pod tę nazwę.
Do tego dodaj przypuszczenie że Tesli się udało zrobić taką wibrację swoją cewką że rozbujał ziemię w okolicy swojego garażu i jemu zaczęło spadać wszystko z półek.
gdyby tego nie wyłączył to by jeszcze bardziej rozbujał.
Dokładnie w podobny sposób jak oddział maszerującego wojska jest w stanie rozbujać i zwalić most.
Teraz zdajesz sobie sprawę wiesz, musisz mieć wyobraźnię która jasno widzi o co chodzi gdzie są naukowe podstawy a gdzie
takie osoby jak harpowate Goski robią klientom wodę z mózgu.
parę tygodni temu napuszczała nas żebyśmy nienawidzili Ukraińców teraz zaczęła jakiś temat ze Kraków już nie istnieje.
To po prostu jest troll.
|
|
|
Nicze wiem, że istnieją tego typu sprawy jak te które wyżej opisałeś.Rosjanie,Japończycy również mają broń która zmienia pogodę.Jakiś czas temu słyszałem, że Rosjanie testowali swoją broń.Wtedy padał u nich deszcz,wystrzelili ten pocisk w górę i później zamiast deszczu to świeciło słońce.O takich rzeczach to ja słyszałem.Tylko bierz pod uwagę takie czynniki jak zjawiska atmosferyczne,które nie wynikają z czynników ludzich.Uważasz ,że wybuch wulkanu na Islandii był spowodowany jakąś bronią? Nie...to zjawisko było długotrwałe,nie wystąpiło w ciągu jednego dnia tylko to troszkę trwało. Można wytworzyć burzę,tylko ona jest krótkotrwała,tak samo jak deszcze.A topnienie lodowców jak to wytłumaczysz? Jakiś naród podgrzewa temperaturę "grzałkami"?:)
|
|
|
To znaczy część zjawisk jest naturalna
ale biorę pod uwagę że część można pod sterować żeby były albo łagodniejsze albo gwałtowniejsze.
To obudzenie wulkanów Islandii może częściowo wynikać z ingerencji na Haiti.
One i tak wcześniej czy później by zadziałały.
Ale jeżeli nie mamy dostępu do danych, do urządzeń to sobie gdybamy.
Taka prawda.
|
|
|
Poza tym weź pod uwagę sypanie chemitriali po niebie
one powodują istotne zmiany w temperaturze.
Tylko nam się wmawia że to normalne smugi kondensacyjne i zawsze tak wyglądały.
|
|
|
Dobra np. Śnieżka jest to wygasły wulkan,który x czasu temu robił spustoszenie w swoim rejonie.To może i jego będą chcieli obudzić:).Było by źle bo ja z tamtych rejonów pochodzę:).Jest bardzo dużo spraw ,które nasz rząd x lat ukrywa przed nami.Za pewne nigdy się o tym nie dowiemy...Tak samo jak nasz Papież Jan Paweł II,zabrał ze sobą tajemnicę...o której również nigdy się nie dowiemy.My dla niech jesteśmy jak robaczki,dlatego nie interesują się nami.Większość ich reakcji na to co się dzieje to niestety jest sztuczne.
Wrócę jeszcze do sprawy Smoleńska nie wierzę w to wszystko o czym mówią.Dla mnie to spisek Rosjan,może się mylę ale moim zdaniem to było perfidne...Dziwne jest to dla mnie, że od razu Rosjanie przyznali się do zabójstw naszych oficerów w Katyniu po tym wypadku.To jest ich polityka...Teraz są naszymi "przyjaciółmi" wiedzieli jak to wszystko ładnie można było zagrać,aby zdobyć nasze zaufanie.Przyjdzie jeszcze taki czas,że nas od środka zniszczą.
|
|
|
Polityka dzieje się ponad wszystkim.
Te przyznanie się do Katynia wynikające z sytuacji było im zupełnie nie na rękę.
Ale trzeba brać pod uwagę że są różne kolejne odsłony tego bałagany i to wszystko gdzieś swoje cele ma, dopiero później wychodzą one na wierzch.
W powodzi różnych okoliczności i tak nie dojdziemy co było podstawową przyczyną jakiegoś zdarzenia.
|
|
|
Dlatego teraz spekulujemy jak i gdybamy:)
|
|
|
Miejmy nadzieję że nie mają możliwości technicznych sprowokować Śnieżki do aktywności.
Ale patrzy uważnie to może zobaczymy inne dziwne zdarzenia może nie wynikające tylko z kłamstw ale i niedopowiedzenia o stanie sytuacji.
|
|
|
Tylko jak się wpiernicza taki troll jak Gośka
to odwodzi nas od trafnych spostrzeżeń.
|
|
|
Ale od czasu do czasu robi pożyteczną robotę.
Tylko trzeba jej dawać po łapkach jak przegina w swoim
fantazjowaniu absurdem.
|
|
|
To prawda,większość rzeczy ,które Ona pisze na forum to są nasycone wyobraźnią,albo i swoją zrytą psychiką. Również można i napisać o fantazji ,która zawładnęła mózg P.Wrony;P
|
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7928230,Bedzie_kara_za_plotki___Slyszalem__ze_maja_wal_wysadzac_.html?skad=rss
Jak widzisz WiLdCaRd i Darek w tym kraju może być wszystko możliwe nawet kary za gdybanie i rozpowszechnianie mało udokumentowanej informacji.
To jest świat absurdu.
Ale cóż nam nie pozostaje jak zbieranie informacji.
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Zbyszku był temat o zablokowanym ruchu lotniczym
i w którymś momencie otwarte było tylko lotnisko w Rzeszowie.
I Gośka puściła jakieś bzdury że po to żeby Ukraińcy mogli łatwo lądować, ułatwienia dla upa.
Wpieniła tym ździebko Smoka, napisał jej co o niej myśli.
Oczywiście wszystko zależy od człowieka a nie od narodowości.
A teraz ustaliliśmy że
nie było to przypadkowe tylko celowe wprowadzanie fermentu.
Darek jej ten temat chyba zlikwidował bo to był wstyd takie bzdury oglądać.
Ale przydał by się jako do studium uwidaczniającego jak to Gośka jest agentką h...pa.
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Może niektórych rzeczy nie chciało by się nam znajdywać,
cokolwiek jej zawdzięczamy ruch w interesie ale z jej strony zawsze jest to podawane tak że jest z tego mało sensu i pożytku.
Na przykład te strzelanie do demonstrantów w jewropie.
Tak, tutaj się wszystkiego można spodziewać.
Ale najpierw muszą jeszcze trochę trzymać fason schlebić wszystkim a dopiero potem dadzą wszystkim bobu.
Nie wątpię że Gośka będzie nas tu odwiedzać
tylko będzie to już ostrym cenzurowanym
że jest
trollem do wykpiwania ludzi poszukujących prawdy.
Będziemy szukać podtekstów i dyrektyw które dostała od zwierzchnictwa.
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Między naszymi narodami po prostu nie ma większych barier trudności językowych.
A jak ktoś kogoś rozumie to już jest prościej.
I podobna historia w jakiś sposób wspólna.
Różnica, jakaś zazdrośćże ktoś może mieć lepiej.
Ale na tej ziemi dobrobyt materialny jest sztucznie pilnowany żeby nie wzrastał.
Bo by się okazało po 10 samodzielności że może być dostatnio.
A tak ludzie mają sieczkę w głowie.
Jakaś młoda znajoma o połowę młodsza usiłowała mi powtórzyć zasłyszane zdanie że w Polsce to nie opłaca się państwu zrobić programu budowy wałów lepiej jak od czasu do czasu kogoś zaleje , taniej wychodzi.
Jakaś racja w tym jest państwo ma gdzieś straty prostego człowieka i się do tego nie dokłada.
Nie ma obciążenia z tytułu że po powodzi ma uszczerbek w finansach, pożyczki i tak trzeba zwracać.
ale jak ktoś mówi takie zdanie to powinien widzieć całość jest albo program budowy tam nawet za pół miliarda złoty albo straty po powodzi za więcej niż dziesięć gdzie wszystkie te straty liczone są przez ludzi a nie państwo.
|
|
|
Teraz te waly co porobili, to rozwalaja, bo ich budowa byla bardzo celowa do zalania panstwa. Masonskie inwestycje zawsze sie Anglikom oplaca, zeby zniszczyc katolikow. Tak bylo i jest !!!!
http://www.sfora.pl/Ekspert-To-wysokie-waly-sa-winne-powodzi-a20384
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |