Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Duchy czy wyobraźnia ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Witam Czy zdażyło się kiedyś któremuś z was widzieć duchy zjawy a dokładniej przy normalnych czynnościach widzisz osobe która jest od ciebie 1 kiedyś ją widziałeś ? Stoi koło ciebie w podartych ciuchah i patrzy się na Ciebie nic nie robi po chwili ucieka tzn rozprasza się. Zdaża się to co jakiś okres czasu czasami tydzień dzień godzina czytałem wszystkie fora ale ludzie uważają mnie za dziwaka że mam wyobraźnie lub byłem pod wpływem alkocholu , nie wiem co z tym robić to jest nie normalne boje się że zwarjuje mam dopiero 16 lat jak moge się tego pozbyć ?

GoAndStopBack:
Ale najgorsze jest to że czasami widze siebie jak śpie,i nie moge się obudzić wtedy.
To ja się kiedyś w dzień położyłem na chwilę, przymykam oczy i widzę Ziemię z orbity, zbliżam się, lecę wokół, widzę dzień i noc, chmury i nagle... widzę siebie w łóżku. Poczułem taką miłość, że zacząłem się przytulać do siebie w drugiej osobie, a zobaczyłem to wtedy z pozycji trzeciej osoby. Zaczęliśmy się jakby zlewać w niektórych miejscach, chciałem się zlać w jedno, ale poczułem, że nie powinienem tego robić. Ten drugi ja odleciał, a ja zostałem. Kiedyś się spotkamy...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.