Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przykre rzeczy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82

Tutaj każdy może opowiedzieć o przykrych, strasznych, "nieciekawych" sytuacjach które was dotknęły w przeszłości. Dla mnie najstraszniejszą rzeczą była śmierć mamy i pogodzenie się z tą myślą. Piszcie o wszystkim co w was siedzi może nawet od wielu lat.

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Olla:
straszny jestes słabeusz!
Czasami warto popracowac rowniez nad ocena i postrzeganiem innych?;) W samokrytyce nie ma nic zlego,bardziej grozne jest samouwielbienie ,ktore niektorym przewraca w glowkach;)

nie ma nic złego w widzeniu siebie jako kogos idealnego pieknego, mądrego i asertywnego! Być boginia czy tez bożkiem na podobieństwo tego KTÓRY JEST! Prawdziwym można byc i silnym wewnętrznie ale trzeba wiedzieć jak to zrobić! Smoczku... Emocjo o paskudnych niebieskich oczkach- czytaj awatarze! ja oceniam po tym co widze i co słyysze! Akurat w Tóim pośie nie ma niczego co byłoby prawda i nie naginaj rzeczywistosci do jakis idiotycznych pseudoprawd! Twoich prawd!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Oho, zaczyna się. Chyba trzeba przywieźć kisiel :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptorku bez obaw,mnie z glupkiem nie chce sie dyskutowac;)ale w kisielu bym ja chetnie utopila,jednego glupola mniej;)

:-))))))))))))))

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

tak, może byc kisiel fisiel i pomidory! a jeśli bedzie zbyt mało widowiskowo to jeszcze zielona glinkę na jędrne ciałka! :)))))))))))) Głupkiem? cóż to męska forma .. chyba sama nie wiesz do kogo piszesz. me złotko! Twój awarat jest przerażający i anty ludzki... tak to widze! Miło mi było Ciebie poznać!

Poszla Ola do doktora,lecz porawy brak:)))

Raptor:
Oho, zaczyna się
a nawet rozwija :-)))))))))

Przeciez pracuje nad soba;)dopiero dzisiaj odpisalam;)

też zauważyłem :-) no cóż-jak to przysłowie mówi- kto się lubi ten się czubi

Zbysiu,ja nie lubie glupich ludzi ...Wiem ze nalezy kochac kazdego ale ja az tak daleko w swoim rozwoju jeszcze nie zaszlam,lecz jak wspomnialam pracuje nad soba;):)))

Chyba nie myślicie, ze jestem taka idiotka i marnuje energie na spory z przypadkowymi kobietami? nie robię tego nawet z przypadkowymi mężczyznami... ;) a Ty Emocjo...pracuj nad sobą ale zmień kolor oczu, bo .... brrrrrr ;)

bo.......masz mrożonce spojrzenie :)
Olla:
Chyba nie myślicie, ze jestem taka idiotka
nikt o tobie tak olla nie myśli, nikt nie jest na tyle głupi żeby tak pomyśleć ;)

Olla:
Chyba nie myślicie, ze jestem taka idiotka i marnuje energie na spory z przypadkowymi kobietami?
Przeciez Ty juz jej duzo stracilas na starcia nie tylko zemna,wiec nie zaprzeczaj swoim czynom;)
Olla:
a Ty Emocjo...pracuj nad sobą ale zmień kolor oczu, bo .... brrrrrr ;)
da sie ,pajacu?
Ocelot:
bo.......masz mrożonce spojrzenie :)
chcialabym by bylo moje;)
Ocelot:
nikt o tobie tak olla nie myśli, nikt nie jest na tyle głupi żeby tak pomyśleć ;)
Nie wypowiadaj sie za ogol:P;) Ja tak mysle:))))

Ktoś tu przekracza granice dobrego smaku.

Jak pokazuje doświadczenie, granice są po to, by je przekraczać :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Obserwer2:
Ktoś tu przekracza granice dobrego smaku.
To ja ustalam swoje granice ,niezaleznie od tego czy podoba sie to ogolowi ...W ogole nie lubie sie jemu podporzadkowywac;)
Raptor:
Jak pokazuje doświadczenie, granice są po to, by je przekraczać :)
Tak w ogole gdzie one sie znajduja?Czy to nie jakis standard dobrego wychowania ,ktore nie zawsze jednak okazuje sie dobry?Bo nie mowimy glosno co czujemy ,robiac dobra mine do zlej gry ,a myslimy w gruncie rzeczy inaczej?

Granice wytyczają ludzie sobie i innym, dla lepszego samopoczucia i komfortu życia w każdym aspekcie. Bo chcemy być czegoś pewni, coś posiadać, na czymś bazować, osiedlić się w ramach określonych liniami na piasku, nie wychylać stamtąd głowy i cieszyć się wyobrażeniem bezpieczeństwa. Na tych właśnie potrzebach żerują "dobrzy pasterze", podsycają lęki i pokazują piękną alternatywę przez siebie i dla własnej korzyści wyprodukowaną, lecz zapominają, że podlegają tym samym granicom, tylko ich linie są gdzie indziej poprowadzone, być może tuż za zasięgiem ich wzroku, albo pod samym nosem :)

mam pytanie czy ten temat jeszcze nazywa się Przykre rzeczy:)?? bo jeśli nie to chyba źle trafiłem

Źle trafiłeś ;) Tematu po nazwie nie oceniaj :)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.