Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
U kogo straszy w domu albo sna cosz O DUCHACH, albo sna cosz strasznego ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

DODAJ DUZO KOMTEN

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

Raptor:
Gdzie te emocje? :)
zakładasz, że emocje to tylko te wesołe? MZ awatar jest dość wymowny i zawiera w sobie emocje ale akurat nie sielsko-anielskie ;)

oles:
Mi chodziło o Lucyfera tzw. Szatana
no no, on ci to. Lucyfer (łac. lux: światło oraz ferre: nieść - niosący światło) chciał oświecić ludzi ''przynieść światło''(coś jak prometeusz), chciał dobre a wyszło jak zawsze ;)

Smok:
zakładasz, że emocje to tylko te wesołe?
Nie, ale akurat ta twarz sprawia wrażenie ukrywającej emocje :) Jest nie tyle smutna, co raczej obojętna i sztucznie poważna.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Sie chlopaki rozpisali nad moim avancikiem:P;)Ta twarz jest piekna,tajemnicza,troche mroczna,cudne oczeta,czesciowo odzwierciedla moje mroczne wnetrze;):P

chyba najwięcej emocji okazują oczy:) jest jeszcze w nich coś dobrego a twarz piękna lecz kamienna. polecam piosenkę POKER FACE :D

Oczy nie są naturalne, albo obrobione jakimś programem albo szkła kontaktowe. Tajemnicza poważna mina nic rozrywkowego jeżeli emocja to jakaś specyficzna, nie umiem takiej nazwać.

mi ten avatarek wyglada jak okładka jakiegoś horroru..brrr/ a dziweczyna zagubiona:) popatrz emocjo jaką łamigówke nam dałaś:)

Ona mi przypomina dziewczynkę z filmu "The ring" Motylek masz rację brrr...

Pozdrawiam wszystkich...!!!

był taki serial KRUK mi właśnie z nim się od początku skojarzył postac nie z tego świata tajemnica misja do wykonania czyli cel powiązany z zemstą- ukaraniem winnych zbrodni oczywiście ta tważ znacznie ładniejsza pozdro :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

nicze:
jeżeli emocja to jakaś specyficzna, nie umiem takiej nazwać.
Uwielbiam te twarz,mam tego avantara juz ok roku na swoim kompie i powiem szczerze zawsze gdy na niego patrze wlasnie wywoluje u mnie dziwne emocje ,ktorych nie umiem opisac:)Jest w tej twarzy cos ,czego nieda ujac sie w 2 slowach i na kazdym robi inne wrazenie. A tak w ogole autor tematu moze poczuc sie urazony ,gdyz temat brzmi ( U kogo straszy w domu albo sna cosz O DUCHACH, albo sna cosz strasznego ??) a my ciagle o avantarze;):D

motylek:
a dziweczyna zagubiona:)
To chyba najtrafniejsze określenie. A tak przy okazji Motylku, to awatarka raczej nie będziesz miała - Tobie się nie udało i mi też - coś jest nie tak z Twoim kontem. W przypadku Emocji nie było z tym problemu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.