Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
witam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??

stella:
zwiazalam sie z marokinczykiem
Tu przychodzi mi jedynie namysl " mam nadzieje ze uprawialiscie bezpieczy sex:) kto wie co taki marokinczyk mogl miec:)

Wina tuska

alkazam ,Ty brutalu:)))

Niektóre kobiety kochają brutali.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

stella:
zwiazalam sie z marokinczykiem, mowi, ze kocha chce byc ze mna a teraz nagle zniknal, tel nie odpowiada, jego brat powiedzial, ze pojechal do niemiec, pomoz, jestem zdesperowana, jak to sie zakonczy
Skoro nie odpowiada,tel.milczy ,czy to nie daje Ci do myslenia?ze poprostu zabawil sie Toba i zniknol?Ja proponowalabym pogodzic sie z faktem,otworzyc na nowe znajomosci i na przyszlosc nie wierzyc we wszystko co mowi facet;)

Ok głupota, ale troche za ostro..:/

Raptor:
Niektóre kobiety kochają brutali.
ale nie w kazdej sytuacji:P

dzieki za wszystkie wypowiedzi..jakos sama sobie ztym poradze..powiem facetowi prawde..wkoncu i w zwiazku mozna byc samotnym../

wariateczka22:
dzieki za wszystkie wypowiedzi
Niema zaco:)
wariateczka22:
powiem facetowi prawde
WoW wkoncu wiesz czego chcesz! respect!, czy to moja rada sklonila cie do tego?:)

Wina tuska

nie sama do tego doszlam..msze wreszcie byc szczesliwa ...dosc mam smutku i dolowania sie..ale ogolem dzieki za rady

wariateczka22:
msze wreszcie byc szczesliwa
Szczęście to nie przymus tylko decyzja, którą się podejmuje co sekundę ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

ale niewiem czy moj syn to zrozumie??ma w ta sobote 3urodziny..czy nie bedzie mi mial tego za zle??..troche sie obawiam..

czy juz zostac z jego ojcem??ale mam metlik w glowie..gorzej niz dziecko..dla was to pewnie smieszne to co pisze..ale coz jak jestem miedzy mlotem a kowadlem.

Jezeli potrafisz z tym partnerem byc tylko dlatego ze macie dziecko,to z nim zostan ,dla ogolnie pojmowanego dobra dziecka.Lecz tak naprawde to gowno a nie dobro dzeicka ,bo dziecko do super pyscholog i doskonale wyczuwa jakie sa wasze realcje.Dla mnie sytuacja nie jest smieszna ,lecz troche Twoja postawa.W jeden dzien mowisz ze zdecydowalas ,na nastepny (oh,ah,chcialabym a boje sie) to najdurniejsza postawa jaka moze byc.Najwyzszy czas przystopowac,przemyslec jak ma wygladac moje zycie i zdecydowac.A nie podejmowac co 5 min inn decyzje i pytac innych o zdanie jak masz nim pokierowac.Nikt nie jest Toba ,nie wie do konca co czujesz ,wiec jak w tak waznych zyciowych sprawach mozna pytac obcych (co ja mam zrobic)?

wariateczka22:
ale coz jak jestem miedzy mlotem a kowadlem
Byc moze jestes miedzy nim,gdyz obawiasz sie ze jak cos nie wypali,to zostaniesz sama i tego najbardziej sie boisz?

nie boje sie tego..zadzwonil dzis zebym do niego z synem pojechala za granice i wziela slub..aja niewiem co robic??problem tkwi w tym ze ja mysle ciagle oinnym mezczyznie..niewiem

dziwneto bo tylko na jego widok mi serce bije..

bije Ci zawsze niezalezine czy widzisz owego faceta czy go nie widzisz! ciesze się, ze wogole bije ;)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

wiem ze to dla was smieszne ok..nie pisze wiecej..pap

chodzi oto ze bije mi szybciej jakby mialo mi wyskoczyc ..wtym sensie..jest mi cudownie jak go widze

No to idź za głosem intuicji. Powodzenia.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.