Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rasy Obcych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92

Proszę,powiedzcie mi i opiszcie jakie są dokładnie rasy kosmitów,którzy są naszymi sprzymierzeńcami a którzy naszymi wrogami :) [%sig%]

>Te rasy ingerujš w życie ludzi i w sprawy na ziemi: >JASZCZURY- złe, próbujš przejšć władzę na ziemi, służš sobie >SZARAKI- pomocnicy jeszczurów, spełniajš ich polecenia, nie majš duszy >NORDYCY- dobrzy, pomagajš ludziom, wysocy, jasne włosy To opis jakies nowej strategii w czasie rzeczywistym?

Ja nie twierdze, że we Wszechœwiecie nie ma innych cywilizacji! Uważam, że sš i jest ich z pewnoœciš bardzooo dużo - co za tym idzie muszš się dzielić na rasy (normalka). Ale mam nieco wštpliwoœci, co do wymienionych i opisanych przez was ras.

Superrozwinięci duchowo i technologiczno-kulturalnie NORDYCY sš emisariuszami półbogów Wszechœwiata czyli "Wingmakers".Majš oni także pod opiekš w postaci tajnej kosmo-ludzkiej organizacji TRON prawosławno rurykowiczowsko- skandynawsko-tatarsko-słowiańskš Rosję jako biegun przyszłego superrozwoju społecznego/ techno-kulturalnego i duchowego.Jeœli chcecie dowiedzieć się czegoœ o poœrednikach pomiędzy Bogiem a wszystkimi rasami intergalaktycznymi ,wejdżcie proszę Szanowni słowiańscy Polointernauci w witrynę superrozwiniętych technologicznie,duchowo i informacyjnie USA: http://www.wingmakers.com będziecie po dokładnym zagłębieniu się w jej treœć i zapoznaniu się z zawartš w niej ultraduchowoœciš już innymi ludżmi drodzy słowiańscy Polointernauci...

Jeżeliby wierzyć przekazš tych całych Plejadan (nie wiem czy słyszeliœcie), to wg. tych przekazów Bóg stworzył coœ ponad 40.000 tys czystych ras ludzkich, z czego po wymieszaniu jest obecnie podobno 7.5 miliarda w samej drodze mlecznej. Swojš drogš kto powiedział, że człowiek powstał tylko na ziemi? A poza tym pojawił się nagle, jakoœ do tej pory szukajš na siłę tego brakujšcego ogniwa. Więc jeżeli przyjšć, że jest 7.5 miliarda samych ludzkich ras tzn. jedni sš pomarańczowi, inni karłowaci, inni to podobno 12 metrowi tytani, jedni majš np 4 ręce. Jeżeli coœ takiego ma w najbliższym czasie objawić się ludzkoœci to chyba większoœci szczena opadnie. Ale to oczywiœcie jeżeliby wierzyć w Plejadan. Chociaż zdjęcia ich statków sš całkiem przekonywujšce i wg. ekspertów od fotografii prawdziwe, tzn. w latach kiedy je robiono nie było możliwoœci podróbki tak dokładnej. Choć jestem troche sceptycznie do tego nastawiony. Wkońcu nie można człowiekowi takich informacji walnšć na raz.

Mówi kolega do kolegi: - Co byœ wolał, mieć pięknš zonę która by cię zdradzała non stop, czy brzydkš a wiernš ci do końca zycia?? Ten się zastanawia, kolega mu przerywa i się go pyta: - Zastanów się co byœ wolał jeœć gówno sam czy tort z kolegami?

œwietna acz prymitywna puenta kontaktów ludzkoœci z Obcymi.

O lol... ten temat to masakra... Wiec sš takie rasy: ZŁE: -Zergowie -Tyranidzi -Obcy -Predatorzy -Harkonneni -Marsjanie(z północnej półkuli) -Sy-Demony DOBRE: -Protosi -Atrydzi -Ordosi i czywiœcieTeletubisie:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

le!!! Teletubisie sš najgorsze!!! Wszsytkie inne rasy wporównaniu z teletubisiami to to aniołki.

Eeee tam...ja lubie Teletubisie bo jak byłem mały to wychodzily spod łóżka i mnie dotykały po siusiaku:D:D:D:D:D:D:D:D

Ordosi nie sa dobrzy sa bardzo zli :PPP nie znasz sie :)

A propo tego że ktoœtam wyliczył że powinno być ileœtam cywilizacji bo jest tyle miliardów gwiazd. Możemy spokojnie założyć że mamy 1 mld2 (do kwadratu - licze, że mamy 1mld galaktyk w każdej po 1mld gwiazd). Dotychczas odkryliœmy około 100 układów planetarnych poza słonecznym, w żadnym nie ma planety która dawałaby szansę na istnienie życia. No to mamy 1% (pewnie się jeszcze zmniejszy). Wszechœwiat ma jakieœ 10 mld lat, Ziemia 5mld - Ludzie żyjš na ziemi załóżmy 100 tyœ lat, ile ta cywilizacja musi trwale się budować żeby pokonywać odległoœci œwietlne do tego dochodzi prawdopodobieństwo jej samozagłady zanim do tego dojdzie. To wszystko (albo tylko to) daje nam 0,00001% szansy że spotkamy jakšœ innš cywilizację. To jest żeczywistoœć na tyle na ile mamy aktualnie potwierdzonych danych, a przekazy od innych cywilizacji sš wytworami ludzkiej wyobraŸni i nie majš żadnego potwierdzenia co do ich prawdziwoœci. Taka jest rzeczywistoœć.

1mld gwiazd w galaktyce? Toż w tylko w naszej galaktyce o ile się nie myle liczba gwiazd wacha się 200 - 400 miliardów, nie jest to jeszcze do końca znane, ale napewno nie miliard, a Bóg jeden wie ile jest galaktyk. Przy obecnym poziomie wiedzy i technologii nie uwzględniamy bliŸniaczych wszechœwiatów, które mogš też mogš istnieć. Co do obcej rasy jak dla mnie przy obecnym poziomie rozwoju wystarczy nawet, że dana rasa wyprzedza nas no powiedzmy 100 lat, a może i mniej i może sobie pozwolić na międzygwiezdne podróże. Jeżeli dana rasa powstałaby 2000 lat wczeœniej, to i tak różnica może doœć duża. w poróbnaniu z naszš technologiš. Wynikałoby z tego, że 2000 lat temu byli na podobnym rozwoju co my, ale nie koniecznie. Mogli się bowiem rozwijać szybciej, albo wolniej. Acha jeszcze jedno, rzeczywistoœć jest nie zawsze taka jakš jš widzimy. nara

wydaje się iż na dzień dzisiejszy najbardziej rozbudowany program stałych roboczych kontaktów z cywilizacjami extraterrestrialnymi (także ze wsechœwiatów równoleglych)posiadajš na dzień dzisiejszy Rosjanie,.ostatnio w Siewierodwińsku koło Archangielska Admirał floty północnej wizytował wodny suchy dok w stoczni atomowych okrętów podwodnych wykuty w skałach gdzie doszło do pierwszego spotkania z tak zwanym wodnym obiektem UFO i jego strasznš załogš - "Delfinowatymi",a więc jednš z czternastu ras kosmicznych posiadajšcych na swojej planecie swój "matecznik œrodowiskowy"tym razem we wszechoceanie wodnym.Na kolosalny zakres tajnej wymiany technologii Rosja- "Obcy" wskazuje też przerażajšcy zakres rozbudowy tajnych rosyjskich broni egzotycznych - w tym broni skalarnych i impulsu elektromagnetycznego oraz broni zmieniajšcych stan pogody na wielkich obszarach Matki Ziemi(elektromagnetycznych).Rosjanie rozpięli w końcu lat osiemdziesištych nad całym terytorium USA sztucznš siatkę skallarnš działajšcš w oparciu o zjonizowanie czšstek górnych warstw jonosfery uniemożliwiajšcš wydostanie się rakiet z glowicami atomowymi z terytorium USA w razie konfliktu atomowego USA-Rosja.To samo dotyczy ryzykownych eksperymentow z wyzwalaniem największych w historii ludzkoœci meganergii(większych w sensie"quantum" megaenergii niż wybuchy tysišca bomb wodorowych) nad pustyniami Kazachstanu na przełomie lat osiemdziesištych i dziewięćdziesištych.Chłodny gigantyczny grzyb zimnej megaenergii próznio-elektromagnetyczno- skalarnej œwiecšcy lekko błękitnym strasznym trupim œwiatłem rozbłyskujšcy w(lub czy też od...) epicentrum zlokalizowanym w Saryn=szagan'ie na płd.-wschód od jeziora Bałchasz na terenie Republik Kazachstan był widoczny na całym nieboskłonie całej nieomal Azji Mniejszej zaczynajšc od Turkmenii,idšc przez Afganistan,Tażdżykistan i Uzbekistan i północny Pakistan i docierajšc w końcu do masywu Karakorum i Hindukuszu na pograniczu Pakistanu,Indii i Chin.Łańcuchowy grzybo-wodospad diabolicznej energii spływajšcej ze stratosfery i jonosfery ku atmosferze miał więc 4000 km długoœci i był najgrożniejszym zjawiskiem w dziejach ludzkoœci mógł bowiem zniszczyć poprzez niekontrolowanš reakcję łańcuchowš całš atmosferę Ziemi i spalić przy okazji megaradary kosmiczne oraz stacje radiolokacyjne w punktach dowodzenia podziemych siloso-wurzutni rakiet interkontynentalnych w promieniu kilku tysięcy kilometrow od miejsca pierwotnego wyzwalania się i zapłonu tej energii eksperymentowanej doswiadczalnie iœcie po diabelsku przez zespoły rosyjskich fizyków kvarkowo-quantovo-atomowych notabene posiadajšcych swoje główne laboratoria wysokich energii gdzie modelowane sa takie ryzykowne eksperymenty na południowy wschód od Moskwy(prawdopodobnie Puszczino koło Sierpuchowa gdzie stoi największa na œwiecie podłużna kopuła tajnego kompleksu naukowo-badawczo-produkcyjnego oczywiœcie niewiadomego pochodzenia-co dzieje się pod tš największš konstrukcjš budowlanš na œwiecie?).Może wy wiecie?

trzeba zebrać kilku podróżników astralnych i sprawdzić :) (akcje proponuje zaczšć już teraz ;))

Wiemy

Betelgeuse to mów - co tam się znajduje.Kompleks na pewno zajmuje się badaniami "swierchenergii"(prawdopodobnie energii próżni bo takowa niestety istnieje)...

Oby najgrożniejsi i najzłoœliwsi z Kosmitów - owi złowrodzy REPTILES (gadzinowaci) pchnęli wielkim intergalaktycznym "kopem" Słowiańszczyznę ku niebywałym wyżynom postępu duchowego, społecznego i genetycznego,parapsychologicznego oraz ultratechnologicznego.Oby słowo Słowianin(Slave)(Slawe)stało się synonimem półboga.Ciekawe który z krajów słowiańskich wejdzie jako pierwszy na œcieżkę superrozwoju cywilizacyjnego?Duże szanse ma obecnie Ukraina ale czy je wykorzysta?Tego nikt nie wie,wiedzš natomiast sterujšcy tym wszystkim jadowici,bezwzględni i złoœliwi Reptiles.Oni nie znoszš jakiegokolwiek sprzeciwu w realizacji ich nadambitnych projektów społecznych ,inżynierii genetycznej i dobieraniu par ludzkich i projektów kulturalno-intelektualnych oraz samokształceniowych,jeżeli czegoœ internautyczny Chłopie na czas i dokładnie nie wykonałeœ - to zginiesz rażony megagromem lub błyskawicš! SŁAWA,CHWAŁA I ZADRUGA WSZEM POLSKIM INTERNAUTOM!

Tam jest po prostu studio filmowe gdzie kreca nowe odcinki "teletubisiow". PS a ten twoj ostatni post to tak z ironia czy bez? Bo mnie na tym forum nic juz nie zdziwi chyba

ufo ratistalight czyli z podłurznš głowš ich statek też jest podłużny

Bardzo ciekawe Japoński Robocie Dentaku, jest to, co mówisz, a jakie sš Ÿródła tych informacji?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.