| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Taka moja mała panika | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
|
Zdażyło się to ostatnio o jeden raz za dużo i zaczynają puszczać mi nerwy... prawdopodobnie jako odpowiedź dostanę numer telefonu dobrego psychiatry... z tym tesh się liczę ...
1. co się dzieje
ze względu na mój tryb pracy oraz zamiłowanie do siedzenia po nocach śpię żadko i krótko, w nocy 19/20 tego miesiąca miałem pierwszy z serji koszmarów ... tak na razie brzmi śmiesznie... bardzo realistyczny sen przedstawiający moją sypialnie , każdy przedmiot dokładnie tak jak kiedy zasypiałem, wszystko łącznie z zapachem resztek tytoniowego dymu, we śnie nie oglądałem wszystkiego z perspektywy , 3 osoby czy jak tego nie nazwać , lecz własnymi oczami z pełną świadomością ciała
w pewnym momenci poczułem obecność niesprecyzowane uczucie że ktoś tu jest było na tyle natrętne, że zapaliłem światło i obudziłem sie przy zapalonym świetle obok włącznika (obudziłem się bo czułem zmianę ....jak to nazwać .... stanu świadomości ?..... poprostu wiem , że spałem a potem juz nie ) jako, że do historii kawałów rodzinnych przeszło juz moje lunatykowanie więc nie przejąłem się tylko zgasiłem światło i poszedłem spać. Gdy zasypiałem ...w tym stanie kiedy mózg zaczyna już inaczej pracować poczułem to znowu, tym razem wiedziałem że ktoś się nademną pochla czułem oddech , poszułem ucisk na klatce piersiowej , chciałem krzyczeć ale tylko cicho skrzeczałem , jak bym miał kulę galarety w ustach, doszła do tego suchość w ustach ...czułem że ktoś mnie dotyka ... obudziłem się tym razem juz przestraszony... jako osoba wierząca pomodliłem się i poszedłem spać znowu... tym razem było jeszcze gorzej chciałem modlić się ale nie mogłem gubiłem słowa podstawowych modlitw w głowie szum, suche usta i ten cholerny ucisk na klatce oraz dotyk .... czułem , że coś prubuje "wejść do mojej głowy"...... wiem chore.... obudziłem się ....tym razem przerażenie nie minęło.... próbowałem nie usnąć ..... dopiero kiedy zaczęło robić się jasno padłem i wreszcie udało mi się zasnąć nie przerwanym snem.
praktycznie to samo działo się następnej nocy , tyle że tym razem czułem , że udało mi się to złapać , dotknąć, zapaliłem światło , ręka oczywiści pusta zaciśnięta ale przerażenie nie ustępowało
2. trochę o mnie
zdaża mi się wypić to fakt ale od tygodnia nie miałem w ustach alkocholu, palę ale tylko papierosy więc nie sądzę żeby były to efekty jakiś związków chemicznych.
podobne sny miewałem wcześniej ale nigdy nie trwało to całą noc i nie kilka nocy z rzędu, po czasie pisania posta widać chyba jak na to zareagowałem ..... nie mogę się zmusić, mimo zmęczenia, do snu.
trochę faktów z mojej przeszłości:
- "bawiłem się " w straszliwego szatana ze znajomymi ...sporo lat temu, urządzaliśmy swojego rodzaju doświadczenia
- zajmuję się medytacją , eksperymentuję z oobe
- nie mam żadnych stwierdzonych fizycznych uszkodzeń mózgu ;)
- testy psychologiczne przeszedłem bez problemu (wymagane do treningów)
znam tylko jedną osobę mającą podobne doświadczenia ... ale nie o to chcę pytać , nie obchodzi mnie czy ktoś też ma ten problem tylko jak się go pozbyć
pozdrawiam i życzę spokojnej nocy
[%sig%]
|
|
|
to nie do końca tak ......... matematyka jest teraz pod psem ...... sam sprawdzałem ........ ludzie w lo uczą się tego co ja miałem w 8 klasie ........
co do nauk humanistycznych nie mam żadnych podstaw do wypowiedzi ........ fizyka tu niestety masz pośrednio rację
z jednej strony słabsze sa podstawy teoretyczne
z drugiej opisywane są technologie i zjawiska o któwych w 1969 roku wiadomo było tylko , że są
a co do gosi .............. podejrzanymi o posiadanie haarp doktorami mogą być tylko ci posiadający duże ogródki ;) (alaskański haarp zajmuje wedle oficjalnej strony 16 ha na same anteny .............) operuje na mikrofalach ........... nie kcę tu flame zaczynać ale chyba żeczywiście ktoś na tobie uzywał haarp bo piszesz jak by ci ktos moozg przypalił ;P........ przy okazji dobrze, że gosia nie wie gdzie mamy antenę naszej sieci lokalnej (łącze radiowe wysokoczęstotliwościowe - bo by nas o zwiędnięcie ogórqw w ogroodku posądziła)
[%sig%]
|
|
|
Dlaczego nie potraficie dac sensownych kontrargumentow? Umiecie tylko czepac sie personalnie. Kto Was tego nauczyl??? To o czym ja pisze jest do udowodnienia. Trzeba tylko chciec zasiegnac "jezyka". Trzeba znac jezyki i wiedze o broni HAARP mozna zglebic do szpiku kosci. Wystrarczy poszukac w internecie nawet tylko. Nie macie o niczym zielonego pojecia, a zabieracie glos i krytykujecie. Jestescie zwyklymi ignorantami !!!
|
|
|
1. Jednym z bardziej kontrowersyjnych programów badania metod zmiany pogody jest finansowany przez USAF i US Navy projekt HAARP (skrót od angielskiego High Frequency Active Auroral Research Program). 180 anten nadajników wysokich częstotliwości radiowych zajmuje 15 hektarów dzikiego regionu Alaski
http://www.polska-zbrojna.pl/artykul.html?id_artykul=394
tak racje 15 nie 16 jeżeli nie jest to poparty argument to co to jest ?
2. a jak to działa ?
Jak ta diabelska machina mogłaby działać? Otóż wystarczyłoby, aby lecący na dużej wysokości samolot rozpyla np. cząsteczki polimerów. Z nadajnika HAARP wypromieniowano by odpowiednio dużej mocy mikrofale, ogrzewając rozsiane polimery, a co za tym idzie - wyższą warstwę atmosfery.
http://www.polska-zbrojna.pl/artykul.html?id_artykul=394
nio jerzeli gosiu czoojesz się wyższą warstwą atmosfery i po twojej sypialni fruwa sobie Dakota rozpylając polimery to masz rację czepiam się
3. Piszesz, że haarp może wywoływać trzęsienia ziemi ..... otoosh g. prawda ..... tym zajmował sięinny program "... wśród nich Project Prime Argus, w którym testowano metody wywoływania trzęsień ziemi."
oczywiście niezłomnie cytuję Polskę Zbrojną
4. Piszemy o piotunach na zamówienie ? to może nie o haarp tylko o Sky Fire
"Z kolei w programie "Skyfire" badano możliwość wytwarzania piorunów, które mogłyby trafiać we wskazane obiekty."
- cytat z ........ (jak kazdy poprzedni)
5. naucz sięodróżniać poszczególne programy 1 zdanie jest o haarp"W ten sposób zmieniłaby się jej temperatura i gęstość, a więc i kierunek oraz rodzaj prądów powietrznych. To już znacząco wpłynęłoby na pogodę. Inne techniki zmiany pogody zawierają plany "Thunderstorm Solar Power Satelite" - systemu, który ma m.in. zapobiegać tworzeniu się tornad."
Pozdrawiam ............ i życzę opanowania sztuki czytania tekstu ze zrozumieniem
rozumiem , że moga być pewne niejasności dotyczące programu haarp ale niestety muszę sprawić ci zawód Gosiu .... haarp ze swoją mocą skierowaną na kogokolwiek doprowadziłby do natychmiastowego odparowania obiektu (oraz wszystkich po drodze) ......... nie naadje się do sterowania zachowaniem (wpływ na nasze zachowanie mają fale i pola elektromagnetyczne - poszukam dokładnych rzeczowych artykułów), nie nadaje się również do wywoływania trzęsień ziemi (niska przenikliwość fal o tej częstotliwości (zauważ , że szkło w okienku mikrofali działa jako blokada :P)) a internet radiowy siada kiedy pada śnieg :P
[%sig%]
|
|
|
Niezle, szykuje sie kolejna wojna na forum:) Z fizyki w I klasie lo mamy teraz szczegolna teorie wzglednosci "Ainsztajna:P", na majmie skonczone zbiory, logike , przedzialy, procenty,
pozdro
|
|
|
Arqyle malo wiesz na temat HAARP-a. Przeczytaj sobie ten link :
http://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm
Poczytaj tez na angielsko-jezycznych stronach wystukujac "HAARP weapon"
Jezeli znasz niemiecki to "HAARP Waffe"
Nie mozesz sie tylko opierac na "Polsce Zbrojnej" - napisali co wiedzieli, a moze co mogli napisac. Tez to oczywiscie czytalam.
Kup sobie naukowa ksiazke o HAARP-ie pt. HAARP bron ostateczna.
Ja wiem, ze HAARP sie sklada z roznych programow, ale one wszystkie podlegaja pod HAARP-a.
Fale HAARP-a przechodza przez wszystko. Tak jak fale telefonii komorkowej. Ja z komorki moge rozmawiac od siebie z domu w Australii z moim siostrzencem w Londynie.
Zastanow sie nad tym co mowisz i co piszesz, nie znajac doglebnie zagadnienia. Najpierw naucz sie sluchac, potem czytac, a dopiero pozniej sie zastanow, czy masz cos w danym temacie do powiedzenia. Pozdrawiam.
|
|
|
hmmmm 0 argumentów z twojej strony , żadnego potwierdzenia na stronach podanych przez ciebvie , zadałem sobie trud sprawdzenia czy sky fire i Prime Argus są związane z haarp ........ wedle wszelkich oficjalnych informacji nie ...... aaaa i nie ma czegos takiego jak fale haarp ....... to są mikrofale ......... i przeczytaj dowolny podręcznik fizyki z rozdziałem o tym zakresie fal :P. dalej telefonia komoorkowa ......... proponuję obejrzeć mapki operatorów i zobaczyć, że 3/4 kraju ma zasięg .............. na zewnątrz budynków .......
[%sig%]
|
|
|
tia tego mozna sie było spodziewać ..........link nie działa ......... pewnie go ci od haarp popsuli co ?
[%sig%]
|
|
|
Arqyle link nie dziala. Widocznie stanowi wielkie niebezpieczenstwo. Znalazlam ten Raport po wystukaniu na wyszukiwarce "HAARP Raportn". Link jest zatytulowany : "Kontrola Umyslu - Raport Naruszenia Praw Czlowieka W Stanach..." Wszystko mozliwe, ze kiedys sie znowu otworzy. Ja ten raport wydrukowalam i wyslalam do Polski do siostry. Nie zostawialm sobie kopii. Teraz bede prosic siostre zeby mi go przeslala. Ten Raport jest autentycznym Raportem jaki Rosja wystosowala do Ameryki w sprawie zaprzestania uzywania broni HAARP. Ten Raport, to 25 stron maszynopisu. Przykre, ze skasowali strone z tym autentycznym Raportem, ktory wlasnie mowil, jak HAARP dzieki falom bawi sie pojedynczymi ludzmi. Mozna tez o tym przeczytac w ksiazce "HAARP bron ostateczna" Te ksiazke mozna znalezc na stronie
http://www.swistak.pl/aukcja.html/?id=113741 Sprawdzalam, ta strona otwiera sie jeszcze. Jak sie otworzy te strone i przesunie w bok, to po prawej stronie znajdzie sie spory opis broni HAARP. Ja te ksiazke mam. Nie wiem, czy mozna ja jeszcze kupic.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
gosc,wes popracuj troche nad swoimi bledami,
kazdy ich trzaska ale nie tyle w 1 zdaniu,ok ...
|
|
|
"Wszechświat ma granice i czy jest tam pełno drutu kolczastego" nie wiem co to znaczy, ale spotkało mnie to co Ciebie, wiesz co mi pomogło: zamieniłem się z żona miejscami chodzi mi oto, tam gdzie ona spała kładłem się ja, a tam gdzie ja kładła się żona. Gdy byłem kawalerem zamieniłem się z ojcem na pokoje, bo tylko w jednym pokoju do mnie przychodzili, nie wiem kto, ale się ich bałem.
|
|
|
Ja jak na razie porozmieszczałem nieco symboli po pokoju, zreszta i tak okaze się za jakiś czas co z tego wyszło bo zazawyczaj mija spory kawałek czasu między kolejnymi zdażeniami
[%sig%]
|
|
|
Arqyle kolko w nosie sobie powies, to moze tez pomaga, bo nosza.
|
|
|
gosiu ........ symbole religijne jako takie nie mogą zaszkodzic , przypisywanie wszelkich problemów hrapciowi tak .......... :P
a poważnie w trakcie projekcji astralnej , snuff kontrolowanych itp mogą służyć jako punkt zaczepienia ... nie będę jednak tym cię zanudzał ...... bo nie ma to nic wspólnego z twoimi puchnącymi stopami ani innymi efektami hrapcia ;P
co do kółka w nosie ...... nio ja współczuję tym którzy je noszą (szczególnie byczkom)
[%sig%]
|
|
|
nie wiem czy o to ci chodzi kolego...
ja mam co kilka dni cos podobnego,zawsze o 1.00 sie zaczyna,jak jusz spie,czuje jakby mi ktos wbijal rece w glowe i taki jakby paraliz ze strachu ze nie mozesz nic zrobic,nic nie wyobrazasz sobie wtedy,czujesz tylko strach tak mocny ze nie da sie oddychac ,wiesz ze konczy ci sie powietrze ale jestes sparalizowany,po jakims czasie sie budzisz,nie mozesz spac,zasypiasz znowu i powtarza ci sie to samo dopoki nie zronbi sie jasno...tesz tak mam nie wiem co to nie bawilem sie w zadne obe czy wywolywanie szatana.po prostu tak jakos mam,bylem na badaniach czy to czasem nie jakies uszkodzenie -wszystko jest ok,zdrowko, kondycja ,cisnienie itd. nie wiem co jest nie tak,wiem tylko ze zaWSZE GDY klade sie spac boje sie ze to bedzie tej nocy,nawet nie to ze sie nie wyspie,po prostu sie boje i nawet nie wiem czego!!!!
sucks z tym
pomocy
|
|
|
Tak wlasnie znecaja sie nad ludzmi i to najczesciej dzieje sie w nocy. W dzien jest raczej wszystko w porzadku. Ja tez jak klade sie wieczorem do lozka, to mysle, co dzisiaj wymysla? Przez ostatnie siedem lat robili juz ze mna bardzo rozne rzeczy. Nawet we mnie wkladali roznych ludzi, co bylo najbardziej przykre, bo nawet slina byla obca i czesto mnie powiekszali zeby kogos zmiescic. Wszystko to sie dzialo z pelna moja swiadomoscia. Ja wiem, oni potrafia wywolac straszny strach. Niektorzy ludzie tego nie wytrzymuja i wariuja. A wiele ludzi co swiadomie o tym mowi, to przymusowo lecza. W Polsce teraz tez sie tych psychiatrow namnozylo. Wszyscy chca zarobic. Tak wlasnie dziala bron HAARP-a. Polecam link do czytania na ten temat Kontrola Umyslu - Raport:
|
|
|
a zchodząc z tematu haarp ........ to właśnie dokładnie to co i ze mną ......... jak widzę nie jestem wcale pojedyńczym przykładem ......... (aluzjami gosi co do haarp poprostu sie nie przejmuj ona jush tak ma i to nietylko na tym forum ale na chyba ze 20 innych tesh)
Szczerze powiedziawszy nadal nie mam pomyśłu co z tym zrobić ....... na razie poprostu przestało się pojawiać ......
[%sig%]
|
|
|
Ja rzeczywiscie pisze o HAARP-ie na roznych forach, zeby ludzi z ta bronia zapoznac. Mam sporo czasu, bo jestem na rencie i uwazam, ze robie pozyteczna rzecz. Kto chce wierzy, kto nie chce nie wierzy. Mnie nie o to chodzi, zeby ludzie uwierzyli. Mnie chodzi o to zeby ludzie wiedzieli, ze taka bron jest na Ziemi i dziala w bardzo roznoraki sposob. Ludzie ci co chca, to sami sie w to wglebia i beda szukac. Ludzie znaja rozne jezyki, maja rozne kontakty. Czasem wystarczy o czyms wiedziec. Jest takie dobre powiedzenie australijskie - "Nie wiecie czego nie wiecie"
|
|
|
hmmmm a to ładnie zabrzmiało gosiu ;)
"kto kce niechaj wierzy
kto nie kce niech nie wierzy
nam na tym nie zależy
więc wypijmy jeszcze "
[%sig%]
|
|
|