Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Miałem kontakt z jednym z nich
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36

Miałem/miałam kontakt z jednym z nich

no i co

Tez mialem tego typu doswiatczenie, co sie stalo ???????????????????????????????????? mail:4media@pf.pl

Eh!! popłakałem się kiedy to czytałem < ze śmiechu!! > ja też wam coś opowiem: kiedy byłem mały porwało mnie takie straszne UFO < wielkie i ciemne > a potem zgwałciło i porzuciło... i nie wiem co mam teraz zrobić... To było bardzo realistyczne - po dwudziestu latach pojawiło się to w moim śnie, a Ufo znów przyleciało i mnie zgwałciło... tylko że teraz wiem, że to była ogromna, puszyta ( ważąca 350 kg) < ubrana w obcisłe czarne skóry >, kobieta - pedofil. Czuję że to było jednak UFO..., w to było zamieszane UFO, bo co by ją przytaszczyło do mnie? Coś strasznego. Jesli ktoś ma podobne przeżycia jak EH i ja to niech się nimi z nami podzieli...:) straszne EH i co teraz zrobisz?? Uważaj bo Cię namierzą :)

teraz jestem na skraju shizofrenii. Ostatnio znalazlem na balkonie porzucony paranoidalny vibrator ( ksztaltem przypominal kij od golfa ) Wtedy dowiedziałem ze jestem WYBRAŃCEM! Nastepnie udalem sie do chłodni i wyjechałem z plaskacza moiemu ufokowi zeby sie obudzil.Skutki okazały sie tragiczene. Natychmiast obcy wypuścil belta, skladajacego sie z rozmielonego nadnercza gołębia oraz kociego embrionu. to tyle z najnowszego sprawozdania aha zaczelem nadawac sygnal na 4 nowych czestotliwosciach (mam nowa antene) wciaz czekam na odpowiedz od nich, malo tego widialem obiekt ufo ale to sasiad wyrzucal zawartosc wc ( nie ma wody) pozdrawiam i zapraszam do konwersacji

EH ale ty masz trudne życie! tylko mówię Ci - nic nie mów bo Cię namierzą jeszcze!! A Ta baba co mnie zgwałciła była tajną agentką służb żądowych USA... A może nasze sprawy są powiązane?? Może oni szukają Twojego UFoka tyle że u mnie?????????? 8O to by było straszne!!! Jak tak to trzeba zadzwonić po Mouldera i Scully!! Znasz numer??

No, nieee panowie, farsa farsa... widze ze forum w wiekszosci przypadków przypomina znane już hoaxy (czyli tworza niepotrzebny ruch), do wszystkich zainteresowanych..... jesli juz coś piszesz, do poprzyj to dowodami... a wtedy info nabiera wiarygodności... btw. odnośnie postów... 1. Miałem z nimi kontakt.... no tak, tyle to nawet yeti w górach może napisać - gdzie, kiedy, warunki, godzina, twoj stan duchowy i emocjonalny i tego typu dane są potrzebne... a tak to bez sensu post!!!! Ja też miałem z nimi kontakt, ale mi sie urwał jakiś czas temu, zmienili numery telefonu i adresy... :)))))) 2. Mam dar od kosmitów !!! No Fajnie, tylko, ze w ustach 14-to latka brzmi to jak cieniutki sposób na licealistki... spisz swoje przesłania od nich i napisz szczerą biografie, to powiem Ci jak interpretowac owe przesłania... 3. Wolne mysli strudzonego Mell'a Po latach poszukiwań doszedłem do zupełnie innych poglądów na te i inne sprawy, ale chętnie podyskutuje z kompetentnymi ludzmi, a nie krzykaczami, dlatego na razie przyglądam sie forum i analizuje osoby sie wypowiadające..., w nowym wątku dam kilka pytań i po odpowiediedziach na nie wybiore osoby z którymi mam nadzieje rozwinąć swoją wiedze o zjawiskach niepojętych.... ale to juz raczej na drodze e-maili, bo niektóre z info lepiej pozostawić wąskiemu gronu ludzi... /pozdrawiam /Mell

Hmm Mell, a czy nie uważasz, że trochę ostro nas oceniasz??? My też jesteśmy ludźmi i potrzebujemy rozrywki... A akurat takie "bardzo ciekawe informacje" jak akurat w tym temacie to mało gdzie szukać. Mell opowiedz i Twoją historię z UFO?? Porwali Cię? Zgwałcili? Obdarzyli supermocami? A może po prostu tylko dokonali niewiarygodnych badań po których czujesz się tylko marionetką? Porywają Cię teraz? A może masz w domu ich statek kosmiczny? hmm.... tyle ciekawych rzeczy można się doiedzieć :) Poozdrawiam i życzę wszytskiego dobrego!! :) Niedowiarkom, wyśmiewacziom i wszystkim innym!!:)

coz nikt nie zaprzeczy ze ten topic zszedl na psy zaraz po tym jak gosciu napisal ze widzial latajaca choinke i dostal mega dar

Hmm, historia jest prosta, obserwowane zjawiska - razy pod rząd, innym razem dziwne zachowania się lamp ulicznych i osiedlowych (podłaczonych jak sie póżniej dowiedziałem pod współny węzeł energetyczny) (włączały się i wyłaczały w dziwnych sekwencjach - skoro jeden węzeł to takie działanie jest conajmniej dziwne)... wiele było takowych przypadków, ale sorki, nie bede ich omawiał na forum.... /pozdr /Mell

Och ale ten temat zaszedł na psy, ale dla rozrywki jestem gotów go kontynuować... Pozdrawiam:)

cholera , przemyslalem to i tak: liść - życie kraty- chyba kazdy wie ze wiezienie oko ptaszyny- dyktator(jakis gosc ktory panuje nad wszystkim) kółka- jakis koniec ale ciul wie jaky?? jak co to mozna pisac na maila hiperbartek@wp.pl

Zajebisty jest ten temat chyba najpoważniejszy z całego forum ha ha ha aaaałłłaa, sory ale spadłem z krzesła [ ze śmiechu ]

:)

też uwarzam że jest godny uwagi :) :D :D :D :) Ale czy zna ktoś numer do Mouldera i Scully :) Bo muszę zadzwonić i się zwierzyć :) tylko ciiiiiiiii.......... bo mnie namierzą :) Pozdrawiam:)

Był to 4 masztowy surfowiec...

:O porwał Cię?????????? mnie porwało czarne i grube... ehhh nie wspominam:) No, co z tym numerem!!!! Pozdrawiam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.