Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

No właśnie, Gośka napisała że lekarze na całym świecie wiedzą o HAARP. Jak to możliwe? Rząd USA wysyła im foldery informacyjne?

Lekarze sie ksztalca i jako ludzie medycyny powinni zdawac sobie sprawe z tego, co jest mozliwe a co nie. Lekarze w dzisiejszych czasach gubia sie wielokrotnie sami w chorobach z jakimi przychodza do nich pacjenci. Pewnie, ze nie wszyscy lekarze wiedza o istnieniu broni HAARP, ale wiedza, ze jest cos nie tak. Wielu jednak lekarzy wspolpracuje z HAARP-em i na tym zarabia mase pieniedzy. Najbardziej dotyczy to wszelkich specjalistow i chirurgow. Jakimi drogami kontaktuja sie z HAARP-em, tego nie wiem. Generalnie lekarze sa na tyle swiadomymi ludzmi, ze powinni glosno o pewnych sprawach mowic i je pietnowac. Jezeli tego jednak nie robia, to znaczy, ze wspoldzialaja z HAARP-em. Wlasnie niedawno przeczytalam o tegorocznej laureatce nagrody Nobla - Profesor Maathai, ktora to glosno osmielila sie powiedziec, ze HIV/AIDS wytworzono w labolatorium jako bron masowej zaglady. Zostala za to oczywiscie napietnowana przez rzad USA. Znajdziecie to w linku: http://www.abc.net.au/news/newsitems/200410/s1216687.htm] Takich spraw jest bardzo duzo, tylko zabraklo odwaznych ludzi zeby o nich glosno powiedziec. Lepiej cicho leczyc i brac pieniadze. Mnie chodzi o to, ze im wiecej ludzi bedzie zdawalo sobie sprawe z istnienia broni HAARP i beda glosno o tym mowili, to ci co naprawde o tej broni wiedza przestana sie moze bac i zaczna tez o niej mowic glosno. To jest taka moja mala utopia. Ja w kazdym razie wszedzie mowie, ze jestem objeta programem HAARP. Stwierdzilam, ze to dziala. Zaraz robi sie szum. Mnie najczesciej wypraszaja i naradzaja sie, co robic dalej. Lekarze boja sie przepisywac mi leki. Wizyty koncza sie kurtuazyjnie na poradach. Zycze Wszystkim zdrowia. Wiecie, jak Rosjanie nazywaja AIDS - Amerykanskij Inernational Dupnyj Syf

Skoro nie masz dowodów na taką komunikację to jak możesz twierdzić że sie komunikują? To przecież paranoja! Możesz podać nazwisko chociażby JEDNEGO lekarza w Polsce któremu UDOWODNIONO współpracę z HAARP i czerpanie z tego zysków? HAARP teoretycznie może być zagrożeniem gdyż zabawa z jonosferą może mieć wpływ na pogodę na całym świecie - to wszystko. Zawsze znajdzie się jakiś maniak teorii spiskowych bojący się otwrzyć konserwę żeby nie wpakować się w środek supertajnego projektu rządowego który ma na celu (bla bla bla bla bla)...

A wiecie... cos kiedyś w "Nexusie" czytałam na temat tego całego Haarpu. Może ona ma troche racji...

Pisałem wyżej - zmiany pogodowe. MOŻE wpływ na umysł człowieka - zmiany nastroju itp. Przepraszam ale twierdzenia że Gośka została "objęta programem HAARP" bo jej "nóżka spuchła" to paranoja.

Goska jeszcze odroznia spuchnieta noge od powiekszonej kosci.

Hmm... o ile się nie mylę Nicola Tesla nie odkrył żadnych bioprądów. Może się mylę? Skoro zaś ponad 100 lat temu ktoś mógł je odkryć to dziiw mnie laczego dzis przy użyciu najnowocześniejszej technologii ludzie jeszcze nie odkyli tego co ponad 100 lat temu. W teorię dziejowego spisku nie wierzę w ŻADNYM ASPEKCIE, nikt nie podał żadnego dowodu. Wierzycie w bajkę o czerwonym kapturku? Pewnie nie... wydaje mi się że dzisiejszy świat produkuje bajki typu "Czerwony kapturek" tylko bardziej unowocześnione - w taki sposób aby ludzie dorośli uwierzyli w nie tak jak dzieci... Pax :)

Gośka ,skoro jesteś przekonana o wpływie owej broni -na Ciebie ,to sądzę że to coś tyczy się prac związanych z orgonem,-czyli [działka] radiestezji. Zatem powinnaś stworzyć sobie w Twym domu ,takie właściwe radiestezyjnie warunki, może Twe mieszkanie jest poddane szkodliwym drganiom elektromagnetycznym-powodowanym przez urządzenia elektryczne bądż przez żrudło naturalne . Promieniowania takie są przyczyną wielu chorób Można się od tego uwolnić przestrzegam przed radiostetami [cwaniakami] którzy wyciągają tylko kasę. Może mieszkasz blisko mnie ?sprawdził bym Twe mieszkanie bezpłatnie .a tymczasem polecam ww temacie poczytaj kilka publikacji o promieniowaniach cieków wodnych itp i ich wpływie na organizmy żywe. np.Radiestezja w domu i ogrodzie -autor: Szwaczyna nie mniej osobiście sądzę że Twoje problemy ,nie są związane z tym [programem] o którym wspomniałaś

duch, ja jestem zupelnie zdrowa. Nic mi nie dolega. Fale HAARP-a dzialaja na mnie tylko czasami i to najczesciej w nocy. Trzesa mi np. czasem glowa, jak przyloze do poduszki. Tych roznych zjawisk przez siedem lat bylo sporo. Nie bede tu wszystkich opisywac. Wspomne tylko jeszcze, ze np. lapie mnie silny prad w reke, jak robie czasami w sklepie zakupy. Ja wiem, ze ludziom bardzo trudno jest zrozumiec dzialanie tej broni. Jest to bardzo wysoka technika. M. Tesla wynalazl przesylanie fal na odleglosc. Bioprady, to my mamy w sobie. To jest wlasnie trudno rozmawiac, jak ludzie nie znaja wynalazkow i pewnych rzeczy nie odrozniaja. WIEDZA TO POTEGA ! PRAWDA TO NASZA BRON !

Tesla wynalazł RADIO (tylko zbudował je jako drugi - Marconi był szybszy). Pracował nad bezprzewodowym przesyłaniem energii co w gruncie rzeczy też było RADIEM (znacie stare odbiorniki "kryształkowe" działające bez baterii?). :D No no... Gośka... "Powiększona kość" to brzmi niezwykle. Bez przejrzenia danych lekarskich można sobie zgadywać co to było. Ale przypisywanie tego falom radiowym wysyłanym na Alasce do jonosfery to lekka przesada.

Hehe :) Chyba nie muszę nic mówić - coraz więcje ludzi mówi tak jakbym i ja powiedział :) Nie jestem już potrzebny ;) Pax :)

Gosiu ,no tak -trudno jest czasem rozmawiać ,ale powiem tak -fanatyzm jakiejkolwiek myśli ,jest niezdrowy ,bo wypatrza właściwą ocenę sytuacji Powiem więcej ,autosugestia ,czasem jest zbawienna ,lecz czasem nie jest zbawienna. ale to nie aluzja ,to rzeczywistość podczas postrzegania wielu tematów a szczególnie TU się znajdujących ja to mówię tak ,-okręć kulkę by zobaczyć ją dookoła ,mimo że niby jest z każdej strony taka sama ,przy takim okręcaniu kulki ,mozna czasem [odkryć] że to nabierka -bo z jednej strony wygląda tak samo ,a jednak to nie jest kulka sorki za ort ,zawsze mi ort przeszkadza ale nie o [to ] chodzi inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy-duch

A czy można poprosic HAARPa zeby udało mi się wytrzymac 40 dni bez jedzenia? Ile bym schudła. =)

Gosiu. Od dłuższego czasu widzę twoje wypowiedzi na temet HAARPu. I chce Ci powiedziec ,ze przynajmniej jedna osobe przekonałas o jej istnieniu. Szkoda mi tylko troche Ciebie ,ze wiekszosc Ci nie wierzy ,a ty z takim uporem nadal głosisz swe teorie. Pozdrawiam

To nie mnie nie wierza. Nie wierza nauce ! Ja nie pisze tego wszystkiego po to zeby mi ktos uwierzyl. Ja tylko informuje, ze cos takiego jest ! HAARP jest to fenomen nauki jaka do tej pory istniala na Ziemi. Ja tez pewnie jeszcze nie znam wszystkich jej mozliwosci. Pisze tylko o tym co znam. Pisze tylko o tym, co mi pokazano. Przez siedem lat troche sie tego nazbieralo. Szczerze powiem, ze nie chca we mnie tej wiedzy gruntowac. Pokazuja mi cos raz, gora dwa razy i moge liczyc tylko na swoja pamiec, ze cos takiego jest i jest mozliwe w kazdej chwili do zastosowania na wybranym czlowieku. Roznorodnosc jest imponujaca !!!

Gosiu, skoro to NAUKA to podaj DOWODY. Najpierw poproszę DOWÓD że chociaż jeden lekarz z Polski świadomie współpracuje z HAARP na szkodę pacjenta i czerpie z tego zyski.

Gośka a skąd wiesz,że jesteś napromieniowywana falami niskich częstotliwości z Haaarpa USA a nie z Syberii,skoro o wiele grożniejsza instalacja rosyjska na południe od Magadanu od czasu do czasu przeprowadza agresję" PSI " i zmasowane ataki parapsycho-psychotroniczne na wybrane przez Rosjan obszary-szczególnie rejony zamieszkiwania najbardziej "wybranych"członków ludzkiego społeczeństwa czyli WASP'ów(White Anglo Saxon Protestants)czyli określone okolice USA.,Nową Zelandię,Australię,Kanadę oraz tak samo "wrażą" jak sto diabłow dla Rosjan za prowadzenie największej w świecie akcji szpiegowskiej i nasłuchowej (w tym wywiadu satelitarnego,nadsłuchów i wywiadu elektronicznego supermediów czyli internetowego-Wielką Brytwannę{GB}; Will Be God fall in love with the all Anglosaxons all round the world and let him watch about us,Parishioners...

Delta Clipper nie moge Ci dac takiego dowodu o polskim lekarzu, bo w Polsce nie mieszkam juz ponad 23 lata. Wydaje mi sie, ze takim prekursorem wspolpracy z HAARP-em moze byc chyba pan Zbigniew Religa, ktry przeszczepil podobno pierwsze serce w Polsce. Ci dawniejsi panowie lekarze, ktorzy zaczeli przeszczepiac nerki w Polsce tez moim zdaniem wspolpracuja z HAARP-em. Nie wierze w przeszczepy organow. Organ, ktory jest wyjety z organizmu - zamiera. Moim zdaniem nie mozna go zmusic drugi raz do pracy, do ktorej zostal raz stworzony. Nie wspomne juz o wszywaniu takich organow. To jest niemozliwe !!! To jest wielka tajemnica lekarzy, ktorzy na tym zarabiali i zarabiaja gigantyczne pieniadze. Na polskie warunki, nawet w latach 60-tych tez. Takie jest moje zdanie na ten temat i go nie zmienie.

japonski robot dentaku mysle, ze jestem objeta programem HAARP z uwagi na to, ze po pierwsze , program rosyjski SCALAR zostal zawieszony w latach 90-tych, a po drugie, mysle, ze Rosjanie nie dogonili Ametyki i dlatego swoj program zawiesili. Te technologie, ktore dotycza pogody, trzesien Ziemi, czy zdalnego sterowania samolotami, samochodami czy innymi urzadzeniami, Rosjanie mogli niezle opanowac. Z tego co wiem, to Rosjanie byli w stanie przesylac swoje wiazki na odleglos na wybrane obiekty z ludzmi i w ten sposob mogli powodowac choroby napromieniowujac swoimi falami bardzo intensywnie. Amerykanska technologia moim zdaniem stoi duzo wyzej pod tym wzgledem. Amerykanie duzo wynalazkow M. Tesli ukryli tylko dla siebie i w oparciu o nie mogli szybciej sie rozwijac. Moim zdaniem, z dobrego biznesu nikt nie rezygnuje. Rosjanie zrezygnowali i zaczeli slac do Ameryki petycje o zaprzestanie uzywania broni HAARP. Mysle tez, ze w rozwoju tej technologi w opanowaniu calej Ziemi przez Ameryke moze miec duzy wplyw ich lot na Ksiezyc. USA moze do dzisiaj udawac, ze byla tam tylko raz. Czytalam o tym, ze ich promy kosmiczne byly tam wielokrotnie w odwiedzinach, a regularne, tajemnicze loty na Ksiezyc moga sie odbywac z Area 51. Ksiezyc przez te dziesiatki lat moze juz byc dobrze technicznie wyposazony na uzytek Ziemi. Znajac troche Amerykanow i Anglikow, nie moge uwierzyc zeby ich zapoczatkowanie odwiedzin Ksiezyca skonczylo sie tylko na jednym razie. Przeciez na pewno nie oddali w tym wzgledzie swojej paleczki pierszenstwa Rosji. Rosja wie o wszystkim na pewno, ale boi sie swoich grzechow i siedzi cicho. Zreszta teraz moze boi sie juz Ameryki i ich broni, ktora ich moze dotknac w kazdej chwili i w momencie niesubordynacji. Powiedzenie jednego slowa glosno na temat prawdziwej roli broni HAARP na Ziemi przez Putina, ktoremu wszyscy uwierza, moze sie skonczyc smiercia nie tylko jego ale calej Rosji. Reakcja moze byc nieobliczalna. Ja sobie moge mowic i pisac, bo kto mi uwierzy w tak niesamowita technologie, ale Putin moze spowodowac katastrofe.

Czy można jeszcze gdzieś kupić ta książke?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.