Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Porwanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

Boje się,bo czuje że byłam i jestem porywana przez jakąś rasę kosmitów.Pierwsze moje porwanie było 2 lata temu.streszcze je.Obudziłam sie w nocy i czulam ze cos jest nie tak.nade mna staly 2 wysokie,ciemne postacie.Jedna znich przystawila mi jakas maske do twarzy,i wtedy poczulam sie bardzo senna,tak senna,jakby dano mi narkoze.Nie chcilam zasnac,ale to bylo ode mnie silniejsze.Po tej strasznej nocy na szyi pod uchem o lewej stronie odkrylam male zadrapanie i malutki biały punkcik,taką blizne.Potem te "porwania"odbywaly sie czesto.Raz nawet w te wakacje nie mialam przez 3 miesiące okresu,potem wrócił.prez te 3 miesiące bolało mnie ciało,brzuch.Teraz ostatnio znów czuje że Oni przyszli,ale wclale tego nie pamiętam.Na plecach mam chyba prawdziwy implant,jest wkształcie małego trójkącika,lekko różowy kolor,bardzo gruby itwardy w dotyku,poderzewam ze jest z metalu(w pracy przechodze przez bramkę do wykrywania metalu i zawsze dzwoni,a nie mam przy sobie nic metalowego).Do tego boli mnnie jeszcze prawa łopatka,ale ten ból jest jakiś dziwny,nic tam niby nie ma,zadnego zaczerwienienia,obrzeku a bardzo boli.nie wiem co sie dzieje,ale jestem PRZERAŻONA :( [%sig%]

Rasa jakas malo poularna. Poszukam o tych przypadkach.

Master16,gdybyś tylko mógł to znalezć,byłabym Ci bardzo wdzięczna :). To coś bardzo mnie męczy,naprawdę :( [%sig%]

Ale Ty i tak nic z tym nie zrobisz. Mozesz isc do hipnotyzera (tak sie to nazywa?), zeby zdjal blokady, jakie ONi Ci zalozyli na umysle, a wtedy pasmietala bys wszystko ze szczegolami... tylko nie wiem czy sam na twoim miejscu bym sie na to odwazyl;), o ile oczywiscie to co mowisz jest prawda. Watpie zebym znalazl znowu te teksty o ktore pytasz. A byla tam mowa o zakaptorzonych obcych bez twarzy czy cus....

Kiedy sobie to tylko można wyobrazić człowiek zaczyna czuć wielką bezsilność. Najchętniej bym wszystkich obcych rowalił.

Ty mi nordykow nie dotykaj, :P jak chcesz zniszcz szaraki i jaszczorow, najlepiej ich glowne bazy na zeta retiuculi 2 i 4:P Nop troche to dziwne ja tak pomyslec:) ja tam bym ich nie niszcyl tylko poznawal...

Dobra najpierw ich poznam. Wroga trzeba poznać, a potem zniszcze. Zatłukę szarych i jaszczurów, a Nordyków zniewole :D . Nawet mam plan :D . Niech przybędą, dadzą nam technologie, będziemy udawać ich przyjaciół, aż w najmniej spodziewanym momencie trach!!! uderzymy i zniszczymy. Nie lubie ich mogą udawać że są dobrzy i wogóle. Nordycy nie nordycy (czy oni czasem nie dowodzą szarymi?). Dziś możę moglibyśmy ich zniszczyć co najwyzej bronią biologiczną, a przynajmniej jest taka szansa. Ciekawe czy oni teraz czytają w moich myślach i widzą te plany, pewno se myślą że tylko co taki pionek może nam zrobić :D . No cóż, ale kiedy się wzbić wyżej widzać całą szachownice :D . 1 pionek może nic nie zdziała, ale więcej hmmm kto wie.

Ja czytałam, że Ci co prowadza badania na nas to są jeszcze malo rozwinięci. Tzw. kilka etapów po nas, a my jesteśmy najgorsi i najbardziej umaterializowani(tak to sie odmeinia ;)? )ci najbardziej rozwinięci nie posiadaj juz cial materialnych, sa jak istoty duchowne, dobrzy itd. Ogolnie dla pocieszenie: pod nami jest tylko czarna dziura.... A tak to ja zawsze chcialam byc porwana, tylko, nie do celow pokrojenia i sprawiania mi bólu...Tylko jakos tak, oj nie wiem jak to ująć...

Mam czasami uczuciee z moje mysli nie są TYLKO moje. Sprawa wzglada tak: szarymi dowodza jaszczory, ktore na ziemi raczej sie nie pojawiaja. Co do Nordykow...jest to tak, ze nordycy jako cywilizacja maja byc naszymi wybawcami, na wypadek miedzyplanetarnej wojny, Dlaczego wiec czasami wspoldzialaja z szarymi? To skomplikowane, i zawile zagadnienie, jednak channele przyznaja ze nordycy sporadycznie biora udzial w uprowadzeniach...mimo ze sa po naszej stronie....

Uważam, że szarzy to taka rasa hmmm neutralna, ale coś jak najemnicy. Chociaż jest jeszcze inna możliwość. Gdzieś czytałem o rasie szarych (nie mam pojęcia na ile to jest bajer, a na ile prawda). Więc rasa szaraków wyewulowała 3 rasy, raczej powiedziałbym kasty, ale nie trzymają ze sobą zbytnio. Możliwe jest że jedna kasta pomaga nordyką, druga jaszczurą. Ale mam kilka pytań Dlaczego nordycy mieliby nam pomagać? Czego chcą te zasrane jaszczury? A plejadianie i kasjocośtam co oni robią? narka

Wiesz co ,pisz ksiazki dla dzieci moze zarobisz sporo kasy.Masz wielka fantazje powodzenia

Gdy cywilizacja wchodzi w 4 wymiar(MY WEJDZIEMY W 2012) musi wybrac sobie swoja droge rozwoju. Mamy 2 mozliwosci: Sluzenie sobie , sluzenie innym. Nordycy sa skalibrowani na sluzenie innym wiec pomagajac nam pomagaja sobie. Szaraki to bioroboty jaszczorow, oni sa skalibrowani na sluzenie sobie. Karmia sie naszymi negatywnymi emocjami, a w niedalekiej przyszlosci maja zamiar przejac nasze ciala. Kasjopeanie i plejadianie kontaktuja sie z ludzmi za pomoca channeli. Sa skalibrowani na sluzenie innym. To wlasnie jest wiedza z chaneli z kasjopea:)

Ninita: "Wiesz co ,pisz ksiazki dla dzieci moze zarobisz sporo kasy.Masz wielka fantazje powodzenia" No wiesz to zbyt straszne dla dzieci jest, potem by im się ufole śniły :D

W tym co mowisz jest wiele prawdy. Pczatkowo też nie dowierzałam .. (Blogoslawieni ktorzy nie widzieli, a uwierzyli..) Lecz coraz czesciej sie o tym mowi.. Master16 ..a ja slyszalam ze w 2013 wejdziemy w czwarty wymiar..

Światowe obe :D . Ale nie uważam żebyśmy jakość przeniknęli do tego 4 wimiaru. Moim zdaniem zmieni się nam poprostu stan świadomości. A zresztą zobaczy się już za 7-8 lat. Spoko akurat 28 będe miał wtedy, młody będę jeszcze :D .

Poszukuję ludzi, którzy tak jak ja mieli kontakty z istotami pozazemskimi. Zapewniam anonimowość i wymianę materiałów. Piszcie na adres sekoe@op.pl.

tri, ciekawi mnie jaka rasa sie wziela, moglbys powiedziec?

Jestescie pojebanymi debilami wszyscy jestescie kosmitami, tylko ja jestem noramlny reszta to matrix qrwa musze ise obudzic to nie jest normalny swiat on nie istnieje wy nie istniejecie qrw anie moge chyba sie zabije i obudze sie w swiecie rownoleglym ahhahahahahahhaha

Nicole napisz do mnie, to Cie skontaktuje z osoba, ktora przezywa to samo co Ty. Moj adres: maryla@iinet.net.au

no to zgłoś sie do lekarza żeby wybadał co to jest a później przedstaw to najlepiej psychologowi może on poradzi ci co masz robić dalej.--- nie myśl że sie nabijam mówie całkiem poważnie

Kazdy w takich wypadkach powinien sobie zdawac sprawe, ze jest objety programem broni HAARP. O tym trzeba mowic nawet lekarzowi, ktory doskonale zdaje sobie sprawe z istnienia takiej broni. Inaczej zaczna Cie leczyc psychotropowymi lekami, ktore dopiero moga spowodowac znieksztalcenia Twojego zdrowego mozgu. Tych psychiatrow i psychologow natworzylo sie wlasnie dzieki broni HAARP. Dzieki tej broni maja oni zatrudnienie i pieniadze. Doskonale ta bron znaja i jej dzialanie i mozliwosci. HAARP ma swoich agentow, ktorych wysyla do mieszkan szczegolnie w nocy. Ta bron potrafi zwolnic kazdy zamek i otworzyc kazde drzwi. Mamy bron na Ziemi o niesamowitych dzisiaj mozliwosciach technicznych. Nie znamy jej i jakos nie chcemy jej poznac. Pamietajcie, w kazdej sprawie wystarczy jeden swiadek, ktory mowi naprawde prawde. Nikomu nic nie da stu swiadkow, ktorzy klamia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.