Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
niezwykła opowieść - Legacy Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70

http://vimeo.com/1076456

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

a kto cie upoważnił do sądzenia co jest dobre dla kogoś..? wiesz że załosna jesteś?????

nie wiem i sie o tym nie dowiem ! bye motylku... odleć i zajmij się sobą... dziewczynko ! prośba.. nie zasmiecaj mojego wątku swoimi niezbyt treściwymi textami !

bauahaha dziewczynko? hehe Prostolinijna bez żadnego charakteru dziewczynka o imieniu Olla...

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

cóż, przynajmniej ja ujawiam swoje imię a Ty jesteś tabula rasa ... rasa... ciekawe do jakiejs nalezysz? ;)

hmmm więc już odpowiadam na Twoje jak bardzo inteligentne pytanie,które mi przed chwilką zadałaś.Należę do rasy homo sapiens ,Ty za to najwyraźniej do prymitywów.Niestety każdy ze mną się zgodzi...

obawiam się, ze nie znasz sam siebie ;-) pracuj nad sobą bo tylko tam możesz się wyzwolic i oświecić. życze wiele szcześcia i słońca... podazania za swoja legendą!

Widze ze LLLOLA zas sie ucpala;-)

hmm.. piszesz dla mnie w jakimś niezrozumiałym języku zuepełnie... sprowadz tłumacz na forum niech to przerobi albo niech za Cieibe pisze Emocjo ! I mała poprawka... Lola to raczej w barze albo tanczaca na rurze... me imie jest inne. Aleksandra i trzymaj się tego !

LLLola ile juz w tym dolku rozpaczy siedzisz?Wiem masz problemy ze zrozumieniem,okazujesz to za kazdym razem pojawiajac sie na forum:)))

Olla:
I mała poprawka... Lola to raczej w barze albo tanczaca na rurze... me imie jest inne. Aleksandra i trzymaj się tego !
Lola wiec trzymaj sie mocno tej rury,moze zza swiatow uda Ci sie ta jedna noga wrocic;-)

Twoja nieposkromiona chamskość chyba nie tylko mnie wkur ... emocjonalna panno!

Od dzisiaj Ola jesteś Lolita;D

Nie zartuj? Wkurwiasz sie na mnie?Przeciez tak bardzo zawsze nacikasz,ze nie obchodzi Cie co inni pisza:)))Juz raz dalam Ci dobra rade (mysl i pisz) nie odwrotnie,gdyz za kazdym razem zaprzeczasz sobie;-)Durna maskota tego forum jests i tyle ,przykro mi ;-):*

hm.. czyżby? Żebyś się nie zdziwił ... tylko głupia koza mogłaby na tak ochydne imię reagować. I znajdz sobie koleś iną ofiarę, bo ja nią nie mam zamiaru być, zrozumiano mnie jasno?

Dla mnie to ona jest łłłłłola:)))

maskota może być tylko Igor i nikt go nie podbije w tym względzie. Tyle, ze to słowo nie ma wydzwieku peioratywnego tylko pozytywne i mówi tylko tyle: Ważna osobostośc do kórej ludzie lgną !

łłłłłolu nie!!!ciebie ciezko sie kuma:)))łłłłłofiaro :-)

No ty raczej odpychajaca jestes;)

Lolita ależ się zdenerwowałaś ;D

zostawiam Was znaczy Ciebie Panno E i Pana W. twórzcie sobie kolejne imiona dla swoich ofiar. Moze uda Wam się kogos takiego znaleźć. Nie życzę, bo tracicie czas... ale widac to bardzo lubicie. żegnam i nie proście mnie bym wróciła, bo nie mam na Was ochoty... nie tym razem... Na strzepy roznosze tych, którzy naprawdę mnie wkurzą!

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.