| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| moja przyszłość... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
|
proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.
|
|
|
Ariadno na drugą nogę...zdrówko...kurcze idę zrobić sobie herbatę z żurawiny ... ciśnienie...
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Sie opanowała, ale już miałam pierdyknać kulką o podłogę. Byłaby to jedenasta w tym tygodniu ;-) Jednak dobrze, że Chińczycy produkują...
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
WiLdCaRd powiedział, że nam da skierowanie do szpitala, podobno tam klamek nie ma i ściany takie mięciutkie... hmm...
Będziemy piły po połówce tylko :-)
|
|
|
wykupiłaś roczny zapas? czy co?,bo moja jest już troszkę przetarta i nie widzę czasem pewnych istotnych rzeczy...jak masz tyle tych kul to sprezentuj mi jedną;D
|
|
|
|||
|
takiej władzy to ona na de mną nie bedzie miała zeby doic ze mnie kase jezeli chodzi oto czy pracuje tak i jeszcze prywatnie po godzinach i wolne soboty
|
|
|
Nie ma sprawy. Dam Ci namiar na hurtownie: "One dolar"- kupiłam zapas, do końca tygodnia powinno starczyć. Ale jeszcze trzech takich niech się trafi to trza będzie kogoś od rytuałów prosić, bo w trojkę nie wyrobimy ;-)
|
|
|
|||
|
|||||||
|
|||
|
Tomal ,najbardziej interesje Cie praca i finanse! A gdzie w tym wszystkim zona i nienarodzone dziecko?
Dam Ci dobra rade ,wysterylizuj sie bys juz nigdy zadnego malnstwa nie skrzywdzil !
|
|
|
łobuz! ;) są jeszcze inne metody niż sterylizacja;D
|
|
|
|||
|
czasem ich już nie czuję ;D
|
|
|
|||
|
Ciekawe ile tych owieczek jeszcze dzisiaj będzie...
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |