Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

Ariadno na drugą nogę...zdrówko...kurcze idę zrobić sobie herbatę z żurawiny ... ciśnienie...

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Sie opanowała, ale już miałam pierdyknać kulką o podłogę. Byłaby to jedenasta w tym tygodniu ;-) Jednak dobrze, że Chińczycy produkują...

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Ada przy tej robocie to w alkoholizm wpadniemy ;-)

Tomal sluchaj sie nas ,a jeszcze z Ciebie cos bedzie ;-)

WiLdCaRd powiedział, że nam da skierowanie do szpitala, podobno tam klamek nie ma i ściany takie mięciutkie... hmm... Będziemy piły po połówce tylko :-)

wykupiłaś roczny zapas? czy co?,bo moja jest już troszkę przetarta i nie widzę czasem pewnych istotnych rzeczy...jak masz tyle tych kul to sprezentuj mi jedną;D

ariadna:
WiLdCaRd powiedział, że nam da skierowanie do szpitala, podobno tam klamek nie ma i ściany takie mięciutkie... hmm...
Dokładnie!! Jestem tam częstym gościem;D

a te kaftaniki biale tez dostaniemy? ;-)

takiej władzy to ona na de mną nie bedzie miała zeby doic ze mnie kase jezeli chodzi oto czy pracuje tak i jeszcze prywatnie po godzinach i wolne soboty

Nie ma sprawy. Dam Ci namiar na hurtownie: "One dolar"- kupiłam zapas, do końca tygodnia powinno starczyć. Ale jeszcze trzech takich niech się trafi to trza będzie kogoś od rytuałów prosić, bo w trojkę nie wyrobimy ;-)

tomal2:
Pociupciać było miło, a teraz skoro kobieta Twoja spodziewa się dziecka, więc weź się w garść, bo bycie ojcem to wielka odpowiedzialność za taką małą niewinną istotkę. Poczuj się głową rodziny. Dorosłym, odpowiedzialnym facetem, a nie ciotką-klotką. A licytowanie się, kto będzie miał władze to gówniarzeria, związek to układ dwóch osób na równych prawach...

emocja:
a te kaftaniki biale tez dostaniemy? ;-)
są troszkę niewygodne ale da się do tego przyzwyczaić;D
tomal2:
takiej władzy to ona na de mną nie bedzie miała zeby doic ze mnie kase jezeli chodzi oto czy pracuje tak i jeszcze prywatnie po godzinach i wolne soboty
Kurcze,pracowity facet jesteś!!No patrzcie się! Nie pomyślałbym tak o Tobie!.Jak myślałeś o założeniu rodziny nie brałeś pod uwagę faktu,że trzeba się liczyć z kosztami które z czasem będą większe? Jestem młody a myślę o tym aby dogodzić swojej przyszłej żonie jak i dzieciom którym nigdy nic nie braknie...Wolę,aby oni żyli w dostatku niż ja...I nie mam zamiaru wyliczać jej pieniędzy! P.S doi to się krowy ;)
ariadna:
Nie ma sprawy. Dam Ci namiar na hurtownie: "One dolar"- kupiłam zapas, do końca tygodnia powinno starczyć. Ale jeszcze trzech takich niech się trafi to trza będzie kogoś od rytuałów prosić, bo w trojkę nie wyrobimy ;-)
Dziękuję,złożę zaraz zamówienie...Dzisiaj to już druga owieczka zagubiona;)

ariadna:
tomal2: Pociupciać było miło, a teraz skoro kobieta Twoja spodziewa się dziecka, więc weź się w garść, bo bycie ojcem to wielka odpowiedzialność za taką małą niewinną istotkę. Poczuj się głową rodziny. Dorosłym, odpowiedzialnym facetem, a nie ciotką-klotką. A licytowanie się, kto będzie miał władze to gówniarzeria, związek to układ dwóch osób na równych prawach...
Skąd wiesz ,że było mu miło;)? może gryzie;)... Będziesz miał dziecko,więc licz się teraz z konsekwencjami...Żeby być dobrym ojcem to nie można być takim miękkim batonem jak Ty:(

Tomal ,najbardziej interesje Cie praca i finanse! A gdzie w tym wszystkim zona i nienarodzone dziecko? Dam Ci dobra rade ,wysterylizuj sie bys juz nigdy zadnego malnstwa nie skrzywdzil !

łobuz! ;) są jeszcze inne metody niż sterylizacja;D

WiLdCaRd:
są troszkę niewygodne ale da się do tego przyzwyczaić;D
Raczki cierpna? ;-)

dran ! ;-)

czasem ich już nie czuję ;D

tomal2:
Zakochaj sie w jeszcze jednej a i nocki pociagniesz ;-)

Ciekawe ile tych owieczek jeszcze dzisiaj będzie...
WiLdCaRd:
Skąd wiesz ,że było mu miło
Nie wiem, ale... no tak, jakby było miło, to trzymałby się żony. Znany w naszych kręgach Wróżbita Rapacholin powiadał, że "dobra dupa lepiej ciągnie niż trzy konie"
emocja:
Tomal (... )wysterylizuj sie bys juz nigdy zadnego malnstwa nie skrzywdzil
A jak tego nie zrobi, to my mamy takie magiczne narzędzie i nie zawahamy się go użyć!!!!

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.