| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś ze mną nie tak... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Ten temat poruszalem juz na www.ufo.dos.pl ale postanowilem poruszyc go takze tutaj. Mam problem. Otoz gdy we wtorek 2 listopada zmierzylem sie przed spaniem mialem 165 cm wzrostu. Nazajutrz, gdy sie zmierzylem jeszcze raz wyszlo mi 155 cm. Uzytkownicy forum ufo.dos.pl pytali, czy mierzylem sie tym samym centmetrem, napisalem tak. Dla pewnosci zmierzylem sie jeszcze kilka razy i caly czas mi wychodzi 155 cm. Przyzekam ze jeszcze niedawno mialem 165 cm. Musicie mi uwierzyc! To prawda, ktora bardzo mnie martwi. Co sie ze mna dzieje, czyzby to o czym mysle?
|
|
|
No to wcale nie jest jakieś obraźliwe. Przecież szpital psychiatrychny, czy w ogóle psyvcholog nie jest jakąś złą rzeczą!W USA każdy ma swojego psychoanalityka! A co do ciebie, myślę, że powinieneś napisać jako problem do BRAVO, albo do czegoś takiego! Tam może spróbują powiedzieć coś więcej.
|
|
|
To ja nie umiem Ci pomóc. Jak będziesz tak sceptycznie do wszystkiego nastawiony, to nigdy nie rozwiążesz tego problemu. Taka jest truth. Pomyśl o tym chłopie!
|
|
|
Nie jestem sceptycznie nastawiony ale kto mi moze pomoc z BRAVO bo jakos sobie tego nie moge wyobrazic.
|
|
|
No to nie wiem, napisz do kogoś innego, do jakiegoś psychologa na poważnej stronie. Nie sądzę, żeby tutaj ktoś wymyślił dlaczego się kurczysz! Potraktuj to jako dobrą radę, nie jako pyskówkę.:)
|
|
|
Wiesz chcialem sie z innymi podzielic moim problemem pomyslalem ze moze cos takiego juz wystapilo w historii. Na forum ufo.dos.pl podejrzewaja ze to jakas bron co sie zwie HAARP.
|
|
|
moze sie poprostu zle zmiezyles. ale z drugiej strony 10 cm. to jest roznica....chociaz mogles tego niezauwazyc. heh jeszcze nie masz sie czym martwic. jak zaczniesz czuc sie jak bys sie od wewnatrz palil to .........samozaplon. ciekawe zjawisko a zwłaszcza ze nik go nie potrafi wytlumaczyc. zostaja tylko nogi, a zeby spalic kosci trzeba duzej temperatury. ale nie o tym jest twoj problem:D moglo ci sie zdawac.
|
|
|
Czesc...:)
wiem ze to moze ni z gruszki ni z pietruszki... ale chcialabym sie tylko dowiedziec skad jest ----devs.futuro.pl ----- ta koncowka serwera lub czegos....z jakiego miasta albo czesci polski....jesli moze mi ktos odp na to pytanie to baardzo prosze...
Serdecznie pozdrawiam:)
|
|
|
Hejak ;) Z tym wzrostem to dziwne rzeczy masz, ja w sumie tez...Tylko chodzi mi bardziej o to, ze mialam taki okres niedawno, iz najpierw mialam 169, a potem spadlam na 164 ;/ wogle to wszystko byloby oki, pomyslalabym, ze zle mnie zmiezono- gdyby nie to, ze moja kolezanka nie urosla i byla wyzsza jak nigdy dotad :P eh w sumie to nie wiem co to bylo, ale ja uroslam i juz nie malam...jednak moze juznie odzyskam nigdy tych zagubionych gdzies 5cm ;) i bede o nie zawsze nizsza...Skomplikowane ejdnym slowem,a Ty ciagle malejesz?
|
|
|
Moze zapomnialas zdjac swoje butki na obcasie:) WHszlo piec centow wyzej, no i masz sensacje....:P
|
|
|
Nie wiem jak teraz i ile masz lat mniejszy, ale za moich czasów cały czas człowieka mierzyli co jakiś czas w szkole badania okresowe, potem jest komisja wojskowa a potem człowiek nie rośnie :). Więc jak masz udokumentowane że byłeś wyższy a nie jesteś to może cie pokarzą w strefie 11 na nic innego bym nie liczył. jeszcze jest możliwość ze umierasz, na 2 miechy przed śmiercią ludzie się kurczą nawet do 10%!!
|
|
|
Poszukuję ludzi, któży zetknęli się w swoim życiu z istotami pozaziemskimi. Sam doświadczyłem tego nie raz. Zapewniam anonimowość i bezpieczeństwo. Nie wykorzystam danych osobowych i.t.p. przeciw osobom, które odpowiedzą. Wiem, że jest to pewne ryzyko ujawnić się z takimi doświadczeniami, ale życie bez ryzyka byłoby nudne. Gra jest warta świeczki. Wychodźcie, wychodźcie gdziekolwiek jesteście..................
Odpowiedzi kierujcie na adres e-mail sekoe@op.pl
|
|
|
Hejka teraz mam tylko 140 cm i targam sie z matka po lekarzach ale nic nie wiedza. Szczebiotka a co z twoim wzrostem, ile masz teraz? Najlepiej opowiedz troche wiecej o tym co ci sie stalo.
|
|
|
Dobra, koleś nie jest możliwe, żebyś się zmniejszał i uważam to wszystko za jedno, wielkie oszustwo.
|
|
|
Arweno popieram :) Przyślij proszę zdjęcia bez twarzy oczywiście ( możesz bez trudu zamalować w paincie ). A poza tym czego szukasz pomoy na forum paranormalnym a nie medycznym?? ?? ??
Pax:)
|
|
|
Właśnie. I akurat tutaj ktoś ma ci rozwiązać taką głupawą zagadkę??? Mnie wydaje się to tak durne, że nie wyrabiam. Jak można się kurczyć? Człowieku, jakbyś się kurczył naprawdę gazety by o tobie pisały. Opanuj się i nie wypisuj podobnych kterynizmów!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |