Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
David Blaine
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 145

Myślę, że iluzja to w sumie też jedna wielka "tajemnica". Dlatego też taki temat. Słyszeliście o David'e Blaine? Facet nie jest co prawda tak znany jak David Copperfield jednak ma wielkie umiejętności. Blaine potrafi lewitować (tzn. unosić się w nad ziemią). Nie robi tego podczas jakiś specjalnych przedstawień, lecz normalnie na ulicy - zaczepia ludzi i mówi, że chce pokazać im sztuczkę. Zazwyczaj zaczyna od kart, co trzeba powiedzieć i sztuczki z kartami są także fenomenalne. Jednak kiedy zaczyna lewitować to ludzie nie dowierzają a inni wręcz panikują. Robi to na otwartej przestrzeni, gdzie nie ma jak tego zakamuflować. Widok jest niesamowity! Wypowiedźcie się na ten temat. Czy Blaine to mistrz iluzji, czy też ma jakiś dar (nie wiem, może tak potrafi wykrzystywać swój umysł a może nie jest z "tej ziemi")?

Ja jestem bardzo ciekawa czy niektóre sztuczki to są prawdziwe jak np. sprawiają że pociąg znika albo zamiast psa pojawia się słoń.To ja kto jest do cholewci jasnej ????

Heh, przypomniał mi sie odcinek south park o Davidzie Blainie

Ale numer gdzie stał w zamknięty w "lodzie" przez 60 godzin. To też był wielki wyczyn.

moze wiecie czy bedzie jakas powtórka tego filmu z Davidem Blaine'm ??

Ten czlowiek w Londynie co byl 40 dni bez jedzenia, to byl pod dzialaniem HAARP-a. Nie zdajecie sobie sprawy, co HAARP potrafi zrobic. Jest w stanie zwolnic wszystkie funkcje organizmu do zupelnego minimum. W ten sposob przez pewien okres jestes tak jakbys nie zyl i nic nie potrzebowal. Jezeli chodzi o poduszki powietrzne, to tez je robi. Sama sie o tym kiedys przekonalam, jak wysadzil mnie z lozka jak z katapulty i nie upadlam na podloge tylko na taka poduszke powietrzna, ktora mnie delikatnie posadzila na ziemi. Jestem dosyc ciezka i gdybym upadla na podloge z dosc wysokiego lozka to bym sie niezle potlukla. Nie macie pojecia, do czego jest zdolna dzisiejsza technika. Trzymaja to wszystko przed ludzmi w tajemnicy, bo uzywaja tych technik w roznych niecnych celach. Pokazuja tylko swoje mozliwosci niektorym. Pokazuja tez przez wybrancow, ktorzy pokazuja publicznie ich mozliwosi, zeby ukryc prawdziwe programy HAARP-a i odwrocic od niego uwage. Czytajcie we wszystkich jezykach o broni HAARP, ktora jest trzymana w scislej tajemnicy przez USA. Programy tej broni sa niesamowite i w pelnym rozkwicie. Przeczytajcie ten link: Kontrola Umyslu- Raport Naruszania Praw Czlowieka w Stanach Zjednoczonych. Jak Wam sie nie otworzy, to piszcie do mnie. Wysle kazdemu, bo skopiowalam. Moj adres: maryla@iinet.net.au http://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm

wow. ogladałem dzisiaj program o nim i do teraz nie moge uwierzyc! koles jest naprawde niesamowity... i denerwuja mnie ludzie ktorzy sa tu tacy madrzy wszystko potrafia wytlumaczyc i wogole sa "zajebisci" :/ zamiast tyle gadac pokazcie lepiej to samemu! ja naprawde jestem pod wielkim wrazeniem zarowno jego lewitacji jak i wszystkich innych sztuczek np. z kartami tez sa niesamowite!

To co on robi wręcz zwala z nóg. Po prostu...aż brak słów. David Copperfield jest bardziej znany ale jego numery jakoś mnie nie zwalają - chyba przez to, że są bardzo dobrze zainsenozowane i jest wielki rozgłos. A tu taki człowiek chodzi sobie ulicą lub leci na jakąś wysepkę i pokazuje to co potrafi.

Blaine ma wielki dar przewidywania i czytania w myślach innych ludzi, dlatego potrafi odgadywać jaką karte sobie wybrałeś. To napewno nie jest kosmita bo kosmita raczej by się nie ujawniał (o ile taki istnieje :-)

>Blaine potrafi lewitować Moze go na zylkach podnosza :D

albo ma specjalne buty;)

Co powiecie o numerze z kawą ?

Facet jest niesamowity! Odniosłem wrażenie jakbym oglądał ... to niewaiarygodne ... Jezusa!

Ten facec jest wprost niesamowity jak obejrzałem jego program to zaczwełem szukać informaci o nim jak możecie to coś napiście:)

Oh... ludzie, a czy zauważyliście żeby Pan o którym mowa w temacie choć raz powiedział albo nazwał siebie magikiem?? Zauważcie istotną różnicę - prawdziwie dobrzy iluzjoniści nigdy nie mówią o tym że parają się magią. I david Copperfield jest właśnie najlepszym iluzjonistą wszech czasów. Ale nie magiem... Pax:)

David jest niesamowity!!! Nie wierze, że to może być iluzja. Ma nadprzyrodzony dar i to wszystko.

ja tez jestem pod wrazeniem... dziwne to wszystko... ale ja wierze ;) :]

"Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli"-to je nie jestem błogosławiony, bo sam bym go musiał spotkać na ulicy, żeby powiedzieć, że jest dobry. Najlepiej to pojechałbym do Stanów, obudziłbym go w środku nocy, wręczył bilet do Polski, pojechałbym z nim do Wałcza i niech mi lewituje przed blokiem. Wtedy uwierze, że jest dobrym iluzjonistą.

koles jest niesamowity, widzialem go w tv i chodz to wszystko jest dziwne to jakos wierze...... :D

co niektorzy nie wierza..... a sztuczka ze zdrapka na loteri .... facet kupuje trzy , wybiera jedna blaine mu mowi ze to ta szczesliwa... koles wygrywa 1600$ :| ..... trudno w to uwierzyc ale cos w tym jest ...

nie no .... jak moze lewitowac na zylkach w samym srodku miasta co ? ...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 145
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.