| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| prośba o wróżbę | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
|
witam,
chciałabym aby ktoś kto ma dar wróżenia powróżył mi. Chciałabym się dowiedzieć czy ja i Maciek wrócimy do siebie, czy ten związek ma szanse na ponowne odrodzenie i jak tak to co powinnam w tym kierunku robić. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły to proszę pytać, na pewno odp.
Pozdrawiam
|
|
|
WiLdCaRd
dzięki za słowa otuchy, ładnie to wszystko napisałeś :)
|
|
|
Wygląda na to, że doszedł do wniosku, że związek na odległość nie ma sensu.
Może już ma kogoś na miejscu - przynajmniej na oku.
Ja po sześcioletnim związku dochodziłem do siebie przez 3 lata.
Spoko - z czasem przejdzie, choć wspomnienia mogą wracać (nadal ją kocham - jej wspomnienie - taką, jaka była przed laty).
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Beatko nie ma za co dziękować,jesteś wartościową osobą dlatego próbowałem chociaż troszkę Ci pomóc...Życzę dużo szczęścia:)
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
bardzo prosze by ktos mi powrózyl czy bede miala córke i jak potoczy sie moje zycie z mezem
|
|
|
Witajcie Kochani. Po raz pierszy jestem na tej stronce.. wcześniej miałam problemy, aby się tu dostać--błąd serwera?..nie wiem..Bardzo proszę, o odpowiedź na moje pytanie. Życie nie ulożyło mi się po raz kolejny, czeka mnie najprawdopodobniej drugi rozwód, mój ukochany dom, o który tak walczyłam runął..nie miałam już siły. TAK BARDZO mi przykro, oskarżam siebie..mimo, że w jakiś sposób ułożyłam sobie teraz życie, nie wiem czy to dobry wybór..tęsknię za mężem i nie potrafię przeciąć węzła do końca. Moje pytanie brzmi, czy jeszcze się zejdziemy? Proszę, czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie. Kaja.
|
|
kaja23 |
|
|||
|
co do zakochiwania wszytsko zalezy od tego kim się jest. Akurat PAn W. jest energetyczna istota i do tego dośc poukładaną wewnętrznie na wysokim stoniu uduchowienia. Więc nie zmienia sobie kobietek z dnia na dzień jak to maja w zwyczaju Ci prymitywniejsi. On jest poprostu stały i nie bawi się uczuciami innych ludzi. Z poranionymi sercami niektóry męzczyżni kończyli ze sobą. Jest to przykre, ale tak bywa.
w sumie ja mam podobnie, więc mam coś z faceta niewątpliwie :D
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witam ;))) Mam prośbe o wróżbe:
1. Chciałabym się dowiedzieć czy mój związek z Piotrkiem 03,04.1989r przetrwa?? czy on na prawde mnie kocha??
2. Chciałabym się dowiedzieć też na temat zdrowia bo podobno coś ze mną nie tak... tzn boli mnie strasznie serce o głowa mam problemy z lewą stroną ciała... Czy to coś poważnego???
Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję;))
|
|
Agnieszka Ł |
|
wpisz to na forum zaklęcia
|
|
|
a i ja mam na imię agnieszka a data moich ur. 20.02.1991r.
|
|
Agnieszka Ł |
|
będziesz jak zaciągniesz jakiegoś łosia do łóża ! TYlko niehc to będzie rasowy ŁOŚ... a nie jakiś wypierdek !
|
|
|
Ola masz 100% rację, niema co zaciągać jakichś niewypoconych do łózka no chyba, że ktoś musi bo fizjologia, też się rządzi swoimi sprawami.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
|||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendoł akurat to błedna diagnoza mojej osoby. Zajmij sie tymi którzy rzeczywiście w Twoim otoczeniu potrzebują porad na codzień !!!
Gydbym zawsze specjalnie przejmowała sie tym co mają mi do zarzucenia inni juz by mnie nie było...
Wybraż sobie Emocjo, że ja i dzieci !!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
hm ... wyobraź sobie, że nie mam ochoty z Wami gadac o moich prywatnych sprawach ! jedynie czasem Igora bo moe widziec szerzej...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |