Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
prośba o wróżbę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79

witam, chciałabym aby ktoś kto ma dar wróżenia powróżył mi. Chciałabym się dowiedzieć czy ja i Maciek wrócimy do siebie, czy ten związek ma szanse na ponowne odrodzenie i jak tak to co powinnam w tym kierunku robić. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły to proszę pytać, na pewno odp. Pozdrawiam

WiLdCaRd dzięki za słowa otuchy, ładnie to wszystko napisałeś :)

Wygląda na to, że doszedł do wniosku, że związek na odległość nie ma sensu. Może już ma kogoś na miejscu - przynajmniej na oku. Ja po sześcioletnim związku dochodziłem do siebie przez 3 lata. Spoko - z czasem przejdzie, choć wspomnienia mogą wracać (nadal ją kocham - jej wspomnienie - taką, jaka była przed laty).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Beatko nie ma za co dziękować,jesteś wartościową osobą dlatego próbowałem chociaż troszkę Ci pomóc...Życzę dużo szczęścia:)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

bardzo prosze by ktos mi powrózyl czy bede miala córke i jak potoczy sie moje zycie z mezem

Witajcie Kochani. Po raz pierszy jestem na tej stronce.. wcześniej miałam problemy, aby się tu dostać--błąd serwera?..nie wiem..Bardzo proszę, o odpowiedź na moje pytanie. Życie nie ulożyło mi się po raz kolejny, czeka mnie najprawdopodobniej drugi rozwód, mój ukochany dom, o który tak walczyłam runął..nie miałam już siły. TAK BARDZO mi przykro, oskarżam siebie..mimo, że w jakiś sposób ułożyłam sobie teraz życie, nie wiem czy to dobry wybór..tęsknię za mężem i nie potrafię przeciąć węzła do końca. Moje pytanie brzmi, czy jeszcze się zejdziemy? Proszę, czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie. Kaja.

kaja23

wendol:
Ja po sześcioletnim związku dochodziłem do siebie przez 3 lata. Spoko - z czasem przejdzie, choć wspomnienia mogą wracać (nadal ją kocham - jej wspomnienie - taką, jaka była przed laty).
Wiesz zauwalylam ze faceci jak sie zakochaja to juz na maksa. Nie wiem dlaczego ? tak jest. JA tam sie zakochywalam i no zapomnialam po czasie. Moze nie spotkalam tej ohhh... wielkiej milosci Po czasie mi sie wydaje ze i tyle trzeba raczej zyc ze soba dobrze i tworzyc rodzine. Bo cala fascynacja znika sie szara rzeczywistosc.

co do zakochiwania wszytsko zalezy od tego kim się jest. Akurat PAn W. jest energetyczna istota i do tego dośc poukładaną wewnętrznie na wysokim stoniu uduchowienia. Więc nie zmienia sobie kobietek z dnia na dzień jak to maja w zwyczaju Ci prymitywniejsi. On jest poprostu stały i nie bawi się uczuciami innych ludzi. Z poranionymi sercami niektóry męzczyżni kończyli ze sobą. Jest to przykre, ale tak bywa. w sumie ja mam podobnie, więc mam coś z faceta niewątpliwie :D

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witam ;))) Mam prośbe o wróżbe: 1. Chciałabym się dowiedzieć czy mój związek z Piotrkiem 03,04.1989r przetrwa?? czy on na prawde mnie kocha?? 2. Chciałabym się dowiedzieć też na temat zdrowia bo podobno coś ze mną nie tak... tzn boli mnie strasznie serce o głowa mam problemy z lewą stroną ciała... Czy to coś poważnego??? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję;))

Agnieszka Ł

wpisz to na forum zaklęcia

a i ja mam na imię agnieszka a data moich ur. 20.02.1991r.

Agnieszka Ł

Czy będe w ciąży?

będziesz jak zaciągniesz jakiegoś łosia do łóża ! TYlko niehc to będzie rasowy ŁOŚ... a nie jakiś wypierdek !

Ola masz 100% rację, niema co zaciągać jakichś niewypoconych do łózka no chyba, że ktoś musi bo fizjologia, też się rządzi swoimi sprawami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

...

Olla:
będziesz jak zaciągniesz jakiegoś łosia do łóża ! TYlko niehc to będzie rasowy ŁOŚ... a nie jakiś wypierdek !
W tej wypowiedzi widać twój wysoki poziom. Naprawdę gratuluję błyskotliwości. MASAKRA.

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Olla:
a ja kogo zaciagne widac w kartach? oczywiscie na dziecko !
Ty i dziecko? Coz za dojrzale podejscie do macierzynstwa...Biedne dzieci!!!

emocja:
Ty i dziecko? Coz za dojrzale podejscie do macierzynstwa...Biedne dzieci!!!
Podejście na zasadzie: "chcę dziecko/dzieci i to rozwiąże moje problemy z samą sobą". Tak tak Ollu - szukaj łosia lub jeszcze lepiej jelenia. Jak będziesz Olla smutna jak ta Smutna itp., to niejeden ucieknie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendoł akurat to błedna diagnoza mojej osoby. Zajmij sie tymi którzy rzeczywiście w Twoim otoczeniu potrzebują porad na codzień !!! Gydbym zawsze specjalnie przejmowała sie tym co mają mi do zarzucenia inni juz by mnie nie było... Wybraż sobie Emocjo, że ja i dzieci !!!!!!!!!!!

Olla:
Wybraż sobie Emocjo, że ja i dzieci !!!!!!!!!!!
Jedna wielka katastrofa!!!!Najpierw dojdz do ladu z soba !

hm ... wyobraź sobie, że nie mam ochoty z Wami gadac o moich prywatnych sprawach ! jedynie czasem Igora bo moe widziec szerzej...

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.