| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| pamięć dziecka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Witam Mój synek ma prawie 6 lat i bardzo dopomina się siostry lecz nasze rozmowy na temat ciąży i przychodzenia na świat dziecka doszły do tego iż syn zaczął opowiadać że pamięta co było w brzuszku np.wodę ułożenie płodowe sygnały jakie go dochodziły nawet to jak mąż mnie masował po brzuchu i podpływał główką pod rękę opowiada bardzo szczegółowo dodam tylko ze nie ma gdzie o takich rzeczach słyszeć co o tym myśleć czy jest to realne żeby tyle czasu pamiętał? Jak daleko jest w stanie cofnąć się pamięcią?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ludzkie ciało, podobnie jak cały wszechświat, to hologram zawierający w dowolnie małym fragmencie informacje dotyczące całości, więc nie ważne ile komórek umrze, nowo narodzone na ich miejsce otrzymają dokładną kopię informacji, które posiadały stare (ot choćby sztandarowy przykład holograficznego DNA).
Poza tym z komórek chyba trudniej uzyskać informacje niż z niematerialnej pamięci wyższego Ja, tzn. trudniej się dostroić do tych wibracji, ale pewnie są wyjątki. Komórki też nie będą zawierać informacji na temat twoich poprzednich wcieleń, ale informacje dotyczące danej linii genetycznej i jej przedstawicieli. Czasami dzieje się to (odczytywanie pamięci komórek) bezwiednie, jak np. w przypadku transplantacji organów często ludzie otrzymują fragment świadomości dawcy, a co za tym idzie pewne jego uzdolnienia.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |