Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
znaki zodiaku- obrazy, symbole
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

http://astroalgorytmy.eu/wiki/algorytmy/index.php?title=Grafika:ZZAquarius.jpg

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Ludzie (tzw. normalni) jednak lubią się dogadywać, a swoimi nerwowymi, negatywnymi reakcjami możesz zniechęcić wszystkich wokół. Dadzą ci wreszcie tzw. spokój i będziesz mogła sama "wszystko" kształtować - z naciskiem na sama. ----------------------------------- Dziękuje za porade. jaki koszt i nr konta? :-) Gdybyś poskładał wiele z moich wypowiedzi to byś zrozumiał co mnie najbardziej BOLI. Ale nie musisz rozumieć, bo to ja w tej sytuacji jestem osobą, która przegrała. ------------------------------------ Nie wiem na ile byłaś "zniewolona" przez tamtego człowieka, ale nie przeginaj teraz w drugą stronę ----------------------------------- Dałam mu możliwość decydowania wg jego uznania. Uważałam że ma racje w wielu sprawach. I CHCE MOJEGO DOBRA !!! On mnie nie zniewolił tylko ja nagięłam się zbytnio do niego. To taka mała róźnica. Ale mogłam, bo był bardzo do mnie podobny. Skończyło się to tragicznie w efekcie, ale nieważneeeeee........ Przeginam ? to co siedzi to jeszcze pamięć tych mega silnych złych emocji, że nie wyszło i to tylko dlatego, że człowiek nie zrozumiał oczywistości !!!!! ---------------------------------- Całkowitej swobody i niezależności nie będziesz miała nigdy, chyba że chcesz być zupełnie sama --------------------------------- lubie samotnośc ale w ograniczonym zakresie. TYle, że nie bez kozery mówi się o starych pannach i kawalerach że z nimi zwykle coś jest nie do końca wporzadku. człowiek dziwaczeje :-(((((( ------------------------------ Rzeczywistości jednak nie buduje się samemu, ale wspólnie z innymi ----------------------------- no właśnie z innymi mi podobnymi... a jestem na tyle hmm jakby to powiedzieć uniwersalna, że nie było problemu by z innymi tworzyć wspólny świat i tak tez robiłam... nie jestem kaczką dziwaczką, ale jak tak dalej pójdzie to będe a nawet gorzej :((((

Jeśli coś jest dobre i czyste to nie warto tego niszczyć, a szczególnie gdy dotyczy istoty ludzkiej ... zawsze kluczem jest rozmowa taka od serca ... ja to wiem i TY to wiesz... wiec podaruj sobie odrobine luksusu ;-) i mów do mnie jeszcze ....

Olla,''hm .... masz księżyc w byczku, a ten jest w opozycji do lwa ? '' w opozycji do skorpiona ma się rozumieć,mi o skorpiony oczywiscie chodziło,tylko zle postawilam przecinek i wyszlo,ze to lwy sa atrakcyjne:P chociaż sama lwiątkiem będac lubie moj znak,ale 2 lwy to juz za dużo:) ''Miałabyś szanse dogadać sie z pewnym Panem tu na forum ;D On juz wie którym ...'' A to ciekawe:DCo to za Pan tajeminiczy:D?niech się ujawni?:D ''Twój księzyc w byku jest w opozycji do skorpiona a poniewaz ja mam nów w skorpio to byłabym dla Ciebie atrakcyjna :-D '' A ty masz nów i slońce w skorpio jednocześnie?bo nie zaczaiłam,ciemna masa ze mnie;)jak widac zresztą. Pozdrówki śle.pa:*

malinka:
''Miałabyś szanse dogadać sie z pewnym Panem tu na forum ;D On juz wie którym ...'' A to ciekawe:DCo to za Pan tajeminiczy:D?niech się ujawni?:D
Zgadnij który to ... jak to na byczka przystało (znaczy księżycowego) lubi sobie dogadzać i się ztym nie kryje.
malinka:
A ty masz nów i slońce w skorpio jednocześnie
No jak jest nów to znaczy, że słońce zostało zakryte przez księzyc czyli księżyc wysysa całą energie. Mam słonce i księżyc jednoczesnie :D w skorpionie i prawie na ascendencie bo obok bliżej jest uran :-D

Raptor:
Ja za to jestem mocno plutoniczny... a może platoniczny? :) W każdym razie lepszy pluton niż uran, bo ten zwykle jest zubożony :P
Uran nie był i nie będzie zubożony. On jestegocentryczny i szybki, uwielbiający zmiany. A to co może nam zrobić to boleśnie uświadomić, że kiedy był na coś czs trzeba było to robić bo potem przychodzi czas na cos innego :((((((((

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.