Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/ Macie stron e..przyczytajcie UWAŻNIE w dziale (seans spirystyczny) Nie miłej lekturki :) i jeszcze http://parapsychologia_voodoo.w.interia.pl/jakwywolywac.htm Brrr.. zapoznajcie sie z całą stroną..

...tylko obiecajcie że opiszecie swoje przezycia ze seansu ;D

dzięki bardzo... jak sie odważymy to napewno opiszemy tu jak było..jeszcze raz dzięki

Witam wszystkich!!! Powiedżcie mi po kiego walca chcecie wywołać duchy??? A wiecie przynajmniej co to w ogóle jest?? Moim zdaniem raczej nie !!! Niemożna wywołać ducha, ani tzw.podświadomości bez mniejszego ryzyka :(:(:( Duch należy do świata astralnego,którego bariere ciężko jest złamać-nieprzyniesie nam to korzyści, ani też strat-duch niemoże pomóc, ani też skrzywdzić człowieka !!! Chyba, że chcecie wywołąć demony, albo mniej popularnych a bardziej przydatnych-Królów,lub jak kto woli Astralów... Pozdrawiam... Jak coś to piszcie na maila, albo cuś... Good Luck :):)

mamy jeszcze jedno pytanie do was przed tym jak bedziemy wywoływać duchy...na każdej stronce i wszedzie pisze że to co sie stanie zależy od tego jakiego ducha wywołamy (czy dobrego czy złego) ale my dzisiaj po lekcjach poszłysmy do naszej katechetki i z nią rozmawiałyśmy o wywoływaniu i ona nam powiedziała że to nie jest prawda że można wywołać dobrego czy złego ducha albo jakiegoś naszego przodka bo zawsze wykożystuje to szatan i zawsze on przychodzi ,że on wie wszystko i będzie sie tylko podawał za naszych przodków po to żeby nas opętać...co wy o tym myślicie??która wersja jest prawdziwa??

Prawdą jest napewno to, że czesto gdy chcemy wywolac ducha np. jakiejs znananej osoby jest tak ze inne duchy czesto to wykozystuja i podaja sie za kogos kim nie są.. po wiekszej wprawie bedziecie umiały to rozróżnić. Dziewczyny!...podziwiam za odwagę=D i powodzenie.. Pamietajcie Też żeby każdego ducha potem odwołać tam zkad przyszedł...to jest bardzo WAŻNE...

Myśle, że katechetka ma racje, nie jesteście przecież doświadczonymi medium, które to potrafią odróżnić złego od dobrego. narka

ale to znaczy że jak wywołamy jakiegoś ducha to to zawsze będzie szatan?? bo na to by wychodziło..a wie ktoś może jeszcze co będzie jeżeli zaczniemy wywoływać i sie np. coś zacznie dziać my sie zestrachamy i przestaniemy??

musicie miec silną wole... Strach to wasz sprzymierzeniec i tyle... musicie przygotowac sie na to psyhicznie ze jezeli wokol was zacznie cos lewitowac to bez oaw.. itd.

A bo ja wiem kogo wywołacie? Nigdy nie wywoływałem duchów :D. Nie chodzi o to że wywołacie szatana, ale jest wiele dusz, które się błąkają blisko świata fizycznego i pewno tylko czekają na taką okazje. narka

według naszej katechetki nikt sie nie błąka tylko zawsze to jest szatan i nie ma możliwości wywołania kogos innego

No to niech wam będzie ten szatan, jak zwał tak zwał :D. No i nie wywołujcie tych duchów to wam dobrze radze ja, ludzie z forum no i katechetka :D, bo nie jeden sie już na tym przejechał.

wae5dszt5e4es Chce wywołać duchy]

ja kiedys mialem ducha w domu wiec skontakotowalem sie ze znajoma ktora sie takimi sprawami zajmowala juz od dawna... pomogla nam z nim sie skontaktowac i okazalo sie ze byla to dusza osoby ktora mieszkala w naszym domu iles tam lat temu i nie wiedziala ze nie zyje... ta znajoma kazala nam sie modlic za te dusze i jej spokuj przez 7 dni... i rzeczywiscie pomoglo... przestaly dziac sie rozne dziwne rzeczy ktore zaczynaly dziac sie coraz czesciej... mysle ze najlepiej jest wywolywac wlasnie z osoba ktora sie na tym zna i nie powinno sie moim zdaniem wywolywac bez powodu...

nie zapominajcie że po przywołaniu ducha i po skończonym seansie należy ducha... odwołać... nie ma z tym żartów!!!! nie polecam ciekawskim i tym którzy maja zamiar pytać o datę smierci i numery w totka... może się to źle skończyć NAPRAWDĘ ŹLE

Robiliśmy to kiedyś jako mali chłopcy nie mając żadnego pojęcia o tych rzeczach.Przeżyłem póżniej ciężkie chwile słysząc za sobą kroki ,odwracam się a tam nikogo niema.Bardzo nieprzyjemne uczucie strachu ciągle trwało.naszczęście ustąpiło myślę że to było ostrzeżenie.Nie polecam robienia tego dla zabawy.

//... nie ma z tym żartów!!!! nie polecam ciekawskim i tym którzy maja zamiar pytać o datę smierci i numery w totka... może się to źle skończyć NAPRAWDĘ ŹLE// Podaj jakiś przykład. Jak żle? //Robiliśmy to kiedyś jako mali chłopcy nie mając żadnego pojęcia o tych rzeczach.Przeżyłem póżniej ciężkie chwile słysząc za sobą kroki ,odwracam się a tam nikogo niema.Bardzo nieprzyjemne uczucie strachu ciągle trwało.naszczęście ustąpiło myślę że to było ostrzeżenie.Nie polecam robienia tego dla zabawy.// Czasami ze zmęczenia się różne rzeczy słyszy poprostu mózg ropi jakieś figle, coś w stylu schizofreni...

Nie radzę bawić się w wywoływanie duchów. One zawsze przychodzą tylko do tego ,który ich obecności pragnie. Ja sama ,przez ok rok czasu byłam opętana przez duchy. To był najgorszy okres w moim życiu. Miałam taką depresję ,że ciągle chciałam popełnic samobójstwo. Zbierałam już różne środki... Dziś już jest dobrze ,bo zostałam od nich uwolniona ,chciarz mam po nich "pamiątkę" - kilkadziesiąt sznytów na rękach... Naprawdę nie radze wam się w to bawić

Kiedys sie w to bawilem i juz nigdy tego nie zrobie,kilka dni chodzilem jak oblakany,wstyd sie przyznac ale balem sie nawet sam spac takie mialem zwidy,lepiej sobie odposccie.

Tak, też tak sądzę lepiej nie wywoływać wilka z lasu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.