| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/ Macie stron e..przyczytajcie UWAŻNIE w dziale (seans spirystyczny) Nie miłej lekturki :) i jeszcze http://parapsychologia_voodoo.w.interia.pl/jakwywolywac.htm Brrr.. zapoznajcie sie z całą stroną..
|
|
|
...tylko obiecajcie że opiszecie swoje przezycia ze seansu ;D
|
|
|
dzięki bardzo... jak sie odważymy to napewno opiszemy tu jak było..jeszcze raz dzięki
|
|
|
Witam wszystkich!!! Powiedżcie mi po kiego walca chcecie wywołać duchy??? A wiecie przynajmniej co to w ogóle jest?? Moim zdaniem raczej nie !!! Niemożna wywołać ducha, ani tzw.podświadomości bez mniejszego ryzyka :(:(:( Duch należy do świata astralnego,którego bariere ciężko jest złamać-nieprzyniesie nam to korzyści, ani też strat-duch niemoże pomóc, ani też skrzywdzić człowieka !!! Chyba, że chcecie wywołąć demony, albo mniej popularnych a bardziej przydatnych-Królów,lub jak kto woli Astralów... Pozdrawiam... Jak coś to piszcie na maila, albo cuś... Good Luck :):)
|
|
|
mamy jeszcze jedno pytanie do was przed tym jak bedziemy wywoływać duchy...na każdej stronce i wszedzie pisze że to co sie stanie zależy od tego jakiego ducha wywołamy (czy dobrego czy złego) ale my dzisiaj po lekcjach poszłysmy do naszej katechetki i z nią rozmawiałyśmy o wywoływaniu i ona nam powiedziała że to nie jest prawda że można wywołać dobrego czy złego ducha albo jakiegoś naszego przodka bo zawsze wykożystuje to szatan i zawsze on przychodzi ,że on wie wszystko i będzie sie tylko podawał za naszych przodków po to żeby nas opętać...co wy o tym myślicie??która wersja jest prawdziwa??
|
|
|
Prawdą jest napewno to, że czesto gdy chcemy wywolac ducha np. jakiejs znananej osoby jest tak ze inne duchy czesto to wykozystuja i podaja sie za kogos kim nie są.. po wiekszej wprawie bedziecie umiały to rozróżnić.
Dziewczyny!...podziwiam za odwagę=D i powodzenie.. Pamietajcie Też żeby każdego ducha potem odwołać tam zkad przyszedł...to jest bardzo WAŻNE...
|
|
|
Myśle, że katechetka ma racje, nie jesteście przecież doświadczonymi medium, które to potrafią odróżnić złego od dobrego.
narka
|
|
|
ale to znaczy że jak wywołamy jakiegoś ducha to to zawsze będzie szatan?? bo na to by wychodziło..a wie ktoś może jeszcze co będzie jeżeli zaczniemy wywoływać i sie np. coś zacznie dziać my sie zestrachamy i przestaniemy??
|
|
|
musicie miec silną wole... Strach to wasz sprzymierzeniec i tyle... musicie przygotowac sie na to psyhicznie ze jezeli wokol was zacznie cos lewitowac to bez oaw.. itd.
|
|
|
A bo ja wiem kogo wywołacie? Nigdy nie wywoływałem duchów :D. Nie chodzi o to że wywołacie szatana, ale jest wiele dusz, które się błąkają blisko świata fizycznego i pewno tylko czekają na taką okazje.
narka
|
|
|
według naszej katechetki nikt sie nie błąka tylko zawsze to jest szatan i nie ma możliwości wywołania kogos innego
|
|
|
No to niech wam będzie ten szatan, jak zwał tak zwał :D. No i nie wywołujcie tych duchów to wam dobrze radze ja, ludzie z forum no i katechetka :D, bo nie jeden sie już na tym przejechał.
|
|
|
ja kiedys mialem ducha w domu wiec skontakotowalem sie ze znajoma ktora sie takimi sprawami zajmowala juz od dawna... pomogla nam z nim sie skontaktowac i okazalo sie ze byla to dusza osoby ktora mieszkala w naszym domu iles tam lat temu i nie wiedziala ze nie zyje... ta znajoma kazala nam sie modlic za te dusze i jej spokuj przez 7 dni... i rzeczywiscie pomoglo... przestaly dziac sie rozne dziwne rzeczy ktore zaczynaly dziac sie coraz czesciej... mysle ze najlepiej jest wywolywac wlasnie z osoba ktora sie na tym zna i nie powinno sie moim zdaniem wywolywac bez powodu...
|
|
|
nie zapominajcie że po przywołaniu ducha i po skończonym seansie należy ducha... odwołać... nie ma z tym żartów!!!! nie polecam ciekawskim i tym którzy maja zamiar pytać o datę smierci i numery w totka... może się to źle skończyć NAPRAWDĘ ŹLE
|
|
|
Robiliśmy to kiedyś jako mali chłopcy nie mając żadnego pojęcia o tych rzeczach.Przeżyłem póżniej ciężkie chwile słysząc za sobą kroki ,odwracam się a tam nikogo niema.Bardzo nieprzyjemne uczucie strachu ciągle trwało.naszczęście ustąpiło myślę że to było ostrzeżenie.Nie polecam robienia tego dla zabawy.
|
|
|
//... nie ma z tym żartów!!!! nie polecam ciekawskim i tym którzy maja zamiar pytać o datę smierci i numery w totka... może się to źle skończyć NAPRAWDĘ ŹLE//
Podaj jakiś przykład. Jak żle?
//Robiliśmy to kiedyś jako mali chłopcy nie mając żadnego pojęcia o tych rzeczach.Przeżyłem póżniej ciężkie chwile słysząc za sobą kroki ,odwracam się a tam nikogo niema.Bardzo nieprzyjemne uczucie strachu ciągle trwało.naszczęście ustąpiło myślę że to było ostrzeżenie.Nie polecam robienia tego dla zabawy.//
Czasami ze zmęczenia się różne rzeczy słyszy poprostu mózg ropi jakieś figle, coś w stylu schizofreni...
|
|
|
Nie radzę bawić się w wywoływanie duchów. One zawsze przychodzą tylko do tego ,który ich obecności pragnie. Ja sama ,przez ok rok czasu byłam opętana przez duchy. To był najgorszy okres w moim życiu. Miałam taką depresję ,że ciągle chciałam popełnic samobójstwo. Zbierałam już różne środki... Dziś już jest dobrze ,bo zostałam od nich uwolniona ,chciarz mam po nich "pamiątkę" - kilkadziesiąt sznytów na rękach...
Naprawdę nie radze wam się w to bawić
|
|
|
Kiedys sie w to bawilem i juz nigdy tego nie zrobie,kilka dni chodzilem jak oblakany,wstyd sie przyznac ale balem sie nawet sam spac takie mialem zwidy,lepiej sobie odposccie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |