Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Spotykam się z pewnym mężczyzną. Moje pytanie brzmi: czy będziemy razem, czy stworzymy związek taki do grobowej deski? Czy wyjdę za niego? Ma na imię Marek. Zdaję sobie sprawę z tego jak banalne i frustrujące są tego typu pytania, niestety zawsze będą się pojawiały gdyż dla większości z nas miłość jest jedną z najważniejszych rzeczy w życiu. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.

Ula1980:
dla większości z nas miłość jest jedną z najważniejszych rzeczy w życiu
Większość z nas myli pojęcia, a małżeństwo zawiera ze strachu przed samotnością - aby się zabezpieczyć. Taki "kontrakt" nie gwarantuje automatycznie miłości, a może prowadzić do koszmaru w przypadku pomylenia pojęć przez chociaż jedną stronę. Zresztą rozwodów jest coraz więcej. Większość młodych ludzi nie ma pojęcia na czym polega życie w związku przez wiele lat i jakie sprawy są z tym związane. To nie jest tak, że się pobrali, a później już żyli długo i szczęśliwie. Osoby, które pragną jak najszybciej zawrzeć stały związek nie są raczej dobrym materiałem do tych celów - istnieje duże ryzyko, że same mają niewiele do zaoferowania (sobie i tej drugiej osobie), a oczekują jedynie, że ktoś wypełni pustkę ich życia. Dobrze najpierw pożyć, pomieszkać ze sobą przez kilka lat. Ludzie teraz coraz później decydują się na małżeństwo.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dziękuję za odpowiedź (nawet jeśli nie na moje pytanie)jednak nieusytakcjonowała mnie do końca. Zgadzam się jednak z tym, że "ludzie coraz później decydują się na małżeństwo szczególnie mężczyźni".

Ula1980:
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
- tak !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Chcialam sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc ze moge miec cos takiego nie wiem czy to zła energia czy ktos na mnie zly czar rzucił ale mam dziwnego pecha do facetów. nawet zaczeły to zauwazac osoby z boku. może to troche nie skromne co napisze ale jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna podobno bystra nie jestem wulgarna w zasadzie wszystko na pozór jest wpożadku a jednak faceci mnie zostawiaja albo trafiam na srasznych drani lub żonatych. prosze powiedzcie co moze byc ze mna nie tak? plissss pomóżcie

Jak byś była słodką idiotką, to by Ci było łatwiej znaleźć faceta. Tak - faceta, który przy atrakcyjnej i do tego inteligentnej dziewczynie czuje się mało "męski" :) Masz problem dziewczyno, bo sprosta Ci jedynie mężczyzna na poziomie, a takich niestety wielu nie ma. http://media.putfile.com/03-29-35

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

szczerze mowiac wydaje mi sie ze to jednak chyba nie jest to:-( bo ja wytłumaczyc to ze trafiam na facetów którzy maja dzieci i zone albo zareczonych.Tyle jest mezczyzn a ja nie pamietam kiedy ostatni raz spotkalam normalnego chłopaka

Faceci "związani" mają już pewne doświadczenie, poza tym już jakaś kobieta ich wybrała, więc nie jest z nimi tak źle - coś w sobie mają :) Bywa, że są to "wyrachowane dranie" i potrzebują jedynie jakiejś "odskoczni", odmiany :) Ja swoim córeczkom pokazuję pewien "wzorzec" partnerstwa i czułości, więc w przyszłości będą miały podobny "problem" jak Ty. Byle czego nie wezmą. Ja mam pewne zasady - jestem szczery aż do bólu i żadnej kobiety okłamywał nie będę - od razu powiem o swoich ograniczeniach - draniem nie jestem. Teraz ważna rada na przyszłość - desperacja jest złym doradcą - niektóre kobiety wreszcie zadawalają się czymkolwiek. Ceń się i zastanów się nad wyborem, bo to ważny wybór, ale nie szukaj też "ideału". Masz kobiecą intuicję? To z niej korzystaj. Odpowiedni mężczyzna sam na Ciebie zwróci uwagę. Sporo też jest kobiet, które będąc już dawno "mężate i dzieciate" nagle w wieku około czterdziestki szukają spełnienia gdzie indziej, bo w swoim czasie wybrały "mniejsze zło" - to też jest jakiś sposób. To wszystko nie jest takie proste. Życie nie je bajka. Chyba najodpowiedniejszy wiek (przynajmniej duża statystyczna szansa trwałego i satysfakcjonującego związku) na poważne decyzje to coś około trzydziestki - człowiek wtedy dostrzega już wiele spraw, z których wcześniej nie zdawał sobie sprawy.

ewelina:
Chcialam sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc ze moge miec cos takiego nie wiem czy to zła energia czy ktos na mnie zly czar rzucił
- tak ! pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dzięki Romek, czy mogę być pewna Twojej dla mnie wróżby? Pozdrawiam

- tak ! pozdr

Do Romka! Jeśli mógłbyś mi powróżyć, co dalej z moja milością, czy do siebie wróćimy to z góry dziękuje za wróżbę i serdecznie pozdrawiam!

majaliks:
Jeśli mógłbyś mi powróżyć,
- tak ! pozdr

Dziękuję Romek :)chciałabym "tak" zawsze słyszeć od mężczyzny ;)Pozdrawiam

:) Widzę Romek, że trafiłeś w sedno sprawy... i dobrze - o to właśnie w tym chodzi - właśnie to jest najpotrzebniejsze. Będzie jeszcze lepiej, jak będziesz dodawał coś o kartach lub o czymś innym (choć większego znaczenia to nie ma), bo jakoś tak... łyso. A tak w ogóle, to widzę, że działa to lepiej, niż tłumaczenie ludziom zasad funkcjonowania umysłu i kreacji. Teraz widzę, że formę przekazu należy dostosować do odbiorcy - każdy może co innego zrozumieć. Wywody Igora były niejasne dla wielu, bo te same osoby potrafią po raz kolejny zadawać te same pytania. O moich wywodach to już lepiej nie wspominać, bo dla wielu były po prostu atakiem skierowanym w ich stronę.

Do Romka! Ta odpowiedź to czego dotyczy?

majaliks:
Ta odpowiedź to czego dotyczy?
Odpowiedz dotyczy pytania czy moglbym powrozyc? - tak ! Natomiast samego sedna sprawy, to takze TAK ! Zdecydowanie tak, ale jest to juz oblozone pewnymi warunkami, ktore musza zostac spelnione tak przez ciebie, jak i przez niego. - Tu mozna wplynac na te rzeczy...
wendol:
Widzę Romek, że trafiłeś w sedno sprawy... i dobrze - o to właśnie w tym chodzi - właśnie to jest najpotrzebniejsze.
- Dziekuje !

A powiesz mi jakie to są warunki? I jeszcze jedno co z domem wybuduję go czy nie mam sie za to brać? Bardzo Ciebie Romku prosze o odpowiedź chociaż wazniejsza jest dla mnie sprawa z naszymi uczuciami i powrotem do siebie! A jak długo zejdzie nam powracanie do siebie?

No pierwszym i najwazniejszym warunkiem jest WOLA. Chciec, rzeczywiscie pragnac by do tego doszlo. A co sie tyczy domu, to bierz sie za to, bowiem teraz jest NAJLEPSZY moment ! sloneczne pozdro

Do Romka! Bardzo Ci dziękuję za te slowa i ja bardzo chcę piowrotu, to mój ( mam jeszcze taka nadzieję) kręci sie wkoło mimo że wiem, że chce wrócić tylko pewnie nie wie jak bo trochę mu wstyd i co z tym zrobić????? Masz na to jakąś receptę???/ A za dom sie w związku z tym biore i to już!!!!! Pozdrawiam serdecznie bardzo!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.