| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne zjawiska | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Nie wiem, co to sie dzieje u mnie w domu, ale faktem jest iż na moich oczach same przemieniają się programy w telewizji , nie mówiąc już o innych przypadkach. Nie sądzę by po domu grasował jakiś duch.
|
|
|
Hmm.... dziwne zjawiska? Kojaży mi się to raczej z ogólnym zaskoczeniem człowieka i zupełnie odbiega od paranormalności ale swoją drogą... pamiętam pewną ciekawą historyjke... Kiedyś na wakacjach ..... a było to we Włoszech ( dokładniej Werona) ... przy chińskiej restauracji z fast-foodem ... kiedy właściwie robiłam wieczorny spacerek .. glądałam sobie gwiazdy. Tak poprostu patrzyłam z wytchnieniem w niebo ... i obserwowałam (jak mi sie wydawało spadającą gwiazde). Trawło to mniejwięcej jakieś 5 min.... kiedy z tej małowidocznej gwiazdki , zaczął bić oślepiający biały blask. Wtedy oczy mnie zabolały.czulam się .upełnie jakby ktoś dotkną je jakimś metalowym ostrzem. Widziałam tylko to światło... czułam czegoś bliskość ale niebyłam pewna co to takiego. Po jakimś czasie niemogłam wrocić do siebie. Kiedy wracam do tamtego zdarzenia myślami czasem staje przedemną niewyraźny obraz ale zawsze widze więcej elemętów tego blasku ... w moim ostatnim śnie był on wyraźnie w owalnym kształcie , jestem tego pewna. Ale niepowiem tak : widziałam ufo ... bo widziałam coś ... ale właściwie niewiem co to było... ale napewno nie rzadna spadająca gwiazda, ani samolot.... dlamnie dowodem na to był bul który czułam. Dwa tygodnie po tym zdarzeniu byłam u optyka.. teraz nosze okulary .. mam znieksształcenie soczewki .. ale okulistka niemogła czy też może niepotrafiła wytłumaczyć jak to sie stało.
|
|
|
Być może kiedyś uwieże w zjawiska coś czuje że tak musi być.
|
|
|
Miller jest zabójczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pochodzi z rodziny paranormalnej i ten temat jest warty poruszenia. Po cholere sie urodził????? Żeby polska znieknęła map i żeby w telewizji gadali po Rosyjsku.
|
|
|
nom u mnie tez dzieja sie dziwne zeczy ale to ma wyjasnienie lsd :]
|
|
|
Ja wiem o duchach i magii co tylko się da będę zakładć strone na ten temat . za jakieś dwa dni powiinna wyjść . Jak ją załorżę podam adres i będziecie mogli dowiedzieć się coś co chcecie się dowiedzieć .
|
|
|
Jako SC maniak myślicie ze jestem nawiedzony:P
ALe kiedys widzialem w piwnicy ducha przed święcenijem domu miałem niezły ubaw patrząc na to jak TV sie oBraca albo wszystko spada mi ze ścian a czsami chlodne powietrze w mieszkaniu ale jak był przy mnie ko to nic się nie działo ale jak szedł na dwór to aaaaaaaaaaGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH
|
|
|
moze ktos ma takie same tv w domu u ciebie i sygnal twoja tv sciaga.. zan takie przypadki... to nic nadzywczajnego jak uzywasz pilota
|
|
|
Miska, ten wštek skończył się dobre 4 miesišce temu. Samoczynne przełšczanie kanałów czy też wyłšczanie się TV, jak zauważyli słusznie koledzy spowodowane jest awariš pilota lub procesora w TV. Nic w tym niezwykłego nie ma. Mam w domu taki TV, który nieraz sam przerzuca kanały, nieraz się wyłšcza, a nieraz sam włšcza - oczywicie ze stanu czuwania. Z całš pewnociš nie jest nawiedzony. Zresztš sam potrafie go "nawiedzić" wystarczy ruszyć szafkš na której stoi, przy odrobinie szczęcia dzięja się z nim ciekawe rzeczy.
|
|
|
Jestem uczniem iławskiej szkoły i jestem tam w internacie. Kiedy zrobilimy sobie noc o duhach i gadalimy cało noc. Jeden kolega nam opowiedział że u niego w studni cišgle płacze dzieciak wieczorem.A jescze inny opowiedział nam że jak był u kuzynki do zobaczył ducha. Moja wychowawczyni powiedziała że duch nie istniejo tylko sš to li ludzie.
'
Moim zdaniem każdy powinien wieżyć w duchy ponieważ każdy musi go zobaczyć.
|
|
|
noooooooo.........z tym telewizorem to wcale nie jest takie straszne ........wlasnie mogo byc takie sytuacje ze .....so jakies zaklucenia w pilocie.....i wes nie rob z tego afery...;/;/;/
|
|
|
ja tesz widziałem ufo w złotowia dnia 16.11.05 o godzinie 23 33
|
|
|
nieiwemze w te opoiwastki ot nieprawda ze instenieje ufo labo cos to wasza fantazja wasze sny ....a czujecie sie jak to by było naprawde wiem cos otym ...
|
|
|
Lindzia
Masz rację - to tylko twoje sny (lepiej żeby tak mylała, jeli przeżyła co nieprzyjemnego).
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A ja czuję się opętany, mam nerwicę, nadużywam alkoholu, nie potrafię przegonić złych mocy. Byłem normalnym facetem do czasu lubu, a teraz...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |