Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy Oni są wśród nas?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63

Chciałabym tutaj poruszyć temat o tajemniczych istotach.Czy jest możliwe,że Obcy są wśród nas,tylko przyjmują wygląd ludzki?A może wśród nas są także Anioły?Co o tym myślicie?

hehe.. Ludziem... od pocztku... ST..Ty masz..liczbe nr 9, Satine..5, a Master 4 .. =D A co To oznacza to poszukajcie w necie.. ja nie znam sie aż tak..=P nie chce zle pisać. JA wiem tak dokladnie tylko dla swojego numerka... Heheh.. Pozdrawiam..

Madzia masz fajnie, masz mistrzowską liczbę 33 a to wielka odpowiedzialność i wielkie możliwości, wykorzystaj to...:):):) Pozdrawiam. Ja mam 4 :)

***Piątki... to osoby orginalne,nie cierpliwe i impusywne. Piatka jest zawsze tam gdzie się coś dzieje...Potrafią mocno kochać jak i w bardzo krótkim czasie znienawidzieć. Zazwyczaj nie są mściwe ani pamiętliwe...Są łatwowierne przez co łatwo je zranić :( w życiu towarzyskim najlepiej sie im dogaduje z 5 i 3. ***Czwórki...Są wytrwałe,pracowite i solidne. Nie lubią ryzykować. Mogą zaryzykować tylko w przypadku, gdy są pewne wygranej. Czwórki to osoby spokojne, łagodne i powściągliwe.Fanatycy porządku :DW stałych zwiazkach są lojalne, wierne ..ale potrafią byż zazdrosne a nawet ZAborcze.. Najlepiej dogadasz sie z:2,6 i 7 ***Dziewiatki...To osoby bardzo szlachetne, altruistyczne i gotowe do poświęceń. Posiadają wielki dar inspiracji innych do działania na rzecz pomocy ludziom. Nigdy nie przejdą obojętnie wobec krzywdy ludzkiej czy bólu. inteligentne i pomysłowe,wesołe, towarzyskie Często oczarowani nową znajomością, mają wrażenie, że to ich ideał, ale szybko okazuje się, że im się tylko tak wydawało. Najlepiej dogadasz sie z:9,7...ewentualnie z 4 POZDROFFIONKA =P

Nawtom..Ty też interesujesz sie numerologią=P?

Ja w teście na Wędrowca miałam 80 punktów.Moim zdaniem na świecie naprawde istnieją tacy Wędrowcy,no bo dlaczego niektórzy tak bardzo intersują sie kosmosem,maja sny prorocze,albo OOBE.w tym musi coś być.Np.ja czuję się jedyna w swoim rodzaju i czuję,od początku swego życia,że jest ono takie magiczne,czarodziejskie.Czuje się inna od wszystkich ludzi na tej Ziemi chociaż wyglądam tak samo jak oni.Czuje sie bardzo bogata wewnetrznie.Czasami takie zwykłe uczucia u ludzi jak np.miłość,radość budzą u mnie czasem zdziwienie a czasami wrecz troche niechec.Patrze na niektórych ludzi i wydaja mi sie strasznie niedoskonali,śmieszni.

zkad ja To znam...

Ja uwazam ze oni sa wsrod na... pzreciez to moze byc kazdy z nas... jezeli oni sa mondrzejsi od nas to moga sie przemieniac w ludz

Alieny sa wsriod nas napewno ja jestem tego pewien osobiscie utrzymuje kontakt z jednym z kosmitow- guczalą on zyje na ziemi a na weekenmd na marsa leci

Sorry Madziu nie zajmuję się numerologią, tyle tylko co przeczytam, mam horoskop z godziną i miejscem urodzenia i to wszystko, a w nim jest że ma być ok :):):)

Wiecie co?A może być na przykład tak.Niektórzy ludzie mają implanty,które jesli pochodzą od Kosmitów,to w przyszłości mogą odegrać bardzo ważną rolę.Np.,jesli nadejdzie jakaś katastrofa,np.możliwe zderzenie asteroidy z Ziemią,Kosmici może przybędą ocalić tylko tych ludzi,którzy mają wszczepione implanty.Co o tym myslicie?

PEWNIE ze sa. Ale tylko w szczegolnych sytuacjach przyjmuja ludzka postac. Przekazy z kasjopei mowia: Szaraki(wiecie co to) sa biorobotami innej nacji-jaszczurów. Obie te nacje egzystuja juz w 4 wymiarze, 4 gestosci. Sa nie. znastawione na tzw sluzeniue sobie. My lagodnie mowiac jestesmy ich ''papu''. Nasza cywilizacja egzystuje dopiero w 3 gestosci. Oni zywia sie nami, dokladniej naszymi negatywnymi emocjami, panicznym strachem, itd. W zwiazku z tym ze ich cywilizacja wybrala sluzenie sobie(zla droge), zacvzynaja wymierac. Umyslili ze my staniemy sie swoistymi pojemnikami, na ich dusze. Wiedza tez ze w roku 2012 nasza cywilizacja wejdzie w 4 wymiar, 4 gestesc. Musza sie spieszyc gdyz wtedy staniemy sie im nieprzydatni. Są juz w drodze. Według przekazow przybeda ogromna liczba w przedziale lat 1994-2012. razem z nimi przybeda inni sprzymierzeni z nimi(orionidzi). W naszej obronie stanie Konfederacja z nordykami(nastawieni na sluzenie innym) na czele. Nie wiem czy wojne wygramy czy nie. Wiem ze przekazy z kasjopei sa bardzo wiarygodne, wszystko opisuja zse szczegolami, wyjasniaja wszystkie pojawienia sie ufo, zjawiska nadprzyrodzone. Przepraszam ze moj tekst jest taki zawily. Pyttajcie o wszystkie szczegoly zwiazane z tym tematem.Postaram sie odpowiedziec na podstawie przekazow.

O Kurcze!... To oni się żywią negatywnymi emocjami.... gdzieś już to słyszałam! Ale czy oni są widoczni? A czy ta wojna polega na batalii czy chodzi tu raczej o coś innego?

szaraki egzystuja w astralu. Mysle ze wiesz co to astral. Na codzien sa niewidoczni poruszaja sie wsrod nas, w wyjatkowych sytuacjach mozemy ich zobaczyc. Wojna juz sie zaczela i bedzie przybierac na sile do roku 2012. Narazie starcia sa przez nas obserwowane jako anomalia pogodowe...gdzy ich liczba sie zwiekszy zobaczymy faktyczny obraz, i z uwaga bedziemy obserwowac niebo.

Master16,mam dość dużo pytań na które pragnę odpowiedzi(wim ze na niektore sie nie da);powiedz mi,jak się teraz objawiają te lekkie starcia z nimi;kto jest naszym wrogiem,a kto przyjacielem;jak można rozróżnić przyjaciół,a jak wrogów;jak bedzie wyglądała ta prawdziwa wojna z tymi złymi;co sie stanie jesli ją wygramy,a co jesli ją przegramy;

Do Madzi: Hmm... coś mnie zastanawia. Skoro dodajemy cyfry aż zostanie nam liczba jednocyfrowa, to w jaki sposób ma wyjść 33?? 3+3 = 6. Kurna, chyba tylko ja na tym forum czuję się przeciętnym, szarym człowiekiem. Mam 9-tkę, ale opis coś do mnie nie pasuje... Może dlatego, że nie wierzę w horoskopy, numerologię itp. Acha... zapomniałbym... wiecie coś na temat liczb 8 i 5??

Micki;D ... wszystkie liczby dodaję się do uzuskania pierwszej cyfry. Wyjątkiem jest właśnie liczba 33... jest na to jakieś wytłumaczenie..ale ja zazbytnio go nie znam, więc nie chcę pisać głupot... ***Piątki... to osoby orginalne,nie cierpliwe i impusywne. Piatka jest zawsze tam gdzie się coś dzieje...Potrafią mocno kochać jak i w bardzo krótkim czasie znienawidzieć. Zazwyczaj nie są mściwe ani pamiętliwe...Są łatwowierne przez co łatwo je zranić :( w życiu towarzyskim najlepiej sie im dogaduje z 5 i 3. ***Ósemki...osoby energiczne, bojowe, ambitne, zrównoważone i pewne siebie. Nie istnieją dla nich przeszkody nie do pokonania, a przeciwnie są wyzwaniem. Posiadają wybitne zdolności organizatorskie, lubią rozkazywać i kierować. Na ogół potrafią wiele wytrzymać i znieść panując nad własnymi emocjami, ale sprowokowane wybuchają, tracąc panowanie nad sobą i nie zważając na konsekwencje. Są niezwykle atrakcyjne dla płci przeciwnej, głównie za sprawą swojego dynamizmu, niebanalnej osobowości oraz nieuchwytnego czaru. Dla bojowych i energicznych ósemek najodpowiedniejszym partnerem może okazać się bardzo spokojna i czuła 2 i 6.

Masters16... W jakich wyjątkowyc sytuacjach możemy je zobaczyć?! i jak z nimi walczyć.. Ja, 33ka jako wasz Ziemski anioł... zaczynam bać się swojej misji ;) To jak te szaraki zwalczyć, albo przynajmniej ograniczyć je ? i co oznaczają Twoje słowa "gdzy ich liczba sie zwiekszy zobaczymy faktyczny obraz, i z uwaga bedziemy obserwowac niebo." Trochę się tego obawiam..jakaś inwazja? i jak się przed nią chronić?!

Wiecie co ja myślę? Pisałem, że do mnie opis dziewiątki nie pasuje i możliwe, że dzieje się tak dlatego, że nie wierzę w numerologię. Można zauważyć, że numerologia działą dla tych osób, które w to jednak wierzą. Dochodzę w ten sposób do wniosku, który utrzymuję już od jakiegoś czasu, aczkolwiek w gwiazdach, numerach itp. nie jest nic zapisane, lecz niektórzy ludzie stwierdzili, że jednak jest i tak mocno w to wierzyli, że stało się to faktem ('Potęga podświadomości' jak to się ładnie mówi) Ja nie wierzę w numerologię, horoskopy itp. bajery, więc one mnie nie dotyczą, i bardzo dobrze, ponieważ już teraz moje życie jest nudne jak cholera, a gdybym jeszcze miał (dzięki numerologii itp. - cholera, powtarzam się) znać jakiekolwiek szczegóły lub ogóły na temat tego co się wydarzy i jak mam postępować w określonych sytuacjach itp. to już w ogóle bym umarł z nudów. Niech żyje improwizacja. Może nie za bardzo na razie na temat, ale to się wiąże w/g mnie z obcymi, 2012 i wieloma innymi wątkami poruszanymi na tym forum. Ja np. nie wierzę w to wszystko w związku z 22 XII 2012, bo NIE chcę żeby było tak jak ma rzekomo być. Bardzo bym chciał, aby wiara moja oraz tych, którzy myślą tak jak ja przewyższyła wiarę tych, którzy wierzą w to co sami wymyślili. Jeśli się tak nie stanie, to naprawdę będziemy mieli wała 22 XII 2012. Podświadomość ma MOC. --- ps. może to temat na oddzielny topic, ale ja tylko przejezdny gość i nie raczę zakładać nowych topiców. ps2. tak w ogóle to 85

Ok ... nie jesteś sam ..JA też WIERZE....

wierze ci bo ja mam to samo doswiadczam ostatnio bardzo dziwnych rzeczy................. i to nie sa duchy ani ludzie ..... za duzo sie dzieje rzeczy nienormalnych i nie mieszczacych sie w psychice ludzkiej.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.