Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54

Witam!Od 15 lat zajmije sie wróżeniem z tarota...i jestem tutaj po raz pierwszy, mam nadzieje spotkac tutaj osoby o podobnych zainteresowaniach...wymienic doswiadzcenia i oczywiscie zawrzec nowe znajomosci.:)

Dzięki heh ;) Wczoraj naszła mnie niespodziewana wena, ale nie skopiowałeś całego wierszyka ;) Mam nadzieje że Igor się nie obrazi bo faktycznie inspiracją był jego awatarek w kapturze ;)

rosomak:
Masz niezły /słuch/ kretko :) Wybacz jeśli Cię uraziłem, może była w tym szczypta uszczypliwości ale nie kierowanej do Ciebie :)- a raczej do Tarota, a przynajmniej jego korespondencyjnej netowej wersji. Nie posiadam odpowiedniej wiedzy na jego temat/ być może stąd moje uprzedzenie ;))) / Nie mniej jednak dręczy mnie obawa ; ) że nawet jeśli tarot działa to raczej w domu, w kadzideł swądzie, wśród nich ofiara wygodnie siądzie a wróż garbaty co z krukiem jest w zmowie wnet całą przyszłość dzieweczce przepowie... ; )
NA NIC MU KRUK, CO NA GARBIE SIEDZI NA NIC OFIARA ZWABIONA BĘDZIE NA NIC SPŁAKANEJ DZIEWKI SPOWIEDZI KIEDY W PRZESZŁOŚCI BŁAD BYŁ NA BŁĘDZIE KARTA W DOMU,CZY W MĘTNEJ PRZESTRZENI JEST WARTA MYŚLI-MODLITWY DUSZY I TYLKO WTEDY TWÓJ LOS ODMIENI KIEDY I SERCE I ROZUM PORUSZY ;)

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

Pięknie:) Serce jak zwykle ślepe i chętne to raczej rozum się obrusza Czyż można wierzyć we wrózby mętne, gdy umysł do krytyki zmusza? ;)

SERCE Z ROZUMEM ZATAŃCZYĆ MOŻE PRZESZŁOŚĆ SONATĘ ZAGRAĆ Z PRZYSZŁOŚCIĄ KRYTYKĘ WNET MIĘDZY BAJKI WŁOŻĘ NA JEDNĄ PÓŁKĘ Z TAROTA MĘTNOŚCIĄ KSIĘŻYC POŚWIATĄ ZŁUDZEŃ SIĘ TOCZY GWIAZDĘ PRZYPADKIEM STRĄCI NA SZCZĘŚCIE SŁOŃCE PO NOCY W ŚWIAT GŁUPCA WKROCZY MAG SZEPCZE W WIEŻY BOGA ZAKLĘCIE

Wieża Boga czy czeluść ciemna Ułomne zmysły poznać nie zdołają Czy wróża pomoc, wiedza tajemna hord mocy czarnych, do swiatła nie zwołają? Bajeczne nici przędą Mojry a księżyc zimno lśni w ich krosnach Lecz złudne próby ich dojrzenia, tak jak i sensu w naszych snach

ALFA I OMEGA W ILUZJI ZAMĘCIE OD WIEKÓW RZĄDZĄ NAD ŚMIERCI GRANICĄ KOCHANKÓW TARGAJĄ SPRZECZNOŚCI NAMIĘTNIE DIABEŁ W NOC KUSI, ZA DNIA PAPIEŻYCA CESARZ TAK TWARDO STĄPA, NIE PEWIEN CZY SĄD GO CZEKA W SPOKOJU CZY Z GNIEWEM PRZED KOŁEM FORTUNY ŻYCIA UKLĘKA I SPRAWIEDLIWOŚĆ I MAGII POTĘGA ZGUBNE SĄ BAJKI MÓJ DROGI PANIE LECZ KIEDY NIE UJRZYSZ W ŚWIATA ZAMĘCIE CO CZYCHAĆ MOŻE W CIEMNOŚCI SCHOWANE BIADA TWEJ DUSZY - STRACONA BEDZIE

Z chaosu ład sie do życia budzi i z tym się godzę bez zbędnych słów Nauką jednak wszystkich ludzi jest własnych błędów niezbędny chów Wiedza jak światło jest nam konieczną Im więcej lamp tym lepszy nasz wzrok Praca nad sobą drogą bezpieczną, to nie zgadywanki rozpraszają mrok

mam wielką prośbę, czy ktoś mógł by mi pomuc i z interpretować czy też wytłumaczyć to co mi wywróżył Igor bo nie wiem jak mam to rozumieć czy będzie dobrze czy źle? Tarot kartami As Pucharów i XVI Umiarkowanie mówi, że będzie to związek nie energetyczny ;) z góry dziękuje

To znaczy, że będzie takie ble ble na siłę ;) Pozdrawiam Igor ps. ładne wiersze towarzystwo tworzy ;) pisanie rymem to oznaka wrodzonej inteligencji ;) tego się nauczyć nie da ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Czasami mówi się że między kimś iskrzy, ze słów Igora wynikało by że między Wami tej iskry brak. Nie oznacza to bynajmniej ze nic z tego nie może być :) Z czasem i najgoretsza namiętność moze się wypalić, wtedy ważnym zaczyna być co łączy was pod warstewką energetyczności

Pięknie dziękuje-my- ;) Panie Igorze, czasem podczas takiej rymowanej zabawy mozna wyrazić więcej niż prozą

znaczy że nic z tego nie będzie i się nie zejdziemy???????

A powiem ci rosomak, że fajny ten wierszyk i tak sobie siedzę i słucham Rossiniego i tak mi dalej ten wierszyk w głowie szumi ;)) Nie mniej jednak dręczy mnie obawa ; ) że nawet jeśli tarot działa to raczej w domu i kadzideł swądzie, wśród nich zaś ofiara wygodnie siądzie a wróż garbaty co z krukiem jest w zmowie wnet całą przyszłość dzieweczce przepowie... ; ) A ona blada znów przy monitorze nie wie co czynić o tak późnej porze bo wróżba dziwna i znów zagmatwana a ona już siedzi cała rozebrana gdzie tutaj lecieć i iść po ratunek może do szafki po dość mocny trunek jak zasnąć tutaj i nie myśleć o tym skoro z tej wróżby znów nowe kłopoty już senna była już się spać zbierała gdy jakaś cholera pisać jej kazała zadaj pytanie, zobacz co się stanie przecież ciekawość to nie zabijanie i zamiast spać iść w klawiaturę stuka a niech się Igor dopytuje Kruka co mi tam myśli, i co w głowę wpadnie swoje pytania wpisuje nie składnie co u mnie słychać ? czy mnie dziś ktoś kocha? czy ten co kochał dalej za mną szlocha ? czy jestem ładna? co kto o mnie myśli ? co mi się dzisiaj znowu w nocy przyśni ? Igor Kruka na to znowu pyta czego Kruku znowu chce kobita ? a Kruk jak to Kruk ptaszysko czarne wziął i odleciał ;) Stąd dlatego nie zawsze niewiasto miła choć byś bardzo prosiła Igor nic nie odpowie bo nie wie co Kruk ma w głowie;) skoro odleciał ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

czy tarot nie może dać jednoznacznej odpowiedzi Tak lub Nie??

Mimo że pozostaję dalej pełen nieufności do internetowego tarota to coś/może Twoja anielska wręcz cierpliwość/ sprawia że Tobie mógłbym uwierzyć:))) A te rymy brzmią prawie po mickiewiczowsku ;) Mam nadzieje że to nie pismo automatyczne, czarodzieju ;) Pozdrawiam.

BŁĄDZIĆ - RZECZ LUDZKA LECZ TYLKO RAZ POWTÓRKA ZWYKLE PRZYPADA DLA GŁUPCA NAUKA ŻADNA,PODWÓJNY PASS ŚWIATŁO TEŻ CIENIEM PADAĆ POTRAFI I NIE POMOŻE SOKOLI WZROK JEŚLI OCZY ZACHODZA ŁZAMI BLASK ZGUBNYM BĘDZIE, POGŁĘBI MROK WISIELCA POŚWIĘCI PAPIEŻA DŁOŃ EREMITA POD RYDWANEM ZGINIE W ZAMĘCIE MOC JAK ZABÓJCZA, STRASZLIWA BROŃ CESARZOWĄ WEPCHNIE W MATERII TOŃ ;)

... OMYLNE REALIA I ZŁUDNE ZAKLĘCIE

Wyszło nam to Rosomaczku, jak jakas drama;) ale Igor talentem sam mnie zadziwił.. Wow! Lubie tak sie bawić;)

z ignorowana:(

Bardzo miła ta zabawa, dziękuje i pozdrawiam Kretko. Pa Jasmina...otrzymałas odpowiedź ale zdaje się nie dostrzegłaś jej.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.