Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM (restrospekcja)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94

Proponuję by zamiast rejestracji wprowadzić przepisywanie kodu, który zabezpieczał by przed spamem, bo niedługo będziemy dyskutować tu w 3 osoby. Klimat dyskusji tutaj stał się taki... monotematyczny od kiedy wprowadziliście rejestracje, wyraźny prym w dyskusjach tutaj wiedzie towarzystwo jednej myśli, i jakkolwiek cenię poglądy np. wendola i paru innych osób tu się mocniej udzielających to cenię jeszcze bardziej pluralizm i odmienność poglądów na forum, dlatego bardzo proszę aby panowie albo pan admin ewentualnie pani, pomyślała nad zlikwidowaniem wymuszania rejestracji by pisać na forum. Wiele forów w ten sposób funkcjonuje, łącznie z moim, wystarczy poświęcić tylko troszkę więcej czasu na moderowanie, ale naprawdę tylko troszkę więcej. Pozdrawiam

...

Jesteś Franko niezawodny :) Pojawiasz się tylko podczas takich przepychanek, bo nic ciekawego, konkretnego, merytorycznego nie masz do powiedzenia - jedynie w takim gadaniu o niczym możesz się wykazać :) Nadal nie rozumiem o czym ta pusta dyskusja - ja tu żadnych konkretów nie widzę. Więc o co chodzi? Widać aż zbyt wyraźnie o co tak naprawdę chodzi i niedobrze mi się robi. Problemem tu ujadających jest ich straszne niedowartościowanie, więc będą się chwalić ile to już czasu tu są i kogo to nie znają nawet osobiście :) Będą też narzekać, że prawie nikt nie pisze, za to taki jeden pisze zbyt dużo :) Powinniście dziękować nieudacznicy. Jak macie coś ciekawego do powiedzenia, to walcie zamiast narzekać. Jesteście trutnie - bardzo niedowartościowane i niezadowolone trutnie. Ruszyć dupy zamiast narzekać! Może wojsko by się wam przydało? Weźcie się ludziska czasem nad sobą zastanówcie, o co tak naprawdę wam chodzi zamiast ściemniać i jakieś niedorzeczności wypisywać, bo na razie tylko ubaw można z was mieć :) A teraz może mi ktoś tak na spokojnie wytłumaczy o co tu chodzi i jaki problem ma Mirrage, że pojawił się na forum i wylewa tu swoje żale w jakiś zawoalowany sposób? O rejestrację chodzi? Weź nie bądź śmieszny facet, bo jakoś to piszącym w temacie "ZAKLĘCIA" nie przeszkadza, a jest ich tam bardzo wielu :) Nawet panienki sobie z tym radzą, a Ty masz problem? :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

1. Wendol skoro twierdzisz że nie rozumiesz o co chodzi to wróć do podstawówki i naucz się czytać, ująłem to jasno w pierwszym poście. 2. Zapewniam ciebie że to ty jesteś niedowartościowany co świadczy o twoim nadwzniosłym tonie dyskusji i konieczności wtrącenia swych trzech groszy w każdy temat 3. Przegiąłeś z tym nazywaniem kogoś nieudacznikiem, jeśli już kogoś obrażasz rób to subtelniej i poprzyj to jakimikolwiek dowodami lub argumentami bo narazie to przelewasz z pustego w próżne 4. Naprawdę fajnie by było gdybyś miał z nas ubaw, narazie widzę że ci ciśnienie podskoczyło więc chyba jednak mijasz się z prawdą, gdy ja mam ubaw, nie nazywam innych nieudacznikami 5. Jakbyś nie zauważył z rejestracją sobie poradziłem i sądzę z ogromną dozą pewności że jeśli chodzi o umiejętności w tych sprawach przerósłbym cię wiedzą o 1000% więc tak się nie unoś bo może się okazać że ktoś ci kiedyś utrze nosa - potraktuj to jako przyjacielską radę. 6. Jeśli chodzi o to co mam ciekawego do powiedzenia, piszę to na innych forach gdzie klimat dyskusji jest ciekawszy a goście pracujący w więziennictwie nie fikają wyżej niż powinni :-P No i jeszcze jedno - jesteś dumny jak paw, tutaj dopóki masz moda i masz swoje towarzystwo wzajemnej adoracji możesz sobie na to pozwolić, ale dla mnie jesteś tylko zadufanym w sobie teoretykiem, wcześniej wyraźnie cię przeceniłem. Uważaj też by przez twoją dumę ktoś się nie zdenerwował bo to v031506.home.net.pl nie wygląda mi na mocne łącze =).

...

Teraz to już mi grozisz, bo Ci się argumenty skończyły :)) Cały czas jednak nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi leniu i nieudaczniku. Masz problem z rejestracją, nie chce się? Jesteś rzecznikiem innych leni i nieudaczników? Że nie masz nic do powiedzenia, to już nie moja wina. Oglądaj sobie telewizję, udzielaj się na GG, czy innych forach - Twój wybór, a pretensję możesz mieć tylko do siebie. Nie pisz o przerastaniu 1000 procentowym, bo to świadczy tylko jeszcze dobitniej o Twoich kompleksach. Różni ludzie różnie czas spędzają - ja nie mam "pustych przelotów", dużo się uczę cały czas i ciągle mi mało wiedzy. Powtórzę jeszcze raz - to, co robisz, to Twój wybór, ale nie miej pretensji do innych, że nie masz nic do powiedzenia - ja Ci nic na to nie poradzę. Weź się może za siebie, rusz trochę zamiast blablać i czas tracić bez sensu, a nabierzesz poczucia własnej wartości i nie będziesz się tak bultał. Więc jednak o rejestrację nie chodziło? :) Oj dzieciaku - widzę, że traktujesz fora jako sprawdzian, kto komu :) Weź się naprawdę dowartościuj jakoś, dojrzej, bo na razie jesteś żałosny, nielogiczny i ośmieszasz sam siebie - wystarczy poczytać to, co napisałeś :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol a kim ty tu jesteś że pozwalasz sobie obrażać innych nie mając wogóle powodów ku temu, jeśli naprawdę jesteś moderatorem co wynikałoby z postów z tego tematu to osobiście napiszę do adminów żeby zmienili, bo jeszcze takiego rzucającego wyzwiskami moderatora nie spotkałem, mirrage napisał o tym że proponuje zniesienie rejestracji i jakkolwiek mi się ten pomysł nie podoba, to również nie sądzę by był powód na niego wskakiwać, chyba prawdą jest to co pisze franko że istnieje tu towarzystwo wzajemnej adoracji, kiedyś tego nie było, nie wiem czy był inny moderator, admin, nie znam sie. Jedno jest pewne jeśli ktoś tu jest żałosny, nielogiczny i się ośmiesza to tylko ty wendol i twój lizus, przydupas rosomak. Z tego co widzę, to lubicie sobie lizać tyłek, dla mnie to jest jedno z bardziej żałosnych zajęć, czujecie się mocni w grupie. Franko i mirrage, ja was popieram, trzeba wszystko zrobić by usunąć gościa pt. "wendol" z bycia moderatorem jeśli nim jest, a jeśli się nie da zrobić wszystko co możliwe, WSZYSTKO CO MOŻLIWE że powtórzę by jak to ktoś napisał wcześniej "nie skakał tak wysoko" bo wyraźnie odbiła mu woda sodowa do głowy.

To Ty też należysz do tej "poszkodowanej" grupy? :) Grupy ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia w tematach poruszanych na forum i tylko bić pianę potrafią? Naprawdę powinniście się cieszyć, że np. dzięki mnie możecie się czegoś tu dowiedzieć. Sami nic nie wnosicie. Dzieciuchy jesteście, a to nie jest piaskownica. Nie potraficie dyskutować merytorycznie. Nie rozumiecie, że tu nie chodzi o popieranie? Rosomak np. nie zgadza się ze wszystkim co ja piszę, ale potrafi o tym rzeczowo podyskutować. Wygląda jak byście nie czytali tego forum. Jak mieliście "przerwę", to dobrze abyście poczytali, a dopiero później się wypowiadali, ale na temat - w konkretnych kwestiach. Jak nie potraficie, to wasz problem - w sumie nie musicie - nikt tu nikogo do niczego nie zmusza. Wygląda na to, że nie chce się wam ani czytać, ani dyskutować. I nie szukajcie winnych. Konieczność rejestracji też nie jest tu przeszkodą, a tylko wasze lenistwo, bo już nie wiem jak to nazwać. Jakoś to wszystko tu piszącym nie przeszkadza, a jak ktoś tu nie pisze, to nie robi "afery", że nie może pisać, bo jak chce, to może. Ja mam tu tylko możliwość "sprzątania", a na "pozycję", "dorobek" i uznanie pracuje się latami - u was tego nie widzę - wolicie marudzić zaglądając tu sporadycznie. Oto moje postulaty: 1. Mirrage na moderatora, Franko i Root2012 na pomocników ;)) 2. Utrzymać konieczność rejestracji - tak specjalnie dla Mirrage :)) Ale co to zmieni? Przestaniecie wtedy marudzić, a zaczniecie pisać coś konkretnego? Nie musicie oczywiście, więc nadal nie rozumiem o co Wam chodzi. Nadal będziecie mieli problem z podjęciem dyskusji np. ze mną. Ja przeważnie wrzucam tu jakieś informacje, przemyślenia, a jak ktoś chce podjąć temat, to też wtrąci coś na temat, a nie narzeka jak wy. Jeszcze raz powtarzam, że na "impotencję" co poniektórych nic nie poradzę, ale większość ludzi nie robi z tego problemu i nie obwinia o to innych. Mają coś do dodania, to piszą, a jak nie, to nie - proste. Weźcie się nad sobą zastanówcie, bo to, co piszecie świadczy o waszych głębszych problemach ze sobą. Byli tacy, co zakładali jakieś wątki, a później prosili mnie abym je skasował, bo ich poniosło, a później przemyśleli pewne sprawy. Stać was na to, czy dalej będziecie brnąć w to swoje bagienko?

Jak wykorzystać energię emocji "A on/a gada i gada" - rozpraszanie energii wspomnień

Każdy pisze jak potrafi- co ty masz w głowie, właśnie zaprezentowałeś
root2012:
Teraz pewnie mnie zjebiesz bo sądząc po tym co piszesz jesteś (przynajmiej w necie) mocno agresywny, ale wiesz co na takie dno mentalne jakim ty jesteś to szkoda słów. To ty jesteś przykładem trola.
root2012:
Jedno jest pewne jeśli ktoś tu jest żałosny, nielogiczny i się ośmiesza to tylko ty wendol i twój lizus, przydupas rosomak. Z tego co widzę, to lubicie sobie lizać tyłek, dla mnie to jest jedno z bardziej żałosnych zajęć, czujecie się mocni w grupie.
Z tego co widzisz?- więc chyba ślepy jesteś albo kompletnie nie potrafiący wyciagać logicznych wniosków. Wskaż proszę punkty gdzie ma miejsce to twoje sugerowane podlizywanie Jak na razie to od razu w pierwszym poście wlazłeś w tyłek mirrage- Nie sądź innych swoją miarą bo odkrywasz własne preferencje. Postulujesz wywalenie Wendola- myśl sobie co chcesz o lizusostwie czy jak tam to nazywasz ale faktem jest że on napedza to forum a Ty jesteś nikim- wpadłeś na chwile i tak jak kiedyś franko wygłaszasz swoje pobozne życzenia- zajmiesz miejsce Wendola? Masz cokolwiek do przekazania oprócz inwektyw- mam powazne podejrzenia ze nie więc pogódź się z tym i nie wściekaj wybebeszając się z własnych frustracji na forum. Ty Franko tez jesteś niezły. Milczysz całymi miesiącami ale na to wygląda ze śledzisz co się tutaj dzieje bo masz niezwykły dar wkraczania w trakcie trwania konfliktu. Niestety oprócz prób zdyskredytowania kogoś jako człowieka nie proponujesz z siebie niczego więcej-. Co do kółek wzajemnych adoracji to jeśli przyjąć wasz punkt widzenia, zauważcie że jest was trzech przeciwko dwóm więc nie wspominajcie o tym ze "jesteśmy" mocni w grupie. Tobie Franko przypomnę że wraz z chyba piecioma innymi jechałeś równo po Wendolu- wtedy nie zauwazyłeś jakoś faktu zmasowanego ataku na jednego przez grupę.- Też chciałeś go wykopać i co? pogadałeś i zniknąłeś a on trwa nadal i daje z siebie więcej niż my wszyscy razem wzięci-

Że daję coś z siebie, to moja sprawa - matką Teresą nie jestem - po prostu to lubię, czegoś szukam, a jak znajdę, to chciałbym podzielić się tym z innymi, mam możliwości i czas (kwestia organizacji), to robię to, ale nie robię z tego wielkiego halo. Za to niektórzy problematyczni i niedowartościowani robią z tego - no właśnie - co? Chcecie coś pisać, to piszcie. Nie chcecie, to wasza sprawa. Ja was nie mam zamiaru rozliczać z tego, co robicie, więc nie "chwalcie się", że gdzieś tam coś piszecie :) Czy wy w ogóle sami siebie czytacie i rozumiecie? :)

wendol:
esteś Franko niezawodny :) Pojawiasz się tylko podczas takich przepychanek, bo nic ciekawego, konkretnego, merytorycznego nie masz do powiedzenia - jedynie w takim gadaniu o niczym możesz się wykazać :)
dobrze to ujales, jest to gadanie o niczym a raczej NIKIM :) a jednak cos konkretnego i ciekawego mam do powiedzenia jesli podskoczyla tobie adrenalina :)
wendol:
Teraz to już mi grozisz, bo Ci się argumenty skończyły :))
mirrage napisal konkretnie i w bardzo kulturalnym tonie pracujac w wiezieniu zatraciles rozeznanie co jest grozba a co argumentem
rosomak:
Ty Franko tez jesteś niezły. Milczysz całymi miesiącami ale na to wygląda ze śledzisz co się tutaj dzieje bo masz niezwykły dar wkraczania w trakcie trwania konfliktu. Niestety oprócz prób zdyskredytowania kogoś jako człowieka nie proponujesz z siebie niczego więcej-.
zgadza sie czasem zerkne i poczytam ale na wymioty mi sie zbiera jak wendol w kazdym temacie i w kazdym momencie ma " zawsze racje" czym sie tak chlubi i pyszni wszem i wobe, uwazajac innych za niegodnych lizania mu najmniejszego palucha to co proponowalem juz wczesniej o co nawet walczylem by dac mozliwosc innym wypowiedzenia sie bez oceny, cenzury i opinii o niedowartosciowaniu tylko przez wendola
rosomak:
Tobie Franko przypomnę że wraz z chyba piecioma innymi jechałeś równo po Wendolu- wtedy nie zauwazyłeś jakoś faktu zmasowanego ataku na jednego przez grupę.- Też chciałeś go wykopać i co? pogadałeś i zniknąłeś a on trwa nadal i daje z siebie więcej niż my wszyscy razem wzięci-
jechalem i nie musisz mi o tym przypominac i ten zmasowany atak byl jak najbardziej zmasowany nie bez powodu nie chodzilo i nie chodzi o wykopanie wendola raczej o stracenie go z piedestalu wladcy i boga forum tajneorg trwa nadal dzieki takim przydupasom jak ty a jest ich jeszcze paru innych czasami starych i nowych ktorzy dopiero jak go poznaja zrzucaja z oczu luski jak jeszcze tego nie rozumiesz kim jest wendol,na jakiego pozuje sorry ale nie da rady wytlumaczyc tobie , ze to nie jest jego praca, troska o pojmowanie swiata przez ludzi, spraw tajemnych , dzielenie sie wiedza, linkami, ksiazkami i czym tam jeszcze to dowartosciowywanie siebie w swiecie wirtualnym bo w realnym wysiada musi miec fanow, dzieki nim , przez nich samych dokonuje swoistego i podniecajacego aktu samouwielbienia o to loto !!
wendol:
Że daję coś z siebie, to moja sprawa - matką Teresą nie jestem - po prostu to lubię, czegoś szukam, a jak znajdę, to chciałbym podzielić się tym z innymi, mam możliwości i czas (kwestia organizacji), to robię to, ale nie robię z tego wielkiego halo. Za to niektórzy problematyczni i niedowartościowani robią z tego - no właśnie - co?
a pomyslales czego inni moga chcec? czy tylko zawsze myslisz czego ty chcesz???? to!!!
wendol:
Naprawdę powinniście się cieszyć, że np. dzięki mnie możecie się czegoś tu dowiedzieć. Sami nic nie wnosicie.
dowiedziec sie tylko z twojego punktu widzenia a gdy ktos podzieli sie czyms sprzecznym z twoja opinia nie wchodzisz z nim w zadna polemike, argumentujac , dowodzac ty oceniasz i opiniujesz osobe, nie temat jakim sie podzielila przez to czym sie kto dzieli oceniasz gdy fanfary tobie bije i glowa pokiwa nad twa wiedza jest DOWARTOSCIOWANY,INTELIGENTNY i MADRY ale zawsze krok za toba gdy sprzeczne ma poglady lub z lekka nie takie jak ty jest NIEDOWARTOSCIOWANY,GLUPI i ZAKOMPLEKSIONY i dobrze jest dodac jeszcze owieczka :) bo pan i wladca tego forum w dodatku moderator coz , cale wielkie krolestwo z poddanstwem i wymuszanym posluszenstwem czyli despotyczne rzady
wendol:
Czy wy w ogóle sami siebie czytacie i rozumiecie? :)
prosze jaka w podtekscie insynuacja

Pisaniem takich głupot Franko nie przesłonisz faktu, że nie potrafisz dyskutować merytorycznie w konkretnych wątkach i z tego powodu strasznie cierpisz dając ujście swojej frustracji w tak prymitywny sposób. Zamiast pisać, że jestem taki "mądry" (objaw Twojego niedowartościowania), to podyskutuj i przedstaw swój punkt widzenia w konkretnych sprawach. O - widzę, że jednak coś zrozumiałeś i zaczynasz się wypowiadać np. w sprawach seksu i odpowiedzialności młodych panienek. Tak trzymaj, a będą z Ciebie ludzie :)

wendol:
To Ty też należysz do tej "poszkodowanej" grupy? :) Grupy ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia w tematach poruszanych na forum i tylko bić pianę potrafią? Naprawdę powinniście się cieszyć, że np. dzięki mnie możecie się czegoś tu dowiedzieć. Sami nic nie wnosicie. Dzieciuchy jesteście, a to nie jest piaskownica. Nie potraficie dyskutować merytorycznie. Nie rozumiecie, że tu nie chodzi o popieranie? Rosomak np. nie zgadza się ze wszystkim co ja piszę, ale potrafi o tym rzeczowo podyskutować.
Czy to wogóle trzeba komentować, ten tekst mówi sam za siebie, wnioski na temat wendola po tym fragmencie wyciągnijcie sami. Druga rzecz. Na tym forum wielki pan moderator Dariusz Wendołowski ustalił zasady: 1. Kto się zgadza z Wendolem ten dowartościowany i mądry 2. Użytkownik dalej zwany kimś gorszym niż wendol, ma go popierać i wówczas może liczyć na nagrodę w postaci pochwały ze strony wielkiego wendola 3.Kto pisze herezje - czyli poglądy sprzeczne z tym co sądzi, pisze, twierdzi wielki pan i władca forum - wendol, jest: niedowartościowany, głupi, dziecinny i wogóle nie wnosi nic do forum. 4. Pan i władca wendol ma zawsze racje 5. Jeśli nie ma racji cofnij się do punktu 4. Ja mam propozycje - niech wendol sam pisze na forum, a zamiast postów będą gotowe formułki, uprości to funkcjonowanie forum, poprzez zaznaczanie krzyżykiem będzie się wybierać z: Tak drogi wendole. Zgadzam się wendol, masz racje. Masz całkowitą racje Tak super, eureka jest genialny Wendole BRAWOOO WENDOL BRAWOOO .... Dzięki temu skończą się konflikty a na forum będą pisać same dowartościowane osoby, mądre i dorosłe.

Mylisz pojęcia Franko i prosiłbym zebyś w swych błyskotliwych określeniach nie zniżał się do poziomu root2012. Ja mam swoje zdanie Wendol swoje to że nasze postrzeganie świata w zakresie tematyki tego forum czesto się zazębia nie oznacza że któryś z nas okazuje ...hmmm specjalne względy drugiemu. Ty masz mu za złe jego sposób wypowiedzi nie potrafiąc najwyraźniej przejść nad tym co Cie drażni- Ja się nie skupiam na tym co dla mnie jest nieistotne w kwestii która mnie interesuje- biorę to co mi się przydaje i potrafię okazać za to wdzięczność. Jesli nie potrafisz rozdzielić pewnych spraw woląc papugować czyjeś prostackie wyrażenia to proszę bardzo, pokaż na co Cie stać- moze i od Ciebie sie czegoś nauczę.

To, żeby było ciekawiej, to jeszcze przygotuję specjalnie dla Ciebie Root2012 przykładowe wypowiedzi (w których nie będziesz się ze mną zgadzał) skoro sam nie potrafisz ;)) Nadal nic konkretnego nie napisałeś. Nie sztuka się z kimś nie zgadzać, ale sztuką jest swoje stanowisko sensownie zaprezentować. Nie chodzi o to, że np. ja coś twierdzę, ale o to, by dojść do sedna sprawy w drodze dyskusji. Zawsze się cieszę, gdy mogę przeczytać coś ciekawego i liczę na współpracę, bo zawsze czegoś nowego mogę się dowiedzieć i poszerzyć swoje spojrzenie, wzbogacić o różne punkty widzenia, by jeszcze lepiej zrozumieć różnorodność natury ludzkiej.

Wendol jedyne co ty masz do zaprezentowania to ciągłe wychwalanie swojej osoby z jednoczesnym umniejszaniem zalet innych, i to co przed chwilą napisałeś to potwierdza, niestety to ty jesteś niedowartościowany - i wcale nie byłoby to takie złe (bo człowiek szuka swojego poczucia wartości przez całe życie starając się je utrzymać w jakiejś tam równowadze), twój błąd polega na tym że nie będąc pewnym swojej wartości atakujesz wartość innych osób, jednocześnie nie przedstawiając żadnych argumentów na poparcie swych tez. Jednocześnie dziwi mnie że ciągle piszesz to samo, ciągle wychwalasz swoje wybitne zdolności, swoją otwartość i swoją chęć współpracy, skoro tak jest powiedz mi skąd tyle osób ma co do ciebie wątpliwości. Co do rosomaka, jest taka zasada, że nawet tak śmieszna władza jak moderatorska zawsze ze sobą pociąga pojawienie się przylep, te przylepy - lizuszki, lubiące zdobyć pozytywne punktu zawsze będą nadgorliwe. Tutaj sytuacja jest na tyle groteskowa że sam rosomak broni bardziej wendola niż sam wendol. O ile jeszcze wendola można cenić (choćby za stronę) - to jednak nie można zauważyć że egoizm czyni z człowieka (nawet inteligentnego - np. takiego wendola) narcyza a jak dodać do tego władzę to ten narcyzym urasta do potęgi. Co do rosomaka, no cóż, rozumiem że muszą być takie osoby jak on, przeciętne, agresywne, a jednocześnie usłużne wobec władzy, ktoś w końcu musiał być kapusiami SB, ktoś w końcu musiał być kapo, ktoś w końcu musi być kapusiem policyjnym, czy też błaznem królewskim.

Śmieszny jesteś root, szkoda na Ciebie mojego czasu.

ja ciebie rozumiem rosomak, prawda w oczy kole.

Nie cie, panie inteligencie a Ciebie- a prawdę ma każdy własną-twoja jest dość mocno zwichrowana, o ile masz jakiekolwiek pojęcie co oznacza to wyrażenie.

gdy wyczerpują się argumenty zawsze można dogryść choćby w ten sposób wytykając błędy, których rozumiem ty nie popełniasz, potwierdza to tylko twoje beznadziejstwo rosomak. Pomijając że nie widzę żadnego błędu, napisałem "ciebie" a nie cie ślepoto

Przestań błyszczeć banalnymi plagiatami- w tym wypadku skopiowanymi z wypowiedzi Wendola- poza tym ...hehehe zmieniac swoje własne wypowiedzi po zwróceniu uwagi- to już szczyt dziecinady i prostactwa- facet- nic sobą nie reprezentujesz- jesteś żałosny - prosze Cie nie zmuszaj mnie do dalszego przekomarzania się bo nie mamy ze sobą o czym rozmawiac- żyj w soim własnym akwarium ale w ciszy bo brudzisz dookoła.

no jasne, skopiowanymi z wypowiedzi wendola, przytocz fragment bo jesteś, byłeś i będziesz gołosłowny, pozatym nie zmieniałem własnych postów, nie zdążyłbym - tak szybko ripostujesz hehe. Masz coś jeszcze do powiedzenia oprócz obrażania mnie? Zamiast przyznać się że nie zauważyłeś to zarzucasz mi oszustwo, nie ładnie nie ładnie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.