Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne zjawiska!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

czy ktoś przezył dziwne zjawiska????

Agusia1

wendol:
Już dawno wyczułem pewne sprawy :)
Tak? Na przykład jakie? ;)

całkiem śmieszny wątek ;)) i to co chcę wrzucic najbardziej będzie tutaj pasować ;), bez obrazy ;) narcystyczna osobowość zaburzenie osobowości cechujące się przesadnym poczuciem własnej ważności, tendencją do przeceniania własnych rzeczywistych dokonań, ekshibicjonistyczną potrzebą uzyskiwania uwagi i podziwu, zaabsorbowaniem fantazjami o sukcesie, bogactwie, władzy, szacunku lub idealnej miłości oraz niewłaściwymi reakcjami emocjonalnymi na krytycyzm ze strony innych.

http://www.psychologia-spoleczna.pl/content/view/297/108/ a to już w ogóle jest śmieszne;))

VIVIETTE moja droga poczytaj sobie wiecej podreczników, zabierz sie za obserwacje a potem wypisuj cos o zaburzeniach osobowosci :)

katarzyno 24 -z obserwacji - już wystarczająco wiele wiem;)

A wiec co takiego zaobserwowałaś? :)

a co myślałaś ,że piszę o Tobie?;) akurat rozbawił mnie pewien typ ludzi ,którzy piszą dookola jak to wszystkim pomagają ;))i czego nie robią dla ludzi itp. Jak oceniasz wiarygodność(w czynach ,a nie słowach)takich ludzi? ps.to co pisalam to byly fragmenty z podreczników;))

Nie podejrzewałam że mnie nazwiesz osoba z zaburzoną osobowościa ;)
VIVIETTE:
akurat rozbawił mnie pewien typ ludzi ,którzy piszą dookola jak to wszystkim pomagają ;))i czego nie robią dla ludzi itp.
Zapewne masz na mysli Dareczka, nie oceniaj go za szybko :) nie jest zły :)
VIVIETTE:
ps.to co pisalam to byly fragmenty z podreczników;))
Wiedziałam :)))

wiadomo - nikt do końca nie jest zły ;) katarzyna24 Zapewne masz na mysli Dareczka, nie oceniaj go za szybko :) nie jest zły :) - nie jest zły ,ale to co pisze jest naprawdę zabawne ;)))))

VIVIETTE:
nie jest zły ,ale to co pisze jest naprawdę zabawne ;)))))
Czasami :)))

VIVIETTE:
- nie jest zły ,ale to co pisze jest naprawdę zabawne ;)))))
Staram się, by nie brzmiało zbyt poważnie, więc dodaję też coś na rozluźnienie :) Śmiej się na zdrowie! :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

..by nie brzmiało zbyt poważnie, więc dodaję też coś na rozluźnienie :) Śmiej się na zdrowie! :) Pisz więcej o tym co robisz , to spowodujesz ,że będę sie śmiała na zdrowie ;))) w końcu osoby pełne życia, nie przesiaduja na takich forach ;)) żyj dalej w świecie swojej fantazji ;))rozbudzaj ją dalej , oby się tylko zle nie skończyło ... pozdrawiam

VIVIETTE:
w końcu osoby pełne życia, nie przesiaduja na takich forach ;))
Nie potrafię sie z Tobę zgodzic w tej kwestii, byc może są przypadki takie jakie miałaś na myśli pisząc to, ale nie kazdy nim jest. Ja chętnie tutaj przebywam i jestem osoba pełna zycią. Wiec vivette nie przepisuj kazdej mysli z podrecznika ktora wyda sie ciekawa :))

Tak tak VIVIETTE - co Ty możesz wiedzieć o życiu drugiego człowieka? Przesiaduję na forum? Tu też bywam, a przesiaduję jak jestem w pracy - mam dużą podzielność uwagi. Zresztą niewiele się na tym forum dzieje, a walnąć jakiś treściwy komentarzyk, to dla mnie "minuta osiem". Poza tym moderatorem tu jestem. Widzisz VIVIETTE - ja nie mam tzw. pustych przelotów, nie tracę czasu np. na oglądanie telewizji, bo tam jest za dużo lania wody. Śpię też niewiele. A tak w ogóle, to jeśli chcesz coś wiedzieć, to zadaj pytanie, zamiast bez sensu się domyślać i ferować wyroki - to taka podstawowa zasada na przyszłość, jeśli nie chcesz żyć w świecie swoich urojeń. A wracając do Twoich wcześniejszych wypocin, to przeczytaj jeszcze raz uważnie to, co napisałem i zauważ, że używam takich określeń, jak np. "czasem", a że pomagam, to nie ja stwierdziłem, tylko ludzie z którymi miałem przyjemność rozmawiać np. w pracy (lubię rozmawiać z ludźmi), a nawet ludzie z tego forum - z niektórymi spotkałem się osobiście - pociągi szybko jeżdżą :) A teraz VIVIETTE zastanów się nad sobą i nad tym skąd biorą się u Ciebie takie reakcje. Jakiś kompleks, zazdrość o to, że ja piszę, że pomagam, że mam czas? Nad tym, do czego doszedłem pracowałem latami (i nadal się rozwijam), a teraz żyję już jakby w innym wymiarze i mam dużo "międzyczasu" :) Jak trochę czasu znajdziesz i się nad sobą zastanowisz VIVIETTE, to dobrze Ci zrobi. A może to jest Twoje wołanie o pomoc? Tu jest problem, bo zauważyłem, że osobom niedowartościowanym ciężko pomóc - musisz pomóc sobie sama, znaleźć jakieś zajęcie dające satysfakcję - coś, w czym będziesz się spełniała i robiła to z pasją, a nabierzesz poczucia własnej wartości i takie "wendoly" nie będą działały na Ciebie jak płachta na byka.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

:)Nic dodac nic ując :D

VIVIETTE:
żyj dalej w świecie swojej fantazji ;))rozbudzaj ją dalej , oby się tylko zle nie skończyło ...
Wprawdzie nie piszesz do mnie, a może i do mnie też, bo jasno dałas do zrozumienia ze piszesz o tych którzy tu popełnili jakies wpisy. Pozwolisz więc że zapytam co dla Ciebie jest rzeczywiste i godne uwagi? Promocje w hipermarkecie? :)))))

John Chang raz jeszcze http://img437.imageshack.us/img437/9997/icon355yz.gif

Ludzie o nieprzeciętnych zdolnościach

i ZONK ;)) POWODZENIA wAM żYCZę, musicie się bardziej postarać ,żeby oceniać;)) i wiecej kontaktu z realnym światem;))

VIVIETTE:
POWODZENIA wAM żYCZę, musicie się bardziej postarać ,żeby oceniać;))
A uważasz że Twoja ocena była trafna? Wpadasz tutaj nie wiadomo skąd, rzucasz tekstami z podręczników, zarzucasz ludziom brak kontaktu z realnym światem i stwierdzasz zaburzenia osobowości. Jak byś opisała swoje zachowanie? Nie wiem co chciałaś w ten sposób uzyskac, w każdym bądz razie ja Ci życzę powodzenia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.