Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nie kończąca się opowieść
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 13 | 14 | Następna strona

Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze: ...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów (nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...) 1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu... 2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść" 3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp. PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg... Ok miłej zabawy...zaczynamy: [%sig%]

...do gnojowni po wiekszą ilość matriału przeznaczonego do rzutów:) Roki wiedział co jest najważniejsze w życiu, wiedział bowiem, że odpowiedni stolec jest elementem jego wszystkich marzeń jak i źródłem szczęścia. W wielkim wyczerpaniu, podążając w biegu po upływie niecałej godziny zauważył dziwny kamień na drodze, który... :)

...do opowiedzieć wszystko swojemu psychiatrze...

(Mój ostani post się nie liczy bo Arkadiusz mnie ubiegł, a odświerzanie nic nie dało) ...nie był zwykłym kamieniem - był sterowanym modelem ufo zbudowanym przez polskiego inżyniera mieszkającego koło Chicago, więc...

...stwierdził, że dość ma już pogoni i statków kosmicznych, stwierdził, że to jest nie możliwe i napewno to sen, więc wrócił do domu, siostra czuła się dobrze, spakował walizke i wyjechał do ciotki w góry, aby...

...odciąć się od tego całego syfu, od kamieni z kałem, gnoju i innych takich. Jednak jadąc w góry Roki...

...potrącił motylka, który w swych ostatnich słowach przeprosił Rokiego za sprawienie mu tylu kłopotów, wyznając bez ogródek, że tak naprawdę i bez kitu to on (ten motylek) jest bezczelnym sprawca dziurawej kupy, którą sie Roki zabawiał ostatnimi czasy, po tym nie pozostało mu już nic tylko...

...popelnic samobojstwo poprzez...

..powieszenie sie na pasku od spodni, ale okazało się że..

...Roki nie ma paska, więc motylkowi nie pozostało nic innego jak...

...jak umrzeć śmiercią wyzwoloną przez samego siebie, a Roki pojechał dalej i nagle przebłysk i obudził się w środku lasu (to wszystko to sen) ale dlaczego nie ma ubrań i co robi w lesie? (można zauważyć, że dzisiaj wnocy była pelnia i okazało się, że...

...w końcu odnalazł swoja prawdziwą matkę, która porzuciła go gdy był noworodkiem a teraz się o niego upomniała wyrzynając całą jego dotychczasową rodzinę, wioskę w krórej mieszkali, i wszystkie sąsiednie nie pozostawiając kamienia na kamieniu.Zrobiła to z zimną krwią, bez mrugnięcia oka i z zadziwiającą łatwością, gdyż była...

...wilkołakiem i tu wytłumaczenie ze Roki znalazł się w środku lasu - odziedziczył po matce swą wilczość, lecz w głębi duszy myslał, że jest dobrym wilkołakiem i spytał się jej czy...

...nie wstyd jej, że zarżnęła mu malutkie,bezbronne rodzeństwo.Wilczyca z prawdziwym wzruszeniem jakie towarzyszyło spotkaniu po latach, omal nie przetrąciła Rokiemu karku,sprowadzając go natychmiast do porzadku.Roki nie pozostał matce dłużny.....

...i obcia jej lewa piers potem glowe i ugotowal na tym rosoł, potem przylecieli Realianie i zmienili rokiego w 6 palczastego czlowieka, wtedy Roki poczul sie jak nowonarodzony i nie zdawal sobie sprawy ze swiatem ludzi zadza zydzi oraz ....

poczul (po tym rosole) smieszne uczucie (ja to umiem sie wyslowic :P) w zoladku, cos jakby fyrajace motylki i niestety musial udac sie w glab lasu gdzie spotkal zwirka i muchomorka, ktorzy...

...to wędrowali w poszukiwaniu ufo widziango w tamtych rejonach. Więc Roki ,Żwirek i Muchomorek postanowili...

niezwlocznie udac sie na poszukiwania. Po wielu bezowocnych godzinach poszukiwan odnalezli tajemnicze kregi w piaskownicy...

...i postanowili w nich odprawic tajemny rytulal polegajacy na wzajemnej orgii i sexie analnym, po ktorej z koleji...

...poczeli się zastanawiać dlaczego te kręgi wyglądają jak kupy dzieci, a niektóre jak babki z piasku. Roki przymrurzył oczy, zmarszczył czoło i powiedział...

....ulepmy zamek, to zobaczymy czy te kregi sa prawdziwe, jak zamek bedzie podobny do tych babek to znaczy ze te kregi to mistyfikacja a masz rytulal nie przywola realian z powrotem, na to Zwirek i Muchomorek ......
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 13 | 14 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.