| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Opisujcie tu swoje PROROCZE sny nt. przyszłości świata, polski etc. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
|
Zacznę...
Jakiś rok temu śnił mi się jeden z ciekawych snów, a że dzisiaj już niektóre jego elementy wydają mi się logiczne, przytaczam go...
byłem w jakimś nowoczesnym obozie, było tam sporo ludzi, byliśmy puszczeni jakby wolno, to wyglądało raczej jak budynek korporacji, jednak wiedziałem że nie jesteśmy tam z własnej woli.
Pamiętam jedną ważną rzecz... miałem na ręku zegarek, a na nim drugi, potem ten zegarek zalał się krwią, poszedłem do pani za biurkiem która wyglądała na "sekretarkę" tego obozu, przy niej stali ochroniarze, zacząłem mówić że coś mi się dzieje z ręką, zobaczyła i powiedziała że mój organizm nie przyjął (czipa elektronicznego?), gdy prosiłem żeby coś z tym zrobiła, ochroniarze powalili mnie na ziemię.
Piszę o tym, bo ostatnio czytając o biochipach wyczytałem że początkowo mogą mieć formę zegarka i co więcej te które są zbudowane z litu mogą powodować krwotoki, sen który wcześniej wydawał mi się lekko niezrozumiały obecnie wydał mi się sensowny.
|
|
... |
|
Jak myślicie co miałem na myśli pisząc te słowa?
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Kurcze to straszne.
Ale też o tym słyszałam. JA też mam czasem dziwne sny
ostanio śnilo mi ise jak dfziewczynka w skzole oczarnych łosach pdoeszła do mnei i powiedziaął juz neidługo konunkcja planet i ich 5 faz i powiedziałą,ze te 5 faz to zaćmienei planet. gdzieś też o tym słysząłam ale nei pamietam gdzie.
|
|
http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332 |
|
Co mówi hinduska Biblioteka Liści Palmovych na temat przyszłości Polski i Europy w 2008 roku?
a)obserwować się będzie dalsze zaostrzenie kryzysu finansowego
wywołanego kryzysem "subprime" na rynku nieruchomości w USA
ktorego uwieńczeniem będzie calkowity krach gospodarki USA
na przełomie 2011/2012.
b)gospodarka Unii Europejskiej rozwijać się będzie bardzo pomyślnie
chociaż turbulencje grożą walucie europejskiej EURO co jest
związane z powolnym osuwaniem się dolara na samo nieomal dno...
c)kraje europejskie w szczególności Niemcy i Francja będą narażone
na dalsze grożby aktów terrorystycznych w szczególności dokonywa-
nych w publicznych środkach komunikacji typu metro i U-BAHN czy
podmiejskie koleje dojazdowe.
d)dojdzie do zaostrzenia konfliktów z Rosją, a zapalnikiem będzie
ogłoszenie niepodległości KOSOWA i sprzeciw Serbii przeciw sepa-
ratyzmowi pan-albańskiemu, pozbawiającemu ją najbardziej rdzennych
kulturowo i religijnie terytorów serbskich.
e)pogorszy się sytuacja klimatyczna(sucha wiosna i sucha jesień
w Europie, huragany w USA i powodzie w południowo-wschodniej Azji
częściowo wywołane są nie tylko efektem cieplarnianym co stosowa-
nym na wielką skale wyścigiem "broni skalarnych" pomiędzy USA
i Rosją.
f)sytuacja rodzin w krajach wysokorozwiniętych relatywnie pogorszy
się. Powodem będzie jawna i ukryta drożyzna.Więcej ludzi znajdzie
zatrudnienie ale z wymarzonej i znalezionej w końcu pracy trudno
będzie się im utrzymać.
g)z uwagi na posiadanie przez IRAN bardzo nowoczesnych systemów
broni USA będą się wstrzymywać przed prewencyjnym atakiem
na ten kraj i powoli przymierzać się będą do wycofania swoich
wojsk z nieudanej ekspedycji w IRAKU.
h)prezydentem USA zostanie znany członek establishmentu który dalej
tuszować będzie swoim postępowaniem prawdziwe centrum sprawowania
w USA znajdujące się w kołach biznesu kompleksu wojskowo-naukowo-
kosmicznego.
i)świat nawiedzi kolejna fala uchodżców z powodu prowadzonych na
świecie konfliktów zbrojnych i religijnych(Afryka, Bliski Wschód ,
fala uchodżców z Czeczenii itp.)
j)świat powoli przygotowyać się będzie do "mega-zmiany" w 2012
a tym samym do porzucenia kapitalizmu jako wszechwładnego
systemu gospodarczo - filozoficznego.
k)ludzie będą uciekali od przyjemności z wykonywanej przez siebie
pracy na rzecz przyjemności dostarczanych im przez najróżniejsze
MULTIMEDIA.potrzeby ludzkie w dużej mierze kreowane będą przez
podpowiedzi różnych podmiotów multimedialnych napędzających mody
na poszczególne gadgety czy przedmioty użytkowe.
l)dalej trwać będzie w pełni "ERA WODNIKA" z falą coraz bardziej
niewiarygodnych dla przeciętnego człowieka odkryć naukowych i tech-
nicznych.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Te przepowiednie nie są specjalnie odkrywcze - myślę że bez daru jasnowidzenia można by napisać będąc przeciętnym kowalskim wyposażonym w tv i szczypte wyobraźni :-P.
Moja bibloteka liści i to nie palmowych mówi, że najszybciej w okolicach sylwestra 2009 zaczną się poważne zmiany klimatyczne które wywołają ciekawe skutki również w Polsce (najnowsze wieści z astralu - sny)
|
|
... |
|
Jest wieczór listopad a może grudzień 2012 .Boże jak jest ciepło to chyba jarskie lato a nie początek Zimy...
przechodzę przez Saską od Kubańskiej ku swojemu domowi. Liceum Adama Mickiewicza...
boże co to za dziwna szarośc oświetlenia ni to dzień ni to noc...
wszędzie lekko ciemnawo, na ulicy, w mieszkaniach zlowrogi mrok, pompy nie pracują, gazu nie ma bo polskie tłocznie także tłoczące gaz rosyjski nie mają prądu...
a więc sprawdziło się,
w sieciach elektroenergetycznych już nie ma ruchu elektronów
od plusa do minusa...
a pisałem w 2008 na forum GW Warszawa budujcie ze zdwojoną siłą wielkie warszawskie bunkry i gigantyczne metro(drugą linię z WOLI Na GOCŁAW) o zdecydowanie "binarnym"(gigantyczny schron przeciwatomowy i przetrwaniowy)przeznaczeniu
ubaw był wtedy po pachy
jakaś młody warszawski oszołom pisał piramidalne bzdury...
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
Historia Przyszłości(na podstawie danych od extrasensów i jasnowidzów, remote viewers po panelach naukowo-technicznych)
2008-2050 czas nanotechnologii.praktyczna jedność maszyny z
człowiekiem.powstanie "robotoczłowieków"
W USA program kosmiczny przejmują od NASA transnarodowe
korporacje(United Earth League)do programu USA dołączaja
Chiny i kraje arabskie.
Liderem podboju kosmosu zostaje Europejska Agencja Kosmicz-
na(EAK)pod przewodnictwem Rosji do której przyłączony
zostaje japoński i indyjski programy kosmiczne.
- kolonizacja Księzyca i Marsa(3 bazy na Księzycu)
2040-2080 Rozwoj terrabiomorfologii(bioengineering nowych
zasiedlanych planet) EAK rozpoczyna terraformowanie Marsa.
United Earth League terraformowanie Venus.
2080-2120 20 nowych krajow przystępuje do intensywnego podboju
Kosmosu albo po stronie EAK albo UEL
Dr Joel von Brechenstein odkrywa teorię składania
3 -wymiarovej przestrzeni naszego Wszechświata i rozkła-
dania go w hiperprzestrzeni(głównym elementem jest tu
bardzo silna fala grawitacyjna skoncentrowana)
2120-2150 Wiek Technologii
Ukończono terraformowanie Marsa i Venus.Wynalezienie
napędu STL(Momentum Impulse Stream).Przy okazji doprowadze-
nie do perfekcji chemo-zimnej fuzji jądrowej(temp 1450 o C)
Grupa rosyjskich uczonych z EAK rozrywa cżasteczki
grawitonów przy niebezpiecznym mieszaniu dwóch fal
świetlnych bardzo ciężkich quarków(kwarkow)
Wyprodukują falę uderzeniową 10 Gs i 50 t/na jeden cal
kwadratowy.Dzięki temu odkrycie napędu antygrawitacyj-
nego.Przedtem nieudana proba Wołkowa, Kitrasziny i
Zaviedowa powoduje powstanie czarnej dziury na terenie
"Podmoskovja" i Moskwy i wyparowanie obszaru 367o km2 z
piętnastoma milionami
milionami ludności...
2150-2180 Wiek Eksploracji
EAK buduje UEL Pioneera wyposażonego w generatory
grawitonów i sprzeżony z nimi ogromny reaktor zimnej
fuzji atomovej.Celem bezzałogowca jest Alfa Centauri.
Statek przechodzi w pewnym momencie w"space-time continuum"
następnie w kilka miesięcy po zwinięciu przestrzeni 3 wymia
rowej naszego Wszechświata pojawia się na przedpolu Alfa
Centauri 4,52 lat świetlnych od Ziemi.
2161 Odkrycie transmitowania "Gravity Fold Particle Wave"
Ludzkie podróże w hiperprzestrzeni nazywamy odtąd
"divercomem"
2172 Wspólny załogowy statek EAK i US United Earth League
leci do Alfa Centauri.Lot trwa 2 miesiące - 4,76 lat
świetlnych.Odkrywa planetę podobną do Ziemi z tym że
cofniętą w ewolucji o 20 mln lat do tyłu
2199 rozpocżęcie terraformovania i kolonizacji
Alfa Centauri.założenie ludzkiego nowego "świata"
o nazwie CENTAUR
c.d.n...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Continued from the I-st Part:
2180-2200 WIEK KOLONIZACJI KOSMOSU.
2185
5 innych systemów galaktycznych wybranych za cel ludzkiej kolonizacji
W Procjonie"terraforming"obejmuje już piątą planetę.W Capelli piąta z kolei planeta jest"terraformowana".
3 i 4 planeta w Siriuszu.
W Epsilon Eridiani wykryto nienaruszoną planetę o klimacie tropikalnym.5 planeta Altairu podlega"terraformingowi".
2200
Profesorowie Uniwersytetu w Denver zastosują technikę odwrócenia wartości bezwzględnych biegunów w strumieniu wolnych gravitonów w nadziei iż gravitony te staną się"anty-gravitonami"Dalszy przełomowy krok w rozwoju napędu antygrawitacyjnego.Podobny proces posłuży do produkcji antymaterii.
2200-2220
Zanurzenie ludzkości w "parapsych".Równolegle z podbojem w ujęciu czysto fizycznym rozpoczyna się podbój Kosmosu na zasadzie odłączenia od procedury"remote viewing" i przejścia z niej do toku obecności fizycznej i namacalnej w nowym wybranym świecie i rzeczywistości.Siły psio-niczne umożliwiają transfer w dowolne miejsce we Wszechświecie i tak też będzie kanalizowana część dalszej kolonizacji ludzkiej.
Związane to jest z rozbudzeniem szyszynki i coraz większy procent ludzkości ma zdolności bardzo zaawansowanego"psi".
Powodem aktywizacji zdolności "psi"jest m.inn. poddanie kolejnych ekip kolonizatorów masowej radiacji cżąstkami "psi" która to niskosublimowana energia jest równie nieszkodliwa jak promieniowanie neutrinove.
2380
18% populacji mężczyzn i 40% populacji kobiet posiada już zdolności"psi"
2220 - 2300
Masowa produkcja prywatnych spodków antygrawitacyjnych.
2265
Pojawienie się pierszych gwiezdnych piratów.Powołanie Kosmicznych Sił Zbrojnych dla ochrony transportów krążowników gwiezdnych
przed piratami.
2300
^6 systemów słonecznych ma kolonie ziemskie.
2300 - 2330
Nawrót dyktatury na Ziemi.Human Grand Council zastąpiony Dyrektoriatem VI.
Niektóre elementy działań Dyrektoriatu VI:
a)zakaz produkcji spodkow kosmicznych w koloniach.
b)drastyczne zmniejszenie cywilnej produkcji spodków antygrawitacyjnych na Ziemi.
c)wprowadzenie"tech-tax,
|
|
|
continued from the Second part:
d)"runięcie"rynku przemysłu kosmicznego.
e)ogłoszenie Imperialnej Robotniczo-Bolszewickiej Republiki Ziemi.
Do podboju nielegalnie wlączają się zarówno piarci jak potajemnie
wielkie kosmiczne korporacje.Powstają setki nieoficjalnych ludzkich kolonii we Wszechświecie.
Poza tzw."Frontier", granicą wpływów Imperialnej Robotniczo-Bolszewickiej Republiki Ziemi nie obowiązują żadne prawa.
Do czasu...
2330-2380 WIEK DESTRUKCJI
2333
Ogłoszenie niepodleglości od I.R-B.R.Z. przez kolonie ludzkie w Tau Ceti, Altairze i Capelli przy cichym wsparciu korporacji kosmicznych i utworzenie tam własnych sił zbrojnych/
Te trzy kolonie oglaszają Wielką Koalicję Gwiezdną.I.R-B.R.Z. wypowiada wojnę W.K.G...
Po 46 latach wojny, obie strony są kompletnie wyczerpane zarówno fizycznie jak i psychicznie a ponadto psi-delicznie, technologicznie
i co chyba najważniejsze - finansowo...
|
|
|
Ciekawe, ale mi się bardziej podobał cykl "Fundacja" Isaaca Asimova :)
Polecam:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Isaac_Asimov
http://pl.wikiquote.org/wiki/Isaac_Asimov
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Przechodzimy do przepowiedni. Atmatattva zaczyna od islamu i opisuje jak nastąpi jego upadek: "Jeśli chodzi o jego zasady i filozofię, to już są w stanie rozkładu. Szejkowie, którzy kiedyś byli strażnikami jego zasad, dobrymi muzułmanami, teraz wchodzą pod wpływ Zachodu i otwierają 5-gwiazdkowe hotele, w których odbywają się rzeczy przez islam zakazane. Syn jednego z szejków wyjechał na Zachód studiować i tam zasmakował w wyścigach konnych. Kupił świetnego konia, którego zaczął wypożyczać do wyścigów w różnych arabskich krajach, zarobił dużo pieniędzy i zapragnął zamienić Dubai w Singapur. Następnie zaczął wypożyczać swój kraj do kręcenia filmów i w ten sposób zarobił jeszcze więcej pieniędzy. To nie ma z zasadami islamu nic wspólnego. Mahomet mówi, że gdy jego zwolennicy będą ślubować przestrzeganie nieczystych zwyczajów, to on odbierze im swoją moc. Mówi to w Bhavishya Puranie. Wszystkie te rzeczy jak 5-gwiazdkowe hotele itp. to jest asuci vrata. Asuci znaczy nieczysty. Vrata znaczy zwyczaj. O zasadach i filozofii islamu pamiętają głównie Sufi, ale większość z nich mieszka od dawna w Indiach, a nie w krajach arabskich. Ich święte grobowce też głównie odwiedzają hindusi, a nie muzułmanie. I są jeszcze skłóceni ze sobą Sunnici i Szyici, którzy przestrzegają zasad islamu, ale nie rozumieją ich. Wszystkich nie-muzułman uważają za obrazoburców i są wylęgarnią fanatyków i ekstremistów. Politycznie, islam zniknie również bardzo szybko, ponieważ w końcu muzułmanie wywołają wielką wojnę, i po to by przed nimi się obronić, reszta świata będzie musiała się zjednoczyć: Ameryka, Wielka Brytania, Australia, Japonia, Indie, Pakistan, wszyscy się połączą.
Co do chrześcijaństwa, to ostatni Papież będzie pół-Papieżem, tzn. w połowie swego pontyfikatu zostanie zabity lub umrze, co będzie ciosem dla Watykanu. Bogactwa Watykanu mają zostać rozgrabione. Wierni chrześcijanie z Meksyku, którzy przechowują prawdziwe nauki Biblii, ujawnią je. A gdy pojawi się prawdziwa Biblia, to nie będzie już chrześcijaństwa, gdyż to co oni od dawna robią nie ma nic wspólnego z Biblią. Tak zniknie chrześcijaństwo. Sam Jezus mówi, że oni zarówno w swych zwyczajach, jak i w sercu są nieczyści i dzięki temu zanikną Jego nauki.
Bhavishya Purana wspomina również o Chińczykach przechodzących przez Indie. A o rozpadzie czerwonego kraju dowiedziałem się od mojego niewidzialnego informatora. On również powiedział mi, że w dużej wojnie, która nadchodzi będzie użyta broń nuklearna. Niektóre z tych wojen poprzedzających wielką wojnę już się toczą. Jeśli weźmiesz mapę świata i zaznaczysz gdzie są wojny, to są one już toczone w różnych częściach świata... Wszyscy walczą.
Jeśli chodzi o prąd, to nie tylko on może być ludzkości zabrany, ale i ropa i gaz też. Ludzie niewłaściwie, ponad miarę eksploatują ziemię, wydobywają ropę naftową z niewłaściwych miejsc powodując nierównowagę. Złoża te mają "wyschnąć" czy stać się niedostępne. Gdy atmosfera ziemska zmieni się wskutek fabrycznych zanieczyszczeń czy testów nuklearnych, to elektryczność zostanie wycofana. Można oczywiście uzyskać trochę energii ze światła słonecznego, ale to nie wystarczy by zasilić taki energochłonny kraj jak np. USA.
Przpowiedzianych jest też 5 chorób, które zbiorą wielkie żniwo. Pierwszą z nich jest AIDS, a nadchodzą następne. Pojawią się różnego rodzaju problemy umysłowe, niemożność dostosowania się do coraz większego tempa życia, stres, depresje. One się jeszcze rozwiną. A gdy już się rozwiną, to okaże się, że ludzie nie mają na nie lekarstw. Jak ci mówiłem wcześniej, są różne rodzaje nieszczęść: adhyatmic - pochodzące z własnego ciała i umysłu, adhibautic - pochodzące od innych żywych istot i adhidaivic - katastrofy i klęski wywoływane i nadzorowane przez dewów, wyższe istoty zarządzające różnymi funkcjami tego wszechświata. Po tych chorobach przyjdzie czas na zapadanie się lądów i tak dalej. Tym zarządzają właśnie dewowie, administratorzy kosmiczni. Kiedy ląd nie jest już w stanie dźwigać ciężaru niewłaściwych uczynków ludzi, to zalewa go woda. A inne lądy, obecnie zalane, wyjdą na powierzchnię.
Obcych natomiast, UFO, należy traktować jak posłańców od dewów. Najpierw pojawiają się oni i wieje grozą, ich zadaniem jednak nie jest karanie ludzi, tylko dostarczenie wiadomości. Dają nam sygnał, że jest coś, czego nie rozumiemy, czego nie kontrolujemy, czego się obawiamy. Pokazują nam, że nie jesteśmy sami. Ale ponieważ oni również są pod wpływem swego fałszywego ego, więc uprowadzają czasami ludzi i robią różne eksperymenty, też mają swoich naukowców.
Jeśli chodzi o twoje niepokoje związane z rokiem 2012 i wersją wydarzeń jaką podaje Patryk Geryl, to wiek naszej planety jest już dawno przepowiedziany przez Vyasadevę - kompilatora Wed. A więc świat się teraz nie zakończy, ani Ziemia nie ulegnie zniszczeniu z powodu bomb atomowych, naszych fabryk, lądowania UFO, AIDS, czy czegokolwiek innego. Pewne niepokoje i kłopoty oczywiście będą. Ale z reguły jest tak, że w Prawdę jest ciężko uwierzyć. Dlatego, że skala jaką próbujemy zrozumieć Prawdę jest bardzo mała. Jeśli zechcesz zmierzyć Himalaje metrem krawieckim, nie będzie to możliwe. Cała przyszłość jest przepowiedziana w sastrach - pismach wedyjskich. Więc, gdyby Vyasadeva miał przepowiedzieć, że Ziemia ulegnie zniszczeniu wskutek wojny, to by to powiedział. Nawet w czasach wojny Mahabharaty, świat nie przestał istnieć, nieprawda? To, co tu mówić o naszych wojnach. Tamci mieli brahmastry, agni-astry i inne potężne bronie z wyższych planet... Świat będzie trwał nadal." Zaiste, kojące słowa.
-------------------------------------------------------------
Zwiedzamy wiele ciekawych świątyń i miejsc. Pewnego dnia zapoznajemy sympatycznego Anjani Kumar Dwivediego, profesora inżynierii chemicznej z uniwersytetu w Ujjain. Przedstawiam profesorowi co sprowadza nas do Indii i rozmawiamy o różnych przepowiedniach. Profesor Dwivedi umawia mi spotkanie z astrologiem i zgadza się zostać moim tłumaczem. Piotr i Grzegorz zostają w hotelu by się pakować, bo za 3 godziny mamy pociąg do Jaipur, a ja z profesorem jedziemy na umówione spotkanie. W poczekalni siedzi jakaś młoda para i dwie panie z dzieckiem. Po pół godziny nadchodzi kolej na nas. Wchodzimy do niewielkiego pomieszczenia. Zza biurka podnosi się dystyngowany, uśmiechnięty mężczyzna i wita nas. Siadamy w fotelach. Dyskretnie włączam nagrywanie. Acharya Yash Thakur pyta co nas sprowadza, a profesor Dwivedi tłumaczy astrologowi jaki jest cel naszej wizyty. Przyjechałem z Polski nie po to, by pytać o sprawy osobiste, lecz o wydarzenia które mogą zmienić oblicze świata. Panowie rozmawiają w hindi i rozumiem tylko poszczególne słowa: chrześcijaństwo, islam, wojna, rok 2012... Potem kolej na mnie, poruszam interesujące mnie kwestie i zadaję pytania, a profesor sprawnie tłumaczy.
Po 20 minutach takiej rozmowy astrolog podnosi się zza biurka i z uśmiechem składa mi gratulacje. W zasadzie podziela mój scenariusz dotyczący rozwoju wypadków, jednak wizja Ziemi kręcącej się w drugą stronę nie przemawia do niego. Rok 2012, to jednak co innego. Acharya Yash Thakur sięga po bloczek formularzy do stawiania horoskopów i coś pisze. Po chwili namysłu mówi do profesora Dwivedi w hindi. Znów wyłapuję pojedyńcze słowa: islam, Bin Laden, Mars, wojna... Profesor tłumaczy: "około 8 grudnia 2012 rozpoczyna się niezwykle silny wpływ Marsa, który ma być początkiem końca islamu. W pewnym momencie kropla ma przelać czarę i wybuchnie niekontrolowany konflikt, którego nie sposób zatrzymać". Pada nazwisko Bin Ladena. Nie wiadomo, czy będzie inicjatorem, czy ktoś inny posłuży się nim jako narzędziem, ale ma być jedną z postaci tego konfliktu. Jest jeszcze coś. Acharya Yash Thakur już się nie uśmiecha. Mówi, że w Indiach jest cała grupa współpracujących ze sobą astrologów, którzy bacznie śledzą rozwój wypadków na świecie. To, czego naprawdę się spodziewają, to uderzenie asteroidy. Nie ujawniają jednak tych informacji by nie wywołać paniki, a ludzie sami z siebie nie pytają o takie rzeczy. Pytam, czy on w takim razie sam nie obawia się o swoją przyszłość, o swoją rodzinę, czy swój kraj. Astrolog chwilę zastanawia się i mówi, że nie boi się, chociaż jest zatroskany. Nasza rozmowa dobiega końca i Acharya Yash Thakur wyciąga z szuflady aparat fotograficzny. Robi zdjęcie mi i profesorowi, a potem robimy zdjęcie wspólne. Obiecuje przesłać zdjęcie mailem. Daję mu datek za poświęcony mi czas i wychodzimy. Profesor Dwivedi jest przejęty odbytą rozmową. Obiecuje wypytać kilku innych astrologów o te sprawy i przesłać mi informacje do Polski. Żegnam się i pędzę do hotelu, bo czas jechać na dworzec.
http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=1365
|
|
|
Miałem dziś nad ranem fajny sen proroczy.
Z bratem, ojcem i znajomymi siedzieliśmy w ... piwnicy? Która pod naszym domem nabrała całkiem sporych rozmiarów bo zamieniła się na białą stołówkę o dużej powierzchni (było tam ze sto osób, wszyscy ubrani na biało).
Najbliżej mnie siedział brat i zdaje się że jadł chicken curry, a chwilę później podał mi kubełek fried chicken.
Nagle z bocznego wejścia wbiegł i równie szybko się ulotnił jakiś chłopak z dziewczyną wołając że ''wypuścili chemiczną!''. Oczywiście tylko ja zareagowałem więc biegnę z nimi na górę do ... pokoju mojego brata? Siedzieli tam w trójkę z moją matką debatując że to koniec. No więc zamaszyście odsłoniłem zasłony, rozpiąłem bluzę i rzuciłem bryle na podłogę kwitując słowem ''zaczynamy!''
Z okna oglądaliśmy piękny błysk wczuwając się w ledwo wyczuwalną falę uderzeniową. Rozglądając się po pokoju spojrzałem głęboko w oczy tej wyjątkowo pięknej dziewczynie czym wcześniej nie zaprzątałem sobie głowy.
No więc... rzuciłem się na nią profilaktyczne stosując technikę usta-usta i robiąc w międzyczasie masaż serca. Trochę się opierała ale już po chwili sama zaczęła mnie reanimować :)
Jakie było moje zdziwienie gdy po chwili tymi samymi rękoma trzymałem tego nieznajomego chłopaka który dostał epileptycznych drgawek. Mówiły że trzeba coś zrobić wtedy też odrzekłem ''chyba że to... '' kosmita! Umierał mi na rękach. One w krzyk, ja w krzyk z tym że krzyczałem trochę ciszej myśląc że ''to przecież tylko jeden kosmita, w dodatku martwy, i o co tyle krzyku?'' No i po śnie.
Ah, tak może coś wytłumaczę. Od trzech dni jem tylko kurczaki (a wczoraj oglądałem Bundych jak Al zajadał kubełek fried chicken).
A co do snu jako takiego to wczoraj przy fajce pomyślałem ''fajna sprawa z tymi snami proroczymi, dawno żadnego nie miałem to sobie taki zrobię i wrzucę na forum''.
Wcześniej były komety, inwazje i piękne burze energetyczne. Dzisiaj skromnie.
Właściwie to ten ''proroczy sen'' więcej mówi o mnie niż o przyszłości świata :)
A może miałem się strzec... nadwagi?
|
|
|
Stawiam na ostrzezenie przed nadwagą, a rzucane bryle wskazywały by na to że chetnie pozbyłbys sie wady wzroku ;)
Ja ostatnio byłem na takiej operacji, a wiecie co było głównym powodem?- Zblizające się zmiany na świecie, bo jak tu upolować zająca albo jakiegoś szczura gdy sie ma -13 drioptri hehe...
Mnie za to czesto śnią sie tornada hulające najczęsciej parami po znanych mi miejscach.
|
|
|
Wiesz co Liszaju?
Śniło mi się dziś nasze spotkanie i jakaś technologia kosmitów do tego :)
To już w sobotę :)
Podobno jestem kosmitą... i mam fajne zabawki :)
Chicken good :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |