| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wylatowo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Słyszeliście o miejscowości Wylatowo, gdzie od 2000 roku powskają kręgi zbożowe?
Pozdrawiam...
Mela
|
|
|
jeszcze jak dawid
zastanów się nad przesłaniem jakie niosą ze sobą te kręgi ;P
|
|
|
Zastanawia mnie , dlaczego wszyscy uparcie szukają rozwiązania teoretyzując o
"odwiedzinach obcych" i spoglądając przy tym w niebo- mając na myśli kosmos.
A może spojrzeć pod nogi? Pustka, czy też miejsce dla "innych" cywilizacji, Czasów, Przestrzeni, Wymiarów jest pomiędzy nami! Powodzenia!
|
|
|
Jerzyk masz racje moze, mozliwe ze niektorzy kosmici to moga byc przybysze z innych przestrzeni - nie wykluczone, byla nawet hipoteza ze niektorzy kosmici to my sami z przyszlosci, z czasow oddalonych o tysiace lat do przodu..........
|
|
|
jakie znaki pozostawili kosnici w wylotowie jakie mialy ksztal ile szyuk i cz co już wiadomo na ten temat prosze o szybkie rozpatrzenie mojego pytania
|
|
|
Dzień dobry wszyscy!
To bardzo interesujšcy temat.NIkt temu nie zaprzeczy.Ja mam zamiar wybrać sie do Wylotowa poobserwować te cudne kręgi,ale sama nie wiem jeszce co i jak,,jutro wyjazd.może..
|
|
|
Popatrzcie sobie:
http://nautilus1.home.pl/filmy/belgiakregi.wmv
|
|
|
witam jestem tu nowy stronka jest ok.Stronka mnie zaciekawiła interesuje sie bardzo ufo. Dla wszystkich chentnych zobaczenia ufo {zdjencia tanjne z strefy 51 ,[[{Prawdziwe --==!!!UFO!!!--==]]},[[{{{http://www.republika.pl/archiwumx6/tapety.htm]]}}}!!! latajonce spodki ,krengi w z bozu .} Mam pytanko kto moze wie czy jest jakas stronka www gdzie mozna zobaczyc filmiki lub ufo [różnego rodzaju lub zwykle ].Pozdro prosze o konktat e-mailem. PoZdRo
|
|
|
Witam mam jeszcze jednom probe czy mogliscie by dac mi strone filmików z ufo.PoZdRo
|
|
|
Jeszcze tak na marginesie [[[{{{{!!!Krengi w Wylatowie były juz podczas 2 wojny W wszyscy myslom ze od 2000 roku to niestety nie prawda kręgi sie pojawały sie dokładnie [[1942]]może to byly spodki niemieckie w karzdym razie licznik''GRIGERA'' wzkazywał że kręgi były napromieniowane]]]}}}.Wienc niewiem co o tym sondzicie .PoZdRo
|
|
|
sprawa jest prosta - Wylatowo to CZASOPRZESTRZENNA mentalna (logikowzór zapuszczania się hitlerowskiego spodka latajšcego z naszej czasoprzestrzeni w próżnię doskonałš przy zwijaniu sie spiralnemu tejże czasoprzestrzeni sterowanej mózgiem "Uebermenscha" czyli Nazisty-oblatywacza); historyczna pozostałoć mentalna po LICZNYCH eksperymentalnych lotach spodków nazistowskich nad "Warthegau"(Krajem Warty) czyli słynnych NAZI-UFO w 1943,1944,1945 na trasie podziemne eksperymentalne zakłady konstrukcyjne ufo-spodków Miethe-go w Breslau [Wrocław] oraz "Vodochody" Habermohla ,Bellonzo i Schriever'a - przemianowane w czasie wojny na BMW w Praha-Kbely ,a znanym ,docelowym,; występujšcym w tysišcach US=portali ufologicznych, słynnym nadmorskim tajnym, poligonowym - terenem prób spodków nazistowskich w STOLPMUENDE(Ustka - awanport Słupska czyli Stolpu)NAD BAŁTYKIEM.Prymitywni anglosaksońscy US-Amerykanie i równie prymitywni, acz bardziej leniwi i rozbałaganieni słowiańscy Rosjanie i polscy durnie do tej pory niestety nie rozgryżli do końca nazistowskich supertechnologii.przykre ale prawdziwe...
|
|
|
Przykre ale wysane z palca. Masz dar do szafowania "trudnymi" słowami tylko ze jako całosc brzmi to jak bełkot debila który tych słow nie rozumie. Sorry ale od dłuzszego czasu czytajac twoje posty mam wrzenie ze jestes pierdolniety i masz bzika na punkcie ruskich.
|
|
|
|
|
|
wiecie ja sie dziwie ale ktos jest pusty jak bemben roling stonsów żeby tyle pracy sobie zadawac i na faze to robić
|
|
|
na faze to se kupcie aspiryne i kokainę od gwożdickowej
które stara to zydówa prezetrzepie wam odbyty
heniek Umyty z nowej podłwieckiej
|
|
|
szukam strony na ktorej sa zdjecia z wylotowa albo mozna popatrzec na te miejscowoć!jak mozecie to dajcie znac na e-maila....orgo25@interia.pl zalezy mi na tym!plizzzzzzzz!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
strasznie piekne nie jestesmy sami bylem widzialem jak sie tworzyly naprawde ogien pozdrawiam mam zdjencia kregow i inne ciekawe jak chcesz ozemy sie powymieniac pozdrawiami milego dnia
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |