Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO - LATAJĄCE TALERZE... Z POLSKI?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

W całej dzielnicy ludzie obserwowali "latające talerze". Ponieważ działo się to w pobliżu największego na świecie portu lotniczego, często zauważali je piloci przelatujących samolotów. Moje eksperymenty przyczyniły się walnie do powstania nagłaśnianej odpowiednio przez media ogólnoamerykańskiej histerii o zaobserwowanych UFO latających nad Chicago i okolicznymi stanami, w których również przeprowadzałem próby. W trakcie doświadczeń często traciłem bezpowrotnie modele, które znikały z moich oczu lub eksplodowały na dużej wysokości. Nawet po znalezieniu zniszczonego lub uszkodzonego modelu statku kosmicznego, okoliczni mieszkańcy nie byli zorientowani z czym mają do czynienia. Należy zaznaczyć, że były to czasy "zimnej wojny" pomiędzy dwoma systemami, a latające talerze pojawiły się w czasie, gdy niemiecki konstruktor Werhner Braun przystępował do budowy amerykańskiej rakiety "Saturn". Amerykanie wykorzystali moje latające dyski przeciwko Rosjanom, twierdząc, że rząd Stanów Zjednoczonych nawiązał kontakt z cywilizacją pozaziemską, która udostępniła mu swoje technologie kosmiczne. Moi bliscy wiedzieli o moich próbach z modelami kosmicznymi, a szczególnie syn, który często towarzyszył mi w nocnych startach. Wokół wznoszącego się pojazdu tworzyła się wtedy aureola z płonących gazów: początkowo niebieskich, następnie barwy czerwonej, by w końcu przejść w pomarańczową poświatę. Tęczowy latający krąg czynił duże wrażenie na lotnikach prowadzących samoloty. Bujna wyobraźnia naziemnych obserwatorów wyolbrzymiała wielokrotnie rozmiary latających spodków, które według ich zeznań osiągały niebotyczne rozmiary... Więcej na mojej stronie WWW http://www.chester.zdrowemiasto.pl Pozdrawiam! CHESTER TUSZYNSKI P.O. Box 205 Rensselaer, IN 47978, USA Phone Contact: 219 866 38 29

Szanowni Państwo! Jest prawdopodobne na 90% ze w lutym jesli prezydentem USA zostanie John Kerr ujawni on wiekszosc sekretow zwiazanych z tzw. wolną energią. Dlaczego te skrety sa utrzymywane w takiej tajemnicy? Rosjanie opublikowali obliczenia sprzed 40 lat dokonane przez akademika Kozyriewa (zm. 1983) ze w prozni o obj. 1/4L jest taka ilosc energii ze mozna zagotowac wszystkie oceany w 1 sek!!!! Teraz chyba wszystko jasne prawda? Ponizej chronologia dyskow USA wg zebranych przezemnie materialow, czy oficjalnie ja kiedykolwiek potwierdza..............?????????? Ostatnie 1.5 roku" przypadkiem" poswiecilem na analize wielu dokumentow i stron WWW. Spostrzezenia moje aczkolwiek jestem amatorem sa takie ze : w USA w 1923 r. odkryto efekt Biefelda-Browna=elektrograwitacji nad ktorym Brown samotnie pracowal do 1953r. Pierwszy patent z 1928r. prezentuje obiekt w kształcie kapelusza , mam foto z Los Angeles Times z 1952 r. -ostatnie foto Browna +experymentalnych dysków, gdyz po prezentacji w 1953r. dla USAF zostalo to scisle utajnione. Czesc tego zjawiska rowniez wykorzystali Niemcy jednak w polaczeniu z wirujacymi masami rteci do wzmocnienia zjawiska. Natomiast V.Schauberger skonstruowal swoj "UFO" we Wroclawiu (obecne zakłady Archimedes) 14.02.45 byl probny lot i ta technologia tzn. resztki dysku ktory byl z miedzi, modele i dokumenty wpadly w rece Rosjan ktorzy do 1958r. wogole nie mieli o tym pojecia. Dopiero po powrocie z USA i smierci Schaubergera przeczytali jego nazwisko w gazetach i ktos z GRU przypomnial sobie ze maja skrzynie z dokumentami podpisana tym Nazwiskiem!!! Wstepne badania trwaly 1958-1960 wtedy uruchomiono najbardziej tajny program w ZSRR badan naukowych ktory trwal do 1999r. Juz w 1965r. poznano energetyczna nature materii i utajniono wszystko na najwyzszy poziom, ale dopiero w 1983 rozpczeto budowe w Saratowie samolotu EKIP napedzanego wg metody Schaubergera,jednak z braku funduszy ktorych nie chcial dac juz Jelcyn (7 mld rubli) w 1993r. zainstalowano zamiast turbiny S. silniki odrzutowe. Wszystkie info mam od dra Sorokoduma www.vortex.viptop.ru ktory uczestniczyl w tym programie i teraz ma wlasna firme . Z badan i obliczen odtajnionych niedawno a poczynionych przez akademika Kozyriewa 40 lat temu wynika że w prozni o obj 1/4 L jest zgromadzona taka ilosc energii ktora moze zagotowac wszytkie oceany w 1 sekunde!!! Dlatego to zagadnienie tzw. wolnej energii (free energy, tachyonen) jest takim sekretem!!! Dopiero za 6 mcy w wyniku kryzysu naftowego nowy Prezydent USA ujawni te technologie , gdyz Bush mimo ze poczynil I krok ujawniajac plany lotu na Marsa dzieki tej technologii ale bedac zwiazany z koncernami naftowymi za bardzo przesunał go w czasie na lata pozniejsze. W USA byly 4 etapy badan nad latajacymi talerzami; 1. Dyski odrzutowe na pocz. lat 60-tych- kontynuacja RFZ niemieckich - osiagaly 3M i wys. do 100km srednice 20-60m zaprzestane w 1967r. 2. Dyski elektrograwitacyjne z 1967r. , ich rozwinieciem byl w 1989r.bombowiec B2 ktory dla zamaskowania i fazy zrzutu bomb uzywa silnikow odrzutowych jednak blizsze parametry tych dyskow nie sa znane, z tym ze do podrozy kosmicznych nie sa przydatne . 3. Dyski w oparciu i turbine Schaubergera -ok.1977r. (podobnie jak radziecki EKIP) przydatne zarowno do lotow aerodynamicznych jak i kosmicznych w zaleznosci od uzytego do kompresji (implozji materii) materialu. 4. Dyski w oparciu o element 115 najciezszy sztucznie stworzony pierwiastek-dzialajace jak dyski VRil jednak ze wzgl na ogomna mase atomowa majace lepsze parametry- ta metoda jest polaczeniem wszystkich poprzednich , dla celow lotniczych najprawdopodobniej uzyta w latch 1992-1994 (pod koniec prezydenury Busha lub na pocz. Clintona) a została faktycznie zapoczątkowana przez Regana w ramach tzw. gwiezdnych wojen które stanowily przykrywkę dla tego projektu! i zapewne nowy pojazd kosmiczny ktory zostanie zaprezentowny przez USAF w 2008r i oblatany bedzie w kosmosie w 2014 r. bedzie uzywał ten napęd! Dane czesciowo opieram na raporcie z posiedzenia specjalnej Komisji Senatu USA w XI 2000r. ktory sugeruje koniecznosc ujawnienia tych techologii najpozniej w latach 2003-05, ze wzgl na bliskosc kryzysow: ekonomicznego, ekologicznego,naukowego i spolecznego. Chetnie przekaze wiecej info,posiadam kilka interesujacych foto, nr patentow USA i angielskich Pozdrawiam Dariusz Nowak Poznan 0695-692741

Hey. NIE MA ŻADNYCH TALERZY I INNYCH UFO. I W SUMIE NIGDY NIE BYŁO I PRAWDOPODOBNIE NIGDY NIE BĘDZIE. CZEŚĆ.

Tego to nie wiem ale wiem ze ufo jest i w 100% Panstwo o tym nawet slowa ;]]] Zobaczysz i nie uwiezysz........ bo to zrozumiec mogo tylko Ludzie myslocy logicznie;]]]] no comment

hey. Kim jestes?Ja tesh uwazam ze niema zadnego UFO i talerzy.To wymysl ludzi!!!

Ktosiu, mówisz że ufo nie ma, to tak samo jakby powiedzieli, że ciebie nie ma. Nawet jakby wam przed nosem wylądowało to i tak byście mówili że tego nie ma :D. To i tak bezsens, szkoda że wogóle tu zagladacie. Jak w ciemnocie chcecie trwać to na jakiegoś racjonaliste czy cuś idzcie :D

Słuchajcie może jego statek załamuje czasoprzestrzeń (podobnie jak Ch.T., tyle że on tylko załamuje:) A zielone ludki to on i jego rodzina tyle że się przebrali. Tylko po co porywają ludzi?! Może dla towarzystwa pewnie w psychiatryku nie ma za wielu przyjaciół. Ale nie wyzywajmy go więcej bo się obrazi i przeniesie swoją baze na Marsa.

ja niewidziałem ale wierze bo chce wierzyć BEZ KOMENTARZA dArCo

To co mowil Chester jest niemożliwe bo przeciez ufo widziano przed "Zimną wojną", I i II Wojną Swiatowa a nawet przed Nasza Erą. Jego statek musial by moc podrozowac w czasie (zalamywac czasoprzestrzen). 3,ktoś>>> Ich istnienie jest pewne na 100%. Jest tylko pytanie kto nimi kieruje czy ludzie (ludzie z przyszlosci cofajacy sie w czasie) lub istoty pozaziemskie. Druga mozliwosc jest moim zdaniem bardziej prawdopodobna. Moze dlatego ze ja chce w to Wierzyc.

a powiedzcie mi czemu 905 tych co mowia ze ufo nie ma jest zupelnie zielonym w tym temacie...(pytanie retoryczne):P

sprostowanie 90% a nie 905

Bo to naturalny odruch czlowieka: przeczy niepoznanemu uznajac takie cos za niemozliwe. Jeszcze wiek temu powiedzialbys czlowiekowi ze stworzysz ruchomy obraz, ktory potrafi przemowic (TV)... powiedzialby: nie wierze, to jest niemozliwe, nierealne!:)

Panie Chester,..odwiedzilem Pana strone www. i musze stwierdzic ,ze oprocz calej gory bajek,..nie znalazlem zadnych konkretow w Pana tekstach. Prosze mi wybaczyc ale takie historyjki bez problemu tez jestem w stanie stowrzyc.Czasami zaluje ze webhosting w uSA jest tak tani ze kazdyfantasta moze pozwolic sobie na swoj wlasny webside z roznymi bredniami. Z drugiej jednak strony internet nie bylby tak bajecznie kolorowy gdyby wlasnie nietacy ludzie jak Pan. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.