Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skojarzenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 22 | 23 | Następna strona

Tylko go od razu nie bojkotujcie :-) Na wielu forach są takie w sumie bezsensowne tematy, ale za to zabawne :-) Może i tutaj się przyjmie? Chodzi po prostu o pisanie skojarzeń - pojedynczych słów, do słowa poprzednio podanego. Można też podawać krótkie wyjaśnienia. Pozwolicie, że zacznę: KOBIETA

Samotnosc

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Walka

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Nadzieja

Ejj no ale nie gramy sami ze soba. Nadzieja hmm Kadzirodztwo

www.google.pl

O! Dodo!

Kazirodztwo. Zboczenie.

Przyjemność.

Wszystko sprowadza sie do seksu :D Anal

www.google.pl

Alkohol.

Rektoskopia.

Penetracja

Kobieta posłusznie oddana swojemu mężczyźnie w ekspozycji martwej natury (tzw. kłoda) której penetracja sprawia przyjemność od momentu aż partner (wyraźny podział hierarchii) zezwoli na to. Kobieta jest nienasycona i z natury upośledzona więc kiedy raz dozna orgazmu to już tylko krok dzieli ją od nimfomanii i prostytucji dlatego też mężowie powinni zamykać swe żony lub też w trakcie nieobecności oddawać je pod pieczę zaufanego sługi eunucha, niemowy. W skrócie : władza.

burdel - delikatnie to ujmując. A w ogóle witam nieśmiało, bo to mój pierwszy raz

meduza

burdel prostytucja

www.google.pl

Cwel

C = swiatlo W = wymiana E = energia L = LOVE czyli MILOSC

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.

Cwel Aids

www.google.pl

Aids Afryka

Pustynia

Oaza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 22 | 23 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.