Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

magdalena2102 2 godziny temu Na razie udzielam odpowiedzi na maile ale zadowolony nie jestem bo co mail to nic w nim niema co mnie interesuje .... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

a czego to szukasz???? pozdrawiam

Tzn ja nie jestem samotna w sensie znajomych i przyjaciół:) Chodzi o połówke

A co by Cię interesowało Igorku?

Dobre słowo ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku dzis bylam w Czestochowie i dalam starszemu biednemu mezczyznie pieniazek powiedzial Bog zaplac..........pozdrawiam

Igorze wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta:-))) dzisiaj zabawiłam sie nawet w świętego Mikołaja i w pracy zrobiłam kolegom małe niespodziewajki z tej okazji oraz ważnym dla mnie chłopakom:-))) hehe:-))) myśle że takie małe gesty są dosyć ważne na codzień, a szczególnie jeśli jest ku temu jakaś okazja:-))) także jeszcze raz wszystkiego naj naj naj:-))) pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź na moje pytania:-)))

kredzia

Witam Igorze! Pewnie to banalne pytanie...ale jednak je zadam :) Czy mój aktualny partner mnie kiedys pokocha? A moze lepiej przestac sie ludzic? Pieniazek dam jak tylko znajde potrzebujacego pod kosciolem, obiecuje! Pozdrawiam serdecznie!

martabunia:
Tzn ja nie jestem samotna w sensie znajomych i przyjaciół:)Chodzi o połówke
znajdzesz kazdy z nas kiedys ja znajdze:) Paulo Coelho — Alchemik I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką. mysle ze jest ktos w Twoim serduszku:P

Igor:
Dobre słowo ;) Pozdrawiam Igor
Dajesz mi swój czas – najhojniejszy dar ze wszystkich Dziękuję!!

Pan WARIO to chyba ma coś nierówno pod sufitem,..... albo mi się tak wydaje....albo mnie może ktoś POPRZE, ale uważam że obrażanie i wytykanie Igorowi na tym forum jest totalnie niestosowne..... przecież może pan panie WARIO skorzystać z płatnej usługi WRÓŻEK, ceny mają pewnie słone ale odpowiedzą na pewno tak jak by pan sobie życzył......i za odpowiednią stawkę na pewno na czasssss... WARIO ...gratulacje za chamstwo masz 1 miejsce :((((( smutne to że ktoś taki jest jak ty WARIO ..nie wiem kobieto,...mężczyzno ....dziwaczna niekulturalna osobo....

monetka73

DO LUSIFEE 270 Jak pozbyć sie tego strachu przed porażką ,....?????? ........ pozdrawiam

monetka73

monetka73:
Pan WARIO to chyba ma coś nierówno pod sufitem,..... albo mi się tak wydaje....albo mnie może ktoś POPRZE, ale uważam że obrażanie i wytykanie Igorowi na tym forum jest totalnie niestosowne..... przecież może pan panie WARIO skorzystać z płatnej usługi WRÓŻEK, ceny mają pewnie słone ale odpowiedzą na pewno tak jak by pan sobie życzył......i za odpowiednią stawkę na pewno na czasssss... WARIO ...gratulacje za chamstwo masz 1 miejsce :((((( smutne to że ktoś taki jest jak ty WARIO ..nie wiem kobieto,...mężczyzno ....dziwaczna niekulturalna osobo....
Dokladnie! Wyjelas mi to z ust! Szczyt chamstwa! Szkoda, ze zawsze znajda sie takie osoby jak WARIO... :(((

strach przed porażką?kto nie ryzykuje ten nie żyje !i pamiętaj to się czuje ,prawdziwe uczucie dwojga ludzi polega na przyjaźni ,nie angazuj sie tak od razu,pesymiści mają gorzej,dlatego też układaj w myslach wszystko kolorowo i uważaj o czym marzysz ,bo marzenia się spełniają...

Igor:
Dobre słowo ;) PozdrawiamIgor
Tak, to prawda że większość się zachowuje jakbyś musiał robić to co robisz, ale Twoja pomoc przecież jest nieoceniona skoro wszyscy zaglądają tu nawet po kilka razy dziennie. Za to fajnych osóbek które potrafią podziękować też nie brakuje:) Pozdro...;)

monetka73:
Jak pozbyć sie tego strachu przed porażką ,....?????? ........ pozdrawiam
Polecam, warto poczytać: http://czystyumysl.com/inspirujacy_wywiad.html

http://www.oczyszczanieumyslu.pl/sekretna_formula_prosb_do_wszechswiata.pdf

Witaj Igorze.Wszystkiego o czym marzysz i duzo duzo zdrowia z okazji imienin.(nie wiem czy dzis obchodzisz ale z serca zycze i Pozdrawiam.

ZAKLĘCIA monetka73 16 godzin temu Przestań się przejmować monetka nie swoimi problemami ;)) Pozdrawiam Igor ps. w sumie sam niekiedy odsyłam do allegro .... jak jest problem by się pod Kościół przejść ...

Niech Moc Będzie z Tobą

WISIENKO no to teraz wiem jak podchodzic do zycia,polecam kazdemu link ktory dodala tu wisienka warty obejrzenia i wysluchania do konca....Dziekuje wisienko ze dodalas ten link tutaj