| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze,!
Widzę że od dłuższego czasu interesuje Cię co powiedział biedny.Po trochu Cię rozumiem. Ale w moim przypadku jest tak, że moi biedni których wspomagam nic nie mówią ponieważ wysyłam pieniążki na konto fundacji i tych dla dzieci i tych innych. Przysyłają mi oni kolejne dowody wpłaty z ich kolejnymi nowymi numerami kont bankowych :). Natomiast jeśli chodzi o żebranie na ulicy, to niestety ale nie wierzę i nie ufam tym ludziom. Czy oni na pewno są biedni? Na pewno jakaś część z nich tak ale jak tu utrafić. Chociażby Pani stojąca i zbierająca pieniążki do puszki na jakiś szczytny cel nie stoi ona sobie ot tak za darmo. Z tego co wiem więcej niż połowa uzbieranej kwoty pożera jej utrzymanie. Natomiast wiem na pewno że fundacja Zdążyć z pomocą pomaga dzieciom.
Ponawiam pytanie:
Poznałam Pana, od dłuższego czasu spotykamy się, raz mniej raz więcej. Chciałam zapytać co dalej będzie? Będziemy razem, czy on ma jakieś plany względem mnie? A może on mnie tylko skrzywdzi? Co mówią karty?
Pozdrawiam!!!
|
|
|
"Był sobie człek - szaleniec na schwał
Im więcej dawał, tym więcej miał." ...nieistone komu,po co i na co, ważna jest intencja :)
|
|
|
Igorze jak możesz to zapytaj karty zkim powinnam pójść na to wesele mojej koleżanki... teoretycznie chciałam pójść z Marcienem i wstępnie go o to poprosilam, ale teraz zastanawiam sie czy tego nie odkręcic i nie pójść z Łukaszem... od jakiegoś czasu spotykamy sie z Łukaszem i coraz częściej sie widujemy i więcej czasu ze sobą spędzamy... jak możesz to zapytaj karty z kim powinnam pójsc na to wesele??? i jak możesz to zapytaj tez jakie są intencje Łukasza i czy traktuje mnei poważnie i czy coś z tego będzie?? zastanawiam sie czy to jego miales na mysli piszac ostatnio że poznam niebawem kogos z kim bede szczesliwa... z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :-)
|
|
kredzia |
|
Czy mógłbyś mi Igorze odpowiedzieć, czy tej zimy zmienię pracę, a może w tej mi się coś ciekawego rozkręci? Byłabym wdzięczna.
|
|
|
Pozdrawiam! Igorze czy z Góralem będę miała romas? KIedy się zacznie?
Jeżeli tak to jak długo on będzie trwał?
|
|
|
Czy mógłbyś mi odpowiedzieć czy sprawcy gwałtu na mojej siostrze Kamili będą w więzieniu? Jeden z nich ma na imię Krzysztof. I czy moja siostra się szybko pozbiera. Po jakim czasie... Pozdrawiam Natalia
|
|
Nadzia |
|
Witam Igorze:)Cały czas czeka na odpowiedź od Ciebie na moje zaległe pytanie-wiem odpowiesz jak nadejdzie czas:)
Ale ja już teraz pozwolę sobie zapytać Cię jeszcze o jedna sprawę która od pewnego czasu nie daje mi spokoju.
Od ponad dwóch lat znam pewnego mężczyznę, od ponad roku ten mężczyzna jest wdowcem i nie wiem czy dobrze odczytuję jego zamiary- chcę Cię zapytać czy on jest zainteresowany moją osobą,czy to tylko moje wymysły?
On jest o 10lat starszy ode mnie i ma na imię Grzegorz. Jeśli dobrze odczytuję jego zamiary to chciałam wiedzieć czy to właściwy partner dla mnie? Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na odpowiedź:)))
|
|
Kamelon |
|
Witaj...
Drogi Igorze...
Spytaj się proszę kart,Czy Szymon obecnie jest związany z jakąś kobietą?Czy spotyka się ze swoją byłą?Czy jest sam?
|
|
|
Czy może ktoś przepowiedzieć mi , czy wkrótce spotkam jakiegoś chłopaka który będzie obok mnie?:(
Nie wiem czy to akurat takie miejsce, ale jestem bardzo nie szczęśliwa.
Cały czas samotna, a chciałabym się mieć do kogo przytulić.
Moje imie Marta, urodzona 20.12 . 1992
Dodam , że bardzo bym chciała być z Damianem, który jest starszy 7 lat.
jestem nie szczęśliwa, sama...
wiem, że ludzie mają większe problemy
|
|
|
3 godziny temu
cytuj: fragment | całość
Czy może ktoś przepowiedzieć mi , czy wkrótce spotkam jakiegoś chłopaka który będzie obok mnie?:(
Nie wiem czy to akurat takie miejsce, ale jestem bardzo nie szczęśliwa.
Cały czas samotna, a chciałabym się mieć do kogo przytulić.
Moje imie Marta, urodzona 20.12 . 1992
Dodam , że bardzo bym chciała być z Damianem, który jest starszy 7 lat.
jestem nie szczęśliwa, sama...
wiem, że ludzie mają większe problemy
martabunia,
każdy problem jest ważny, twój tak samo jak wszystkie
podrowionka :))
|
|
monetka73 |
|
ty wes sie ogarnij tak ci trudno odpisac to zmien profesje.Powiec mi co dalej bedzie z nami czyli ja i Anita.
|
|
|
bo zaraz ja ci powroze a zycja ci zostalo malo serducho nie takie jak kiedys hi hi hi.
|
|
|
a Pan Wario chyba nie rozumie ,że odpowiedzi są udzielane jak przychodzi właściwy czas ......a poza tym humor gorszy niz angielski ........!
|
|
|
monetka73
skoro jestes samotna musisz cos zmienic wyjsc z przyjaciolmi,rozerwac sie!!! siedzenie w domu i dolowanie sie nic nie da!!!!
czasami szczesciu trzeba wyjsc na przeciw:)
pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||