| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Oh Igorze.... Napisales "tak pamietam Pola...A jednak zapomniales....Brak mi slow tak jak do swojego zycia..Pozdrawiam Cie cieplo.Biedny ktoremu zawsze daje mijajac go na glownej zapytl jak nigdy " Igor"??????
|
|
|
Odpowiedzi są udzielane jak przyjdzie właściwy czas.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
pani asia 23 ma tyle pytan, ze to absurd jakis!jest napisane wyraźnie zadaj pytanie ,zle się poczułam jak to zobaczyłam ,proszę przemyślec ,ale to przesada ,trzeba liczyc się z pana Igora czasem !!!nietaktowne to jest ,jestem oburzona!popiera mnie ktoś?
|
|
|
Mam pytanie odnośnie sfery uczuciowej, czy ja JEMU się podobam? I co z tą sferą uczuciową ? co karty Ci pokazują? Proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
|
|
|
Dziekuje Igorku co masz na mysli piszac ze mam popracowac nad swoimi ideami?? Napisz mi prosze czy jesli pojde na prawo jazdy podolam temu ,czy ja sobie poradze i naucze sie jezdzic? pozdrawiam serdecznie
|
|
|
savanah6 bardzo mi miło i w ogóle jestem zdziwiona ,że ludzie pytaja o dziwne rzeczy,nikt nie zauważył paytań ASI23?kazdy tylko o sobie jak w automacie,ok rozumiem ktoś ma problem naprawde powazny ,ale z banałami tutaj pytać?a poza tym widzę ,że dużo osób pyta o coś co juz wie,a to pospieszanie o odpowiedź tez jest niezrozumiałe,pomagajcie tak często jak sie upominacie a los sam sie usmiechnie;)
a
|
|
|
Madziu tez jestem zdania ze los sie kiedys do mnie usmiechnie ,choc bardzo dlugo juz na to czekam,ale przeciez dobro zawsze odplaca dobrem prawda?wiec czekam na moj szczesliwy dzien..ja nigdy nie odmawiam ludziom pomocy i zawsze pomagam jesli tylko oczywiscie moge czasem jestem zbyt ufna co ludzie wykorzystuja.Kiedys mi ktos powiedzial ze najpierw mam myslec o sobie a potem dopiero o innych ale ja nie umiem zmienic swojej natury i robie to na odwrot.Wciaz czekam Madziu na moj szczesliwy dzien A mianowcie na mezczyzne z ktorym bede do konca cieszyc sie zyciem i bedziemy nawzajem sie szanowac i kochac,oh musialabym tu duzo pisac jak narazie to tylko przez nich plakalam,ale wiem ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i wszystko co spotyka nas w zyciu jest po cos zawsze jestesmy bogatsi w doswiadczenia.Pozdrawiam i zycze wspanialego weekendu.Kasia
|
|
|
Madziu jeszcze jedno to czy masz zostac w kraju czy zagranica psluchaj swojego serca i zrob tak jak czujesz,badz tam gdzie czujesz sie lepiej ,tam gdzie czujesz sie bardziej szczesliwa, tez jestem w tej chwili w Anglii ale wciaz mysle o powrocie i wiem ze kiedys wroce bo w Polsce czuje sie najlepiej ale jeszcze potrzebuje tu byc by w pelni spelnic swoje marzenia.pa pa
|
|
|
savanah i widzisz jak dobrze ,że odpisałas i mnie poparłaś,mysle ,ze moge ci pomóc,ujęło mnie to,że zainteresowałaś się moim pytaniem i piszesz sensownie;)o sobie, podaje ci maila mojego magdalena2102@op.pl wszystko co ci przekaże zachowaj dla siebie.
|
|
|
Popieram Cię Madziu :)))
chociaż ja też jestem czasami upierdliwa, to i tak uważam że Asia poważnie przesadziła...... chyba nie zdaje sobie sprawy ile czasu potrzeba na samo przeczytanie jej "listu" a co dopiero stawianie kart........
pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
Savanna,
pozdrawiam Cię mocno, jak przeczytałam twój tekst to miałam wrażenie jak bym o sobie czytała...jeszcze 2 lata temu tak miałam.......los się naprawdę odmienia...tylko nigdy do końca nie tak jak trzeba, jak w końcu moje sprawy się poukładały to mój tata zachorował na raka, a po 7 miesiącach zmarł, za miesiąc będzie prawie rok jak go nie ma, a mnie teraz paraliżuje strach o mamę.......i moje osobiste sprawy nagle okazują się mało ważne.......
Życzę tobie i Madzi :) miłego weekendu
|
|
monetka73 |
|
monetko Tobie rowniez udanego weekendu ,to prawda ze nie ma nic wazniejszego jak zdrowie kiedy nie ma zdrowia tak naprawde nie ma nic.To co napisalas ,co Cie spotkalo pokazuje jak bardzo trzeba kochac swoich bliznich i zawsze o nich pamietac i obdarzac ich miloscia,nie warto marnowac czasu na klotnie i spory.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze wszystiego dobrego,duzo zdrowka dla mamusi i cieply uscisk dla niej.
|
|
|
Monetko i jak tu nie odpisać ,w styczniu odeszła moja cudowna przyjaciólka na ta samą przypadłość co twój Tata ....zyskałysmy dodatkowego Anioła Stróza reszte przemilczę trzymaj się i wierz ,ale głęboko!najgłębiej jak potrafisz !
|
|
|
Dziekuje Madziu za zaufanie i maila ,mi mozesz zaufac ,spoojnego wieczorku pa pa
|
|
|
moj email to kate.sz@vp.pl do uslyszenia
|
|
|
Savanah i Madziu,
fajnie że są tu takie serdeczne dziewczyny jak wy
pozdrawiam cieplutko :))
|
|
monetka73 |
|
cześć igor jestes w stanie powiedziec mi jak sie potocza moje losy z anita.Dziekuje Igor
|
|
|
Witam panie Igorze
mam problemy z mezem,pije i nic nie robic!!!!!!!!!!ja juz niewiem co robic!!on sam zachowuje sie jak bezdomny!!!!a co do bezdomnego to powiedzial Bog zaplac,niewiem czy zrozumial
|
|