| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
witam igor powiedz co mnie czeka w najbliszych dniach tygodniach pozdrawiam
|
|
|
Igorze czy jesli rzuce prace to znajde satysfakcjonujaca w krotkim czasie?
Czy on o mnie mysli?
|
|
|
Drogi Igorze!
Jeśli możesz powiedz mi proszę czy W chciałby żeby coś między nami było? Jaka będzie przyszłość naszej znajomości?
pozdrawiam
|
|
|
witaj
jedno pytanko... czy dane mi będzie kiedyś zostać mamą czy może to stanie sie juz niedługo?
pozdrawiam
|
|
|
Witam Igor!
Mam jeszcze jedno pyt. do Ciebie. Bardzo intensywnie myślę o zmianie pracy, nie wiem tylko czy poradzę sobie bardzo rygorystycznymi kwalifikacjami. Proszę powiedz czy jest sens wogóle się błaźnić tym bardziej że to wymaga wkładu finansowego.
|
|
|
Witam P. Igorze!
Kiedy i gdzie znajdę satysfakcjonującą mnie pracę?
Powiedz mi proszę, czy mężczyzna który jest obecny w mych myślach, jest tym na którego czekam i czy on myśli podobnie? Kiedy się spotkamy i czy odezwie się do mnie?
|
|
|
witaj Igorku czy spotkam do konca tego roku czlowieka z ktorym bede mogla zalozyc rodzine i jakim on bedzie czlowiekiem?dziekuje biedny podziekowal...
|
|
|
Witaj Igor,
Co Darek o mnie mysli?
Czy da nam jeszcze drugą szanse, żeby znów być razem?
to dla mnie bardzo ważne - prosze o wróżbe
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze czy osoba z którą chce iść na półmetek zgodzi się mi towarzyszyć? A jeśli tak to czy będziemy się razem dobrze bawić?
|
|
|
Igor czy sms od D byl szczer czy to tylko ze wzglendu na sprawe??
|
|
|
jak tam niunia84 otrzymals odpowiedz :)ja cos chyba zaslabo sie staram moze masz jakies rady :)czy poprostu trzeba miec szczescie :)?
|
|