Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze proszę odpowiedz mi na moje pytania..;(

witaj Igorze, proszę o odpowiedź na bardzo ważne dla mnie pytanie: czy OOBE uda mi się niedługo? czy metoda 4+1 okaże się skuteczna? czy długo jeszcze muszę trenować? pozdrawiam i liczę na odpowiedź

proszę o odpowiedź..:(

mam pytanie o pracy co robic zmieniac czy zostac w obecnej

luigi

no nie odezwal ale dajmy mu czas niunia84 moze zeby odpowiedziec na te pytania wymaga czasu

Szesciopak, nie mówiłam o Igorze. Weryfikowałam tylko pewną Igorową wróżbę.

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

fajny masz avatar niunia84

Igorze czy dostane dotacje unijna jak sie o nia postaram? jak bym wyszla na zalozeniu wlasnej firmy?

Witaj Igorze,proszę o odpowiedź na bardzo ważne dla mnie pytanie...:(Pisałam Ci już o mnie, że mam na imię Joanna. Przez ok pół roku spotykałam się z troszkę starszym chłopakiem. Do pewnego czasu wszystko układało się miedzy nami dobrze.Widywaliśmy się nawet prawie codziennie.Wszytko popsuło się nie wiem dla czego po długim weekendzie majowym. Pojechaliśmy wtedy na te parę wolnych dni do Nałęczowa.Wyjazd nawet udany,aczkolwiek po powrocie mój facet zrobił się strasznie zajęty.Przez dłuższy okres czasu wogole się nie widzieliśmy,Tomek rzadko dzwonił i smsował.Nasz kontakt był bardzo ograniczony.Mój facet wymawiał się pracą słyszałam,ze się czepiam.Ale jak chciałam poważnie pogadać i domyślał się,że chcę zerwać to potrafił w środku dnia z jednego końca stolicy na drugi w 20 minut dojechać.Wiec pierwsza nasza poważna rozmowa nie zakończyła się zerwaniem.Dopiero za parę dni tuż przed moim wyjazdem do domu na wakacje zdecydowałam,ze to już koniec.Potem pojechałam do domu na wakacje on niby chciał się pogodzić.Niby zrozumiał swój błąd.Ale na dłuższą metę zbyt dużej poprawy nie zauważyłam i przestałam się odzywać.Tomasz też przez dłuższy czas się nie odzywał.Dopiero po ok miesiącu czasu przypominało mu się o mnie.Zaczęłam mieć dziwne telefony z nieznanego numeru,których na początku w ogóle nie kojarzyłam z jego osobą.Dopiero jak oddzwoniłam na ten numer,aby dowiedzieć się kto mnie tak nęka i usłyszałam jego głos doznałam szoku.Mój eks zaczął mnie ochrzaniać,że to ja niby do niego dzwonie (chociaż ja wcześniej tego nowego numeru nie znałam), a przedstawił się kim jest dopiero w połowie rozmowy i nawet do słowa nie dał mi dojść tylko od razu się rozłączył.Potem miałam parę dni przerwy i znowu telefony z tego numeru i raz jak odbierałam witał mnie z tekstem: "cześć piękna",a innym razem mnie obrażał,albo ochrzaniał,że to niby ja mu nie daje spokoju.Jak napisałam mu emajla to w ogóle się wyparł,ze to nie on dzwoni,chociaż dzwoniąc się przedstawiał i poznawałam jego głos.Mam na stepujące pytania: 1.Czy Tomasz mnie kocha? Czy w ogóle kiedykolwiek mnie kochał? 2.Czemu się tak zachowuje? co chce osiągnąć przez tak dziwne zachowanie? 3. Po co w ogóle się odezwał po tak długim czasie? 4.Czy ma kogoś? 5.Czy chce do mnie wrócić? 6.Czemu wcześniej zachowywał się jak idiota? 7.Czy zdradzał mnie? 8.Jakim człowiekiem jest Tomasz? 9.Czy można Tomaszowi ufać? 10.Jakie plany ma co do mojej osoby?11. Czy traktuje mnie poważnie? 12.Czy dobry będzie dla mnie? 13.Czy jest zaradny życiowo? 14.Czy ma dobry charakter? Chce zapytać jeszcze o jednego osobnika.Poznałam niedawno faceta, co prawda jest jeszcze chwilowo za granica,ale zrobił na mnie dość dobre wrażenie,ale boje się iż to tylko pozory.Osobnik ten mówi mi,ze się we mnie zakochał,ze chce się ze mną ożenić,a ja mam dość mieszane uczucia.Kolejne pytania: 1. Jakim człowiekiem jest Jacek? 2.Czy można ufać Jackowi? 3. Jakie plany ma co do mojej osoby? 4. Czy traktuje mnie poważnie? 5. Czy dobry będzie dla mnie? 6.Czy jest zaradny życiowo? 7.Czy Jacek ma dobry charakter? 8. Z którym z nich będę? 9.Czy będę szczęśliwa? 10.Czy jakieś większe zmiany czekają mnie w życiu w najbliższym czasie? 11.Czy obronie się w terminie? 12.Jak będzie wyglądała moja kariera zawodowa?Gdzie szukać pracy,aby być z niej zadowoloną? Czy będę w miarę zdrowa?Dziękuje bardzo za pomoc i czekam na odpowiedź.Możesz pisać też na emajl,co prawda to nie mój emajl,ale mojej koleżanki,ale jeśli na niego napiszesz odczytam Twoją wiadomość..:)Wiec podaje emajl: pati.kowalczyk25@wp.pl Z góry dziekuje i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam...

szesciopac:
fajny masz avatar niunia84
A dzięki, dzięki :) Taki babski ;P

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Hej Igor! Co myśli o mnie Mariusz? Czy jest szansa na przyjaźń z nim? Dzięki!

Maniula

Czy w moim małżeństwie będzie jeszcze dobrze?

Witam Mam pytanie dla Twoich kart Czy spotkam jeszcze Witolda ? Czy jest mi ion przeznaczony? Czy on tęskni lub mysli o mnie?

Witaj Igorze Kiedy spotkam swoją miłość?

drogi Igorze, wczoraj dałam na zbiórke na chore dziecko. pozdrawiam

Witaj Igorku. Sprawdź proszę w kartach,Czy Szymon wie o tym że mam chłopaka i czy mi wybaczy że mu nie powiedziałam?On też nie był do końca ze mną szczery.Prawda:) nie powiedział mi co tak naprawdę do mnie czuje;) kiedy dojdzie do naszego spotkania? Pozdrawiam Paulina

Witaj Igorze,proszę o odpowiedź na bardzo ważne dla mnie pytanie...:(Pisałam Ci już o mnie, że mam na imię Joanna. Przez ok pół roku spotykałam się z troszkę starszym chłopakiem. Do pewnego czasu wszystko układało się miedzy nami dobrze.Widywaliśmy się nawet prawie codziennie.Wszytko popsuło się nie wiem dla czego po długim weekendzie majowym. Pojechaliśmy wtedy na te parę wolnych dni do Nałęczowa.Wyjazd nawet udany,aczkolwiek po powrocie mój facet zrobił się strasznie zajęty.Przez dłuższy okres czasu wogole się nie widzieliśmy,Tomek rzadko dzwonił i smsował.Nasz kontakt był bardzo ograniczony.Mój facet wymawiał się pracą słyszałam,ze się czepiam.Ale jak chciałam poważnie pogadać i domyślał się,że chcę zerwać to potrafił w środku dnia z jednego końca stolicy na drugi w 20 minut dojechać.Wiec pierwsza nasza poważna rozmowa nie zakończyła się zerwaniem.Dopiero za parę dni tuż przed moim wyjazdem do domu na wakacje zdecydowałam,ze to już koniec.Potem pojechałam do domu na wakacje on niby chciał się pogodzić.Niby zrozumiał swój błąd.Ale na dłuższą metę zbyt dużej poprawy nie zauważyłam i przestałam się odzywać.Tomasz też przez dłuższy czas się nie odzywał.Dopiero po ok miesiącu czasu przypominało mu się o mnie.Zaczęłam mieć dziwne telefony z nieznanego numeru,których na początku w ogóle nie kojarzyłam z jego osobą.Dopiero jak oddzwoniłam na ten numer,aby dowiedzieć się kto mnie tak nęka i usłyszałam jego głos doznałam szoku.Mój eks zaczął mnie ochrzaniać,że to ja niby do niego dzwonie (chociaż ja wcześniej tego nowego numeru nie znałam), a przedstawił się kim jest dopiero w połowie rozmowy i nawet do słowa nie dał mi dojść tylko od razu się rozłączył.Potem miałam parę dni przerwy i znowu telefony z tego numeru i raz jak odbierałam witał mnie z tekstem: "cześć piękna",a innym razem mnie obrażał,albo ochrzaniał,że to niby ja mu nie daje spokoju.Jak napisałam mu emajla to w ogóle się wyparł,ze to nie on dzwoni,chociaż dzwoniąc się przedstawiał i poznawałam jego głos.Mam na stepujące pytania: 1.Czy Tomasz mnie kocha? Czy w ogóle kiedykolwiek mnie kochał? 2.Czemu się tak zachowuje? co chce osiągnąć przez tak dziwne zachowanie? 3. Po co w ogóle się odezwał po tak długim czasie? 4.Czy ma kogoś? 5.Czy chce do mnie wrócić? 6.Czemu wcześniej zachowywał się jak idiota? 7.Czy zdradzał mnie? 8.Jakim człowiekiem jest Tomasz? 9.Czy można Tomaszowi ufać? 10.Jakie plany ma co do mojej osoby?11. Czy traktuje mnie poważnie? 12.Czy dobry będzie dla mnie? 13.Czy jest zaradny życiowo? 14.Czy ma dobry charakter? Chce zapytać jeszcze o jednego osobnika.Poznałam niedawno faceta, co prawda jest jeszcze chwilowo za granica,ale zrobił na mnie dość dobre wrażenie,ale boje się iż to tylko pozory.Osobnik ten mówi mi,ze się we mnie zakochał,ze chce się ze mną ożenić,a ja mam dość mieszane uczucia.Kolejne pytania: 1. Jakim człowiekiem jest Jacek? 2.Czy można ufać Jackowi? Czemu się nie odzywa? 3. Jakie plany ma co do mojej osoby? 4. Czy traktuje mnie poważnie? 5. Czy dobry będzie dla mnie? 6.Czy jest zaradny życiowo? 7.Czy Jacek ma dobry charakter? 8. Z którym z nich będę? 9.Czy będę szczęśliwa? 10.Czy jakieś większe zmiany czekają mnie w życiu w najbliższym czasie? 11.Czy obronie się w terminie? 12.Jak będzie wyglądała moja kariera zawodowa?Gdzie szukać pracy,aby być z niej zadowoloną? Czy będę w miarę zdrowa?Dziękuje bardzo za pomoc i czekam na odpowiedź.Możesz pisać też na emajl,co prawda to nie mój emajl,ale mojej koleżanki,ale jeśli na niego napiszesz odczytam Twoją wiadomość..:)Wiec podaje emajl: pati.kowalczyk25@wp.pl Z góry dziekuje i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam...

Witam Igorze, od dłuższego czasu nurtuje mnie pytanie kim była osoba, która przez bardzo długi czas nękała mnie telefonami. Tak się składa że w podobnym czasie rozstałam się z moim partnerem. Nie oczekuje że podasz imię nękającej mnie osoby, ale chociaż jakoś naprowadzisz :). Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witam Igorze Pisze do Cb w waznej dla mnie sprawie i prosze o szybka odpowiedz... mam tylko jedno pytanie..czy Tomasz G. jest mną zauroczony czy moze cos wiecej ?

ehh Igor, powiedz mi co mnie czeka w tym moim życiu? :)