| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze
Moje zycie ostatnio sie posypalo, osoba ktora kochalam i z ktora chcialam ukladac sobie zycie okazala sie calkowicie inna, kompletnie egoistyczna i zaslepiona w sobie milion skrywanych wad i zero potrzeby zmiany mimo zapewnien o milosci. Chcicla bym sie dowiedziec jak dalej potoczy sie moje zycie uczuciowe, nauka i czy poradze sobie w pracy? Ogolnie jak to wszystko bedzie wygladac? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
|
|
|
Hey Igorze
Ponawiajac pytanie chcialbym dowiedziec sie czegos czego sam nie potrafie a mianowicie dowiedziec sie czy pewna dziewczyna moja stara milosc moze cos czuc jeszcze do mnie nie wiem czy nie musze podac jeszcze jakis szcegolow.
Tak ogolnie mowiac to interesuja mnie 3 wg mnie najwazniejsze zeczy milosc pieniadze i z drowie
- milosc tzn pytanie wymienione wyzej i kiedy i czy wogole poznam dziewczyne patnerke z ktora moglbym wziasc slub i byc szczesliwy i moja rodzina ze mnie
-czy dam rade utrzymac sie i swoja rodzine
- czy nie czekaja mnie jakies przykre nipodzianki ze zdrowiem typu jakies wypadki czy wykrycie jakiejs choroby
Jesli chodzi o wsparcie dla potrzebujacego biednego to moze nie zawsze pomagam ale pomagam i wspierac nawet tych co wydadza na alkochol ?? i czy konieczie to musi byc potrzebujacy z pod kosciola ?? pozdrawiam za odp z gory dziekuje ;)
|
|
|
aaa i przypomnialo mi sie czy trzeba zawsze wspomniec czy to od Ciebie te wsparcie ??
|
|
|
WITAM IGORZE
wiesz chyba ta budowa to poczate konca naszego małżeństwa,cągle sie kłócimy, a do tego mamy problemy w pracy i na budowie. chyna unieszcześliwiam swojego męża.
jszcze kilka dni wczesniej zapytałabym cie czy znajde nowa prace, ale teraz czy wszytko sie ułozy w moim małżeństwie? czy jeszcze bedzie dobrze?
.......
|
|
|
Witaj Igorku :)
Zajrzyj w karty i powiedz czy siostra będzie zdrowa?
i czy wreszcie ta toksyczna osoba nas zostawi?
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
A zapomniałam uśmiech zostawiam
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Witaj,
Igor prosze zobacz w kartach czy Dawid i ja będziemy razem? czy jest szansa na związek on jest teraz w innym związku.co robić?
Kiedy dokładnie spotkam swoją drugą połówkę?
Dziękuję z góry:)
|
|
|
Kochany Igorku.
Powiedz mi Czy Szymon odezwie się jeszcze do mnie?
Czy Szymona milczenie oznacza to że wie o tym że mam chłopaka?
Tęsknię za nim:(
Pozdrawiam Paulina
|
|
|
Igorze, nie doczekam sie chyba odpowiedzi od Ciebie,...
mialam okazje dac potrzebującemu chłopakowi pieniądze,był zadowolony ;) pozdrawaim Wiesia
|
|
|
WITAM CIE....DAWNO JUŻ TU NIE ZAGLĄDAŁAM...CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDĘ MIAŁA PRACE A MOŻE JESZCZE MUSZE POCZEKAĆ...POZDRAWIAM
|
|
:) |
|
Witaj Igor.
Czy pan P o mnie marzył i czy się jeszcze zobaczymy? Czy myśli nieraz o mne?
Proszę cię o odpowiedź i dziękuję.
|
|
Maniula |
|
Drogi Igorze!
Jeśli możesz powiedz mi proszę czy on chciałby żeby coś między nami było? Jaka będzie przyszłość naszej znajomości?
pozdrawiam
|
|
|
Witam mam jedno pytanie D sie odezwie czy to juz koniec???
dziekuje:)
|
|
|
Na pytania odpowiem wieczorem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igor
Czekam na odpowiedź z firmy angielskiej czy dostanę u nich pracę, w dużym stopniu zależy to od tego czy ta firma dostanie kontrakt, jeżeli dostanie to mam u nich pracować. W przyszłym tygodniu mija termin gdzie mieli odezwać się do mnie czy dostali kontrakt i czy mam tą pracę. Mam takie pytania:
1. Czy dostanę tę pracę?
2, Czy będą kazali jeszcze czekać bo nadal nie mają kontraktu?
Z góry bardzo dziękuję za rozłożenie dla mnie kart :)
Pozdrawiam
Krzysiek
|
|