Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze! Proszę o odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne. Czy mój partner jest wobec mnie uczciwy? Pozdrawiam, Emi

ZAKLĘCIA Emi84 8 godzin temu Jeśli ty masz wątpliwości to co ja mam ci powiedzieć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wiesia 2 dni temu o 19:40 Tak odważysz się ale uważaj bo wpadniesz w następny trudny związek ... Tarot kartami Rycerz Pucharów, VI Monet i Królowa Pucharów mówi, że kobieta chce zmian pod wpływem emocji a nie rozumu. Pozdrawiam Igor ps. Dziękuję

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rusin1981 Wczoraj o 10:27 Co powiedział Biedny pod Kościołem ?? Pozdrawiam Igor ps. odpisuję jak przychodzi właściwy czas, widocznie twój nie nadszedł

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA violetta74 4 sierpnia, 17:50 Twoje dziecko musi się jeszcze dużo nauczyć, ciesz się, że nauki pobiera w rozwiniętym świecie. Pozdrawiam Igor ps. wróci mądrzejsza na pewno ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zdrojowy 3 sierpnia, 13:58 Tarot kartą Świat XXI mówi zabierz żonę ze sobą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Jeśli ty masz wątpliwości to co ja mam ci powiedzieć ?
No Igor - zadecyduj za człowieka ;)) Jak złą decyzję podejmie, to Ty będziesz za to odpowiedzialny ;)) Ja tam z czasem zauważam, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, więc się nie martwię, nie walczę, nie zastanawiam "co by było gdyby"... :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ZAKLĘCIA savanah6 1 sierpnia, 13:54 Tarot kartami III Monety i II Puchary mówi, że zaradny to on jest ale w uczuciach zmienny ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA misia99 30 lipca, 23:50 Gdybyś wszystko wiedziała to byś wszystko popsuła ;)) i wszystko by za długo trwało ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Dumka 30 lipca, 05:40 No w końcu przejrzałaś na oczy ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dionia 30 lipca, 01:03 Tak ci się tylko wydaje, popatrz jaki on wspaniały jak żonę robi w konia. Daj mu lepiej spokój i nie właź w cudze życie... Pozdrawiam Igor ps. gdyby chciał to sam by się rozwiódł ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA LUSIFEE270 28 lipca, 13:42 Dziękuje ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA senna 28 lipca, 13:39 Tarot kartami Rycerz Kijów i Królowa Monet mówi, że znajdziesz dzięki młodemu człowiekowi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 28 lipca, 01:00 Są i tacy co mnie bardzo nie lubią ;)))))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA faraonka26 27 lipca, 22:00 Tarot kartami III Kije i Królowa Kijów mówi, że jest na to jeszcze szansa ale trzeba się postarać, najlepszy do odbudowania uczuć będzie listopad. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wendol 17 minut temu Darek niestety nie mogę => musi to zrobić samodzielnie. Pozdrawiam Igor ps. problem w tym, że ludzie nie rozumieją, że niema pojęcia dobra i zła decyzja ... co ma wisieć nie utonie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzisiaj postaram się do końca odpowiedzieć na zaległe maile. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witam igor nie rozumiem twojej odpowiedzi na poprzednie pytanie co powiedział biedny przed kościołem ? proszę wytłumacz..i nadal chce wiedziec co z tym mezczyzna kturego chce dla siebie.. pozdrawiam

Igorze odpowiedz mi prosze na pytanie ktore zadawalam wczesniej, czy mam na niego czekac? bede z nim na stale czy sobie odpuscic i szukac innego? chce miec dziecko, nie chce zyc tak jak teraz...czy z tym panem mnie cos czeka??

Skoro ja mam wątpliwości to są one racjonalne, tak? Wiem, że tak naprawdę wiesz więcej, ja go za krótko znam, a nie do końca ufam nie tyle ze względu na niego samego co ze względu na moich wcześniejszych partnerów. Dlatego proszę o napisz co widzisz... Emi