| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
WIECIE CO !!! PRZEPOWIEDNIE MOZNA INTERPRETOWAC NA WIELE SPOSOBOW..Z REGOLY JAK COS SIE WYDARZY WTEDY WSZYSCY SZUKAJA ODPOWIEDZI W PRZEPOWIEDNIACH,DOSZUKUJAC SIE ODPOWIEDZI I ZNAJDUJAC CO KOLWIEK INTER[RETUJA NA SWOJ SPOSOB TAK ZEBY PASOWALO DO WYDARZENIA..TAK JAK Z 11 LISTOPADAZE NIBY DWOCH BRACI PADNIE -TAKIE SLYSZALEM OPOWIESCI,ZAWSZE ODPOWIADAM -POKAZ MI GDZIE TAK PISZE ,A NIE MOWISZ ZE PISZE...
|
|
|
TY SIWY ALE TY ŁADNIE NAWIEDZONY JESTE:))))))))
moze udaj sie na seans , ksišdz wypędzi ciebje zło za pištaka euro :pppp
|
|
|
koniec wiata nastšpił już dawno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko my nie potrafimy tego zauwarzyć....................................=<
|
|
|
Stary, nie wierz w jakie nadprzyrodzone moce, które w sekundę zniszczš wiat!!!Było już wiele przepowiedni i co?jeszcze żyję!!!Bez urazy ale w takie bzdury to tylko kobiety wierzš!(niektóre. poza tym stwierdzam fakty)
|
|
|
Ciekawe jakš datę końca wiata wymylš po 21.12.2012?
Może 06.06.2066.
|
|
|
http://www.nautilus.org.pl/mp3/pgeryl.wma - cišgnijcie i co o tym mylicie?
|
|
|
a my zginiemy bezbolenie czy bolesnie?? proszę o odpowied :) luna
|
|
|
napewno to drugie luno..:) jak zwykle...dla nas cierpienie i ból...a przy okazji to kupiłam sobie przez internet "Przepowiednie na nowe millenium" jak będzie co ciekawe to poinformuje:)
[%sig%]
|
|
|
Co rozumiecie przez koniec wiata?
Jakiego wiata?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No włanie Dariusz masz racje .Ale nie dziw się ludziom którzy nie rozumujš w kategoriach logiki a tylko wiadomoci.Bo wydaje mi się że jest to włanie podstawš sprzecznoci wywodu.Koniec wiata w rozumieniu tych osób to koniec ich istnienia.
To tak jako skrut mylowy że jak co ginie choć w rzeczywistoci się przeobraża.Odbierane jest jako koniec jakiego ukształtowania bšdz to obrazowego bšdz egzystęcjalnociowego.Wiem że to zawiłe rozumnieniowo.Postaram się to jako zobrazować .Chodzi oto że dla jednych koniec wiata to koniec całego otoczenia w którym się obecnie znajduje.Na przykład Zniszczenie ziemi polegajšce na usunięciu z powierzchni staruszki miast i całej obecnej infrastruktury,co odbierane jest jako koniec wiata,w którym to słowie miesci się włanie ta infrastruktóra +nasze obecne życie.Ale nie jest to równoznaczne z pojęciem zagłady i likwidacji wszechwiata lub chodzby naszego układu słonecznego.Chodz czasami tak przez wielu ODBIERANE.
Darky-Według tego co napisałe nie masz się co martwić jeszcze niema papierza MURZYNA (hihi) Więc spoko.A co do obawy o życie to niestety lydzie jako miertelni MUSZĽ tylko jedno-Umrzeć i nic więcej .Reszta zawiera się w słowie MOGĽ.
Dziękuje i pozdrawiam.
[%sig%]
|
|
|
dariusz>zgadzam się ....to nie jest wiat...to jest po prostu piekło
[%sig%]
|
|
|
Monika
Dla jednych to jest piekło, dla innych wprost przeciwnie.
Ale tych, dla których jest to piekło, jest niestety coraz więcej.
Strasznie ciekawi mnie ten Twój dopisek. Jeste wielbicielkš horrorów? Lubisz straszyć?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |