|
|
od przedwczoraj w okolicy Tajlandskich wyspek i lądu znów robi się Niebezpiecznie . Ziemia w tamtym miejscu jest mocno naruszona . Znów w okresie ostatnich dni wystąpiły podwodne trzesienia Ziemi utrzymujące się w skali 5 do 6 Richtera ! Moje oczy wypaczyły punkt przecięcia Linii które powstały z Energii oddziaływania wydarzeń mających miejsce od WTC 2001 - następnie 2003 Irag , obalenie Reżimu Saddama - 2004 Tsunami Azja ( lekkie odchylenie Biegunów pól Ziemi zarejestrowane przez Nasa ) oraz Watykan 2005 ( nawet nie chce tego pisać !) .. z tych punktów wyszło mi Przecięcie Wskazujące że następnym miejscem które stanie się Uczestnikiem Ważnych Wydarzeń będzie południe Grecji - Ateny !!! , punkt trafia praktycznie na Ocean . Kolejnym z wyrysowanej Trajektorii rozchodzących się energii , to ---- ISTANBUŁ !!!! nie wiem jeszcze co to może znaczyć .. przedstawiam na razie te dwa miejsca , może ktoś zechce zbadać to dokładniej przy użyciu odpowiednich narzędzi tj. jak mapa Świata . Śmieszne ale nawet linijki nie posiadam ani mapy w domu , jedynie na komputerze , a ta nie jest tak dokładna :)
Moja Teoria trzymając się tego co napisałem na początku Tutaj ! jest taka .. że mniejsze wstrząsy wzburzają kolejne nowe punkty wokół tego z Azji .. Energie zostają zasysane w siebie .. czuję że każdy wstrząs od 5 w skali richtera w zwyż kumuluje wcześniejsze na coś Mocnego !!! czegos czego się obawiam że może mieć miejsce po raz kolejny .. jeśli ktoś nie widział potęgi i mocy Tsunami , to może wpisać w przeglądarce google - tsunami movie - i znajdzie mase stron na który są krótkie filmy do ściagniecia . Dorzucę jeszcze iz USA również są silnie Zagrożone !!! coraz częściej dochodzi tam do podziemnych trzesień w okolicach Wulkanów i Uskoków Tektoniczncych .
Odbiegnę od temat który poruszyłem .. i wrócę do wyboru Nowego Papieża ..
!!!! 1) Tego kogo wybiorą .. ( interesuje mnie ) co Powie , jakie jego słowa padną Pierwsze ( gdyż będą Prorocze ) !
oraz 2 ) Czy Świat zostanie taki jak jest Teraz! Połączony Miłością i Jednością tj. Chciał tego nasz kochany Jan Paweł II . Jeśli wytrzyma próbę wiary , Niebo nam odpuści i oddali Śmierć zapowiadaną od Tysiącleci .
Nadchodzi nowe pokolenie które już żyje wśród nas , zapoczątkuje Nową Cywilizacje opartą na jednej wierze gdy wszystkie religie się połączą , a Połączą się ! Wówczas tj w Biblii Niebo ześle Nowe Jeruzalem .. to będzie miasto łączące wszystkie Cywiliacje oraz Wiary tu na Ziemi , i tam w Kosmosie - to objawił mi mój Opiekun duchowy w rok 2004 . Kazał wam przekazać ( raczej bym mówił to co ujrzałem ) Załanczam raz jeszcze ..
"Miejsce które dane będzie nam od Nieba"
Niewielkie miasteczko położonye wokół gór , w dolinie . Piękne średnie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na początku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludność . Stałem przy wejściu patrząc się na ludzi .. z kimś rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakąś osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglądem przypominająca 20 letnią dziewczynę . Kiwnęła do mnie ręką .. podszedłem .
„Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc właśnie wybieram się w tamtą stronę”
Wsiadłem do jej samochodu i pojechaliśmy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mną , to tędy Pokaże Panu”..
Zeszliśmy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastąpił przeskok .
KLIK.
Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynają się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglądam się za schronieniem i dostrzegam wcześniej nie widoczną Latarnię a za nią Pasmo Gór . W moją stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wygląda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynają się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , są Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiegoś innego do niej wejścia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymyślił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małą Kulę Energii która Wznosi się Dotykając prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokość i swobodnie opada w dół przygasając .. tracąc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzą i mówi „No i po Burzy , wiązka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mną Panie Aurelianie”
Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się Świadomy .. myślę we śnie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skąd zna moje imię . Nieważne podążam za nim . Nagle !!!
Dostrzegam schodząc z pagórka Część Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skąd ona tu się znalazła , przecież tu są góry , przed chwilą widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczął się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobraźni . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzące w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mną Ukryte Miasto łączące Wszystkie Cywilizacje Gromadzące wszystkie Budowle które Uznawane są Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Coś czego inni mogliby ci pozazdrościć , a to dlatego ponieważ zostałeś Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłości powstanie Nowa Cywilizacja która da początek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ?
Przecież nic wyjątkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrząc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekają na Nowych Ludzi , by móc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejściem na drugą stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedyś w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kimś kogo dawno nie widziałeś”
KLIK..
Siedzę z męszczyzną którego nie wiem skąd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu mocząc stopy w Czystym Górskim Strumieniu .
Opowiada mi – „Dawno się nie widzieliśmy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczają piękne Rośliny nienaturalnej wielkości . tłumaczy mi że właśnie w tamtym miejscu rozpocząłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jesteś Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam
„By Coś Odkryć Poznać prawdę odkrywając to coś” . On – „Tak”!!!
Mówi dalej – „By odkryć Ostatnią Tajemnicę przed Ludźmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którą Ty już Poznałeś. Teraz Odkryjesz Ostatnią Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znaleźliśmy” . Pamiętam że potem żartowaliśmy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skąd ?!!! .
KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodząc w Dolinę otoczoną górami pośród której rosły Wspaniałe Rośliny .Obudziłem się ...
Pozdrawiam wszystkich czytających i odwiedzających te Forum !
Ariel
|