Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

mam male pytanie nie orjentujecie sie czy bioenergoterapeuci wysoko se cenia swe uslugi, bo mi chyba ktos taki by sie przydal ale nie wiem gdzie mam takiej osoby szukac

Hmmm...i teraz to wlozylas kij w mrowisko :o)) jest ich pelno, ale trafic na tego najlepszego, na nie oszusta (bo niestety tez sie tacy zdazaja, i to ostatnio czesto) to nie jest tak latwo. Nie wiem czy masz mozliwosc, ale najlepiej to popytac kogos kto juz kozystal z takich uslug, kogos kto zna kogos, wiesz, zebrac informacje z kilku zrodel i wyciagnac wnioski kto jest godny uwagi. Pozdrawiam i zycze szczescia w poszukiwaniach

znałam kiedys taka osobe i moze i sie na tym znala ale w momecie gdy nie spelnilam jej prosby ktora wcale nie byla mi na reke gdyz dla mnie to bylo zwykle wykozystanie mnie ta osoba zaczela mi grozic ze spotka mnie tyle nieszczesc ze hej, a chyba prawdziwy i dobry bioenergoterapelta raczej by mi tak nie zyczyl. troche mi szkoda tej znajomosci bo sam dotyk w momencie takich seansow to cos fajnego, a raczej nie znam wiecej takich osob ktore zajmowaly by sie czyms takim. wiec chyba nawet nie bede szukac skoro tylu oszustow jest wsrod nas.

Ja znam takiego kolesia z kraka!!! On uczył mnie jak sie z ghostami kontaktować(serio) i do dzis mi wychodzi...

Joasia, tak jak wspomnial AdamS - temat trudny. Moge zareczyc za czyste intencje jednego człowieka, wejdz na: http://free.of.pl/u/uzdrawianie/index.php?go=1 Zajmowal sie moja matka gdy byla chora na raka. Mimo, ze nie wyzdrowiala to darze go wielkim szacunkiem. Bioenergoterapeuta to może nie do końca obrazuje to czym się zajmuje. Na tej stronie jest sporo .mp3 z jego niełatwych wykładów. Ważne jest to, że to o czym mowi oparte jest na wierze w Boga.

Joasia, tak jak wspomnial AdamS - temat trudny. Moge zareczyc za czyste intencje jednego człowieka, wejdz na: http://free.of.pl/u/uzdrawianie/index.php?go=1 Zajmowal sie moja matka gdy byla chora na raka. Mimo, ze nie wyzdrowiala to darze go wielkim szacunkiem. Bioenergoterapeuta to może nie do końca obrazuje to czym się zajmuje. Na tej stronie jest sporo .mp3 z jego niełatwych wykładów. Ważne jest to, że to o czym mowi oparte jest na wierze w Boga.

A ja polecam: www.psi.edu.tc ! Jest tam tez cala masa oswiadczen i potwierdzen osob, ktorym ten czlowiek dopomogl.

Ja jestem energoterapełtą i potrafie przekazywac energie wiec jak coś to zapraszam do skorzystania z moich usług

Ja kieruje się intuicją i mowie wam że: W roku 2005:Ktoś zginie W roku 2005:Coś wybuchnie W roku 2005:Rozbije sie jakies auto W roku 2005:Trzykrotnie zakracze czarna wrona W roku 2005:Dzwon zygmunta zabije kilka razy W roku 2005:Umrze papież W roku 2005:Pęknie kilka części na jakiejs platformie wiertniczej Jak jakaś moja przepowiedznia sie spełni to piszcie:D:D:D:D:D

Aha i zapomnialem powiedziec o najwazniejszej przepowiedni... Po roku 2005 nastąpi rok 2006...a to nie jest byle błachostka:D:D:D:D pozdro dla wszystkich racjonalistów:D:D:D:D:D

cały czas zaśmiecasz forum moze troche kultury, co?

Wallok Papież jush umarł!!!!!! :/:/:/:/ Ciekawe czemu napisałeś tą przepowiednie po fakcie! :/ A po drugie te przepowienie przepisałeś z wcześniejszych stron forum :/

Asiu widze że nie masz zmysłu pojmowania pewnych spraw...

Jak to zaśmiecam co masz na mysli mówiąc "zaśmiecasz" I co ty wogule uwarzasz za śmieci...(gorgooo)?

co ujrzales?

No i widzicie wszyscy...juz po pogrzebie....zadnego zamachu...wszyscy zyja..[oprocz Papcia...:o(]....i po co tyle krakania bylo?? kto chce to zawsze znajdzie jakies "przepowiednie" czy "dziwne" zdazenia w czym chce. Hmmm...a spojzcie na to...bodajze to bylo na WP....to juz swiadczy jacy niektorzy sa zacofani i ....juz nie wiem jak to okreslac. zapewne wiecie ze dzis jest zacmienie slonca, o ktorym juz slyszalem miesiac temu, a w przewodnikach astronomicznych juz od dawna jest umieszczone....i wyobrazcie sobie co wiekszosc pisala.......DZIS ZDARZYL CUD-NASTAPILO ZACMIENIE SLONCA-TO ZNAK OD BOGA...trzymajcie mnie bo padne, albo ze gdzies tam w Gdansku jakas tecza-tez cud...nie wiem co o tym sadzic :o|||

Wallook co do Twojej intuicji to mam taką samą ;-] i dobrze Cię rozumie o co Ci chodzi.

od przedwczoraj w okolicy Tajlandskich wyspek i lądu znów robi się Niebezpiecznie . Ziemia w tamtym miejscu jest mocno naruszona . Znów w okresie ostatnich dni wystąpiły podwodne trzesienia Ziemi utrzymujące się w skali 5 do 6 Richtera ! Moje oczy wypaczyły punkt przecięcia Linii które powstały z Energii oddziaływania wydarzeń mających miejsce od WTC 2001 - następnie 2003 Irag , obalenie Reżimu Saddama - 2004 Tsunami Azja ( lekkie odchylenie Biegunów pól Ziemi zarejestrowane przez Nasa ) oraz Watykan 2005 ( nawet nie chce tego pisać !) .. z tych punktów wyszło mi Przecięcie Wskazujące że następnym miejscem które stanie się Uczestnikiem Ważnych Wydarzeń będzie południe Grecji - Ateny !!! , punkt trafia praktycznie na Ocean . Kolejnym z wyrysowanej Trajektorii rozchodzących się energii , to ---- ISTANBUŁ !!!! nie wiem jeszcze co to może znaczyć .. przedstawiam na razie te dwa miejsca , może ktoś zechce zbadać to dokładniej przy użyciu odpowiednich narzędzi tj. jak mapa Świata . Śmieszne ale nawet linijki nie posiadam ani mapy w domu , jedynie na komputerze , a ta nie jest tak dokładna :) Moja Teoria trzymając się tego co napisałem na początku Tutaj ! jest taka .. że mniejsze wstrząsy wzburzają kolejne nowe punkty wokół tego z Azji .. Energie zostają zasysane w siebie .. czuję że każdy wstrząs od 5 w skali richtera w zwyż kumuluje wcześniejsze na coś Mocnego !!! czegos czego się obawiam że może mieć miejsce po raz kolejny .. jeśli ktoś nie widział potęgi i mocy Tsunami , to może wpisać w przeglądarce google - tsunami movie - i znajdzie mase stron na który są krótkie filmy do ściagniecia . Dorzucę jeszcze iz USA również są silnie Zagrożone !!! coraz częściej dochodzi tam do podziemnych trzesień w okolicach Wulkanów i Uskoków Tektoniczncych . Odbiegnę od temat który poruszyłem .. i wrócę do wyboru Nowego Papieża .. !!!! 1) Tego kogo wybiorą .. ( interesuje mnie ) co Powie , jakie jego słowa padną Pierwsze ( gdyż będą Prorocze ) ! oraz 2 ) Czy Świat zostanie taki jak jest Teraz! Połączony Miłością i Jednością tj. Chciał tego nasz kochany Jan Paweł II . Jeśli wytrzyma próbę wiary , Niebo nam odpuści i oddali Śmierć zapowiadaną od Tysiącleci . Nadchodzi nowe pokolenie które już żyje wśród nas , zapoczątkuje Nową Cywilizacje opartą na jednej wierze gdy wszystkie religie się połączą , a Połączą się ! Wówczas tj w Biblii Niebo ześle Nowe Jeruzalem .. to będzie miasto łączące wszystkie Cywiliacje oraz Wiary tu na Ziemi , i tam w Kosmosie - to objawił mi mój Opiekun duchowy w rok 2004 . Kazał wam przekazać ( raczej bym mówił to co ujrzałem ) Załanczam raz jeszcze .. "Miejsce które dane będzie nam od Nieba" Niewielkie miasteczko położonye wokół gór , w dolinie . Piękne średnie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na początku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludność . Stałem przy wejściu patrząc się na ludzi .. z kimś rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakąś osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglądem przypominająca 20 letnią dziewczynę . Kiwnęła do mnie ręką .. podszedłem . „Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc właśnie wybieram się w tamtą stronę” Wsiadłem do jej samochodu i pojechaliśmy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mną , to tędy Pokaże Panu”.. Zeszliśmy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastąpił przeskok . KLIK. Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynają się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglądam się za schronieniem i dostrzegam wcześniej nie widoczną Latarnię a za nią Pasmo Gór . W moją stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wygląda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynają się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , są Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiegoś innego do niej wejścia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymyślił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małą Kulę Energii która Wznosi się Dotykając prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokość i swobodnie opada w dół przygasając .. tracąc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzą i mówi „No i po Burzy , wiązka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mną Panie Aurelianie” Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się Świadomy .. myślę we śnie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skąd zna moje imię . Nieważne podążam za nim . Nagle !!! Dostrzegam schodząc z pagórka Część Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skąd ona tu się znalazła , przecież tu są góry , przed chwilą widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczął się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobraźni . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzące w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mną Ukryte Miasto łączące Wszystkie Cywilizacje Gromadzące wszystkie Budowle które Uznawane są Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Coś czego inni mogliby ci pozazdrościć , a to dlatego ponieważ zostałeś Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłości powstanie Nowa Cywilizacja która da początek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ? Przecież nic wyjątkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrząc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekają na Nowych Ludzi , by móc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejściem na drugą stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedyś w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kimś kogo dawno nie widziałeś” KLIK.. Siedzę z męszczyzną którego nie wiem skąd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu mocząc stopy w Czystym Górskim Strumieniu . Opowiada mi – „Dawno się nie widzieliśmy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczają piękne Rośliny nienaturalnej wielkości . tłumaczy mi że właśnie w tamtym miejscu rozpocząłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jesteś Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam „By Coś Odkryć Poznać prawdę odkrywając to coś” . On – „Tak”!!! Mówi dalej – „By odkryć Ostatnią Tajemnicę przed Ludźmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którą Ty już Poznałeś. Teraz Odkryjesz Ostatnią Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znaleźliśmy” . Pamiętam że potem żartowaliśmy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skąd ?!!! . KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodząc w Dolinę otoczoną górami pośród której rosły Wspaniałe Rośliny .Obudziłem się ... Pozdrawiam wszystkich czytających i odwiedzających te Forum ! Ariel

Zbliża się jakiś kataklizm, być może kolejne trzęsienie ziemi i tsunami...

Witam wszystkich, chcialbym sie dowiedziec, jesli mozna oczywiscie gdzie mozna cos sie o sobie dowiedziec chodzi mi o kalendarz Majow glownie(moze ktos moglby mi podeslac jakis link). Niekiedy miewam rozne dziwne sny, w ktorych widze dziwne miejsca ale nigdy nie moge tego poskladac w jedna sensowna calosc. Powiem tak: czytajac wypowiedzi Aurela czuje, ze sa one prawdziwe gosc zna sie na rzeczy i ma dar przewidywania (daleko mi do tego niestety). Jesli mozna to prosze raz jeszcze o ten link z kalendarzem Majow, moj nr gg 2409197. Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.