Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

czy obiecana praca wypali?

ZAKLĘCIA anolib 15 godzin temu Tak jak pisałem obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ok :) Czekam cierpliwie :) Pozdrawiam

Czy w tym roku spotkam kogoś, w kim się zakocham z wzajemnoscią?

Najważniejsza jest miłość - Dziewczynki, o których opowiadam, są bezmyślne. Dostają po tyłkach od facetów. Bzyknie ją taki trzy razy, kupi jej bluzkę i zostawi. A one to przeżywają - mówi reżyserka "Galerianek"

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Kiedyś w Krakowie było inne określenie "makarony". Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

czesc Igor.. jak się masz? jaka pogoda w Krakowie? jak Jarek? nie chce wróżby jest mi ona niepotrzebna... :)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witaj Igorze , chciałabym się dowiedzieć czy finansowo wyjdę w końcu na prostą?Napisz proszę czy z facetem z którym obecnie jestem zostanę dłużej?Bardzo czekam na odpowiedź.B.

Cześć Igor,co możesz mi powiedzieć o Uli i Tomku?Pozdrawiam

zuza

czy wyjdę z kłopotów finansowych i kiedy? Pozdrawiam :)

ZAKLĘCIA Olla 7 godzin temu A dziękuję, nawet się pogoda udała, ciepło było cały dzień :) Jarek jak Jarek sama wiesz jak to z Jarkami jest => postęp jest gdyż pracuje ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA angelika 6 godzin temu Nic, nie znam ich ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA buuczeklol 5 godzin temu Wyjdziesz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anna72 6 godzin temu Tarot kartami IV Kije i VIII Kijów mówi, że posiadasz niepotrzebnie źle ukierunkowany umysł ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA blowania Wczoraj o 13:47 Tak spotkasz 5 grudnia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gryna 2 dni temu o 21:12 Tarot kartami Rycerz Kijów, Wieża XVI i Słońce XIX mówi, że jeśli mówimy o pracy załatwianej przez krewnego (pośrednika) to tak ale trzeba będzie wprowadzić kilka modyfikacji ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gryna 2 dni temu o 21:07 Do marca nie wracaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ty Igorku jesteś pyszny. Dziękuje za wróżby. Wierzę w to co piszesz. Zawsze jesteś konkretny.

ZAKLĘCIA anolib 2 dni temu o 07:15 Na maile odpowiadam wtedy kiedy przychodzi na to właściwa pora. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ewelineczka71 2 dni temu o 03:59 Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i Walet Kijów mówi, że wkrótce się wszystkiego dowiecie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą