Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Właœnie ostatnio w "Nexusie" - wersja polskojęzyczna przeczytałem artykuł o największym poligonie tajnych projektów Anglii i USA znajdujšcym się właœnie na terenie Australii - "Woomera Prohibited Area".Nikt nie wie co na tym terenie obejmujšcym 128.000 km2 na północny zachód od Adelaidy się znajduje.Tak samo my Polacy w Polsce nic albo prawie nic nie wiemy o bardzo rozbudowanym australijskim planie i programie kosmicznym i odpałach licznych rakiet kosmicznych i balistycznych z kilku tajnych kosmodromów USA znajdujšcych się właœnie na niezmierzonych obszarowo terenach Australii.W naszej prasie o australijskim programie kosmicznym ani słowa i ogólnie jakieœ strzępki faktów dotyczšce ogólnego bardzo szybkiego postępu cywilizacyjnego w tym kraju.Australia to w Polsce "tabula rasa", kraj którego de facto prawie w ogóle nie ma...Wiem tylko jedno, wyglšd nocnego południowego nieboskłonu gwiezdnego Matki Ziemi widzianego z Australii z Krzyżem Południa w roli głównej doprawdy zapiera dech...

Tak, w Australii jest sporo takich miejsc, gdzie sa rozlokowane bazy angielskie i amerykanskie, w ktorych nikt nie wie, co sie tak naprawde robi i co sie tam dzieje. Kiedys, jak premier Australii chcial sie dowiedziec, co dzieje sie w bazie amerykanskiej "Pine Gap", to zostal zdymisjonowany i odsuniety od rzadow. Trzeba przyznac, ze jeszcze 25 lat temu Australia, tak spoleczenstwo jak i rzad, byli bardziej negatywnie nastawieni do poczynan Anglikow i Amerykanow na terenie Australii. Teraz nastapila bardzo scisla wiez Anglosasow i nie slyszy sie juz zadnych uwag o USA czy Wielkiej Brytanii. Wlasnie takie kraje jak Australia czy Kanada sa najbardziej wykorzystywane przez imperialistow USA i GB do stanowienia technologicznej wladzy nad swiatem, co niewatpliwie juz istnieje.

To fakt, ale gdzie znajdziecie tak odległe miejsce by rakieta mogła przelecieć 2 tys kilometrów i spokojnie spaœć zgłowicš. Pozatym tam się neutralizuje bojowe œrodki hemiczne i zakopuje głeboko na pustyni wiec niema potrzeby by ktokolwiek wiedział. Pozdrawiam Igor

Słyszałem to pojęcie ale to sciencie-fiction(chyba Ÿle napisałem) Jak można wpłynšć na pojedyńczš osobę w tłumie. Chyba że sie nie da. Albo na wszystkich albo na nikogo. Jest tłum 100 osób. Czy można wybrać sobie jednš z tych 100 i coœ jej zrobić pozostałym nie robišc nic? Musieli by znać jego organizm, mózg. Nie wiedzš nawet jak sie nazywam i jaki jest mój organizm, więc jak. Nie wierzę Ci przynajmniejna razie. Pokaż bardziej przekonywujšce materiały. Sama mi przyznasz że w to trudno uwierzyć. Jak można wpłynšć na danš osobę i dlaczego akurat tę a nie innš. Sam niewiem co myœleć o tym. Już mnie nic nie zdziwi

Mnie tez jest trudno zrozumiec techniczna strone tej broni. Nigdzie nie jest obrazowo objasnione, jak HAARP dochodzi do pojedynczej osoby. Wszedzie jest napisane twierdzaco, ze jednak dochodzi. Czytalam natomiast, ze teraz dopiero robi sie proby, jak HAARP moze wplynac na grupe osob. Pisalo, ze potrzebne im to jest do wplywania na kibicow na stadionach. Tak bylo to wyjasnione, ale ja czytalam, ze w Iraku w ten sposob usmiercili grupe 500 lub 600 ludzi. Swiadek tego zdarzenia byl zszokowany. Oni zawsze tak robia, ze pokaza cos tylko jednemu czlowiekowi i w ten sposob nikt temu czlowiekowi nie chce uwierzyc. O tym Iraku moze zdolasz jeszcze przeczytac. Wystukaj na wyszukiwarce "Tajna bron w Iraku" - po polsku Wracajac do sterowania jednym czlowiekiem, to wydaje mi sie, ze wylapuja kogos, na przyklad siedzacego przy komputerze i dostrajaja mozg czlowieka do swoich potrzeb. W ten sposob jestes juz ich. Pracuje mozg takiego czlowieka zgodnie z ich czestotliwoscia. Przeciez takich ludzi jest masa i to od bardzo dawna. Poczytaj na tej stronie : http://www.niniwa2.cad.pl/koski.htm

Mnie zastanawia JAK HAARP powodował wybuch żaby??? Przecież to musi być trudno tak się dostroić do pojedyńczej żabki, prawda?

Jakoœ widocznie to zrobił więc niech koleżeństwo uważa ;;)))) Pozdrawiam Igor

Pewnie zeby spowodowac taki wybuch zab, nie musza sie dostrajac do kazdej pojedynczo, tylko robia cos na pewnym obszarze. Wszystko mozliwe, ze sa to jakies doswiadczenia, ktore pozniej przeniosa na ludzi. Wlasnie czytalam, ze teraz absorbuje ich ilosc. To co pisalam wyzej. Oni na pewnym obszarze moga uruchomic taka czestotliwosc, ze ludzie, ktorzy beda sie tam znajdowali moze beda mogli reagowac tak samo.

Skoro nie można wybuchać żab pojedyńczo to jak można sterować Goœkš albo jej drzwiami od garażu pojedyńczo?

Nikt nie powiedzial, ze nie mozna spowodowac pojedynczych wybuchow zab. Na pewno tez mozna, ale pewnie robia proby nad duza iloscia na duzym obszarze.

A teraz tak poważnie, intencja zrobienia super broni wzieła poczatek właœnie w zjawiskach podobnych do tych tutaj jak opisane wybuchajšce żaby. Pojawia się pytanie dlaczego żaby wybuchajš a co się dzieje z innymi i jak inni czy inne gatunki dokonuja samoeliminacji ze œrodowiska naturalnego - ano może czego żaby dowodzš. Potęga mitu: Pewnego dnia nasz Pan Bóg doszedł do wniosku, że w kosmicznym eksperymencie zwanym Ewolucja gatunków ma on problem jeœli chce zastšpić w sposób szybki jednš linię gatunkowš inna liniš, wymyslił więc elementy autodestrukcyjne u tych gatunków które cięszko było by wyeliminować w nrmalnym procesie biologicznym. Pozatym jak z nim rozmawiałem to Stwierdził, że tym razem jak by wysłał meteoryt by wyniszczyć wszystko to znowu bardzo długo œrodowisko wracałoby do równowagi. Wobec tego wyposażył takie cos jak my w mechanizm autodestrukcji czyli w przypadku człowieka samospalenie. Jak zatem widzimy my w wyniku jakiegos zbiegu okolicznoœci sami możemy miec problem gdyż na zasadzie zwarcia może w naszym ciele uruchomic się zespół procesów na których przebieg ani nie bedziemy miec wpływu, a na ich kontrole nie beziemy miec czasu. Dlatego jeœłi nie rozumie się intencji Pana Boga i samego celu stworzenia przez niego rękami robotów=> naukowców takiego cuda jak HAARP, niema sie co z Goœki Œmiać a Żabom należy współczuć tym z Niemiec i nietylko. Pozdrawiam Igor

CYTAT GOŒKI ,,Wracajac do sterowania jednym czlowiekiem, to wydaje mi sie, ze wylapuja kogos, na przyklad siedzacego przy komputerze i dostrajaja mozg czlowieka do swoich potrzeb. W ten sposob jestes juz ich. Pracuje mozg takiego czlowieka zgodnie z ich czestotliwoscia. Przeciez takich ludzi jest masa i to od bardzo dawna. Poczytaj na tej stronie : http://www.niniwa2.cad.pl/koski.htm'' To jest niemożliwe. TO JAK MATRIX. Jak sobie kogoœ namierzš? Znajš moje IP. Można dzięki temu znaleŸć sieć i miasto z którego pochodzę. Można z satelity zrobić zdjęcie.Ale jak sprawdzš czy takie IP mam ja czy mój sšsiad mieszkajšcy obok za œcianš.Czy ja to ja. Każdy mózg jest inny. Wyœlš promienie do mnie. One po drodze dotknš kilka osób i nie zrobiš im krzywdy a mnie zaszkodzš?Nie znajš mojego mózgu. Mogš znać moje IP ale nie wiedzš czy ja mieszkam tu czy 100 metrów dalej na innej ulicy. A choćby nawet to jak jak nie znajš mojego organizmu. Jak wpłynšć na kogoœ? Przez monitor? Ciekawe jak sobie wybiorš ofiarę? Jak ktoœ czyta naten temat interesuje się tym to jest podejrzany? A może cały œwiat to MATRIX

Ciekawe czy jest jakiœ sposób ochrony przed tym na wypadek gdyby wróg zdobył takš broń. Coœ słyszałem że przed promieniowniem po bombie neutronowej a chroni warstwa parafiny mur żelbetonowy warstwa wody Nie pamietam tylko jakiej gruboœci sš te warstwy. Może jest jakiœ sposób tylko o tym nie wiemy

TOM bezpieczniej sie zyje nie uzywajac slowa niemozliwe, jak sie dokladnie czegos nie zna. Na ten temat nie tylko ja mowie i pisze. Jest mnostwo innych zrodel, ktore dobrze by bylo zebys poznal. Nikt Ci w nic nie karze wierzyc. Czlowiek do wszystkiego musi sie przekonac sam. Wczoraj czytajac nastepna porcje lektury na temat HAARP-a na stronach angielsko- jezycznych natrafilam na ciekawe stwierdzenie. Hitler w swojej ksiazce pt. "Main Kampf" dokladnie opisal, jak bedzie niszczyl Zydow. Zydzi oczywiscie w to nie uwierzyli i dlatego przed ta zbrodnie nie zorganizowali sie i nie zabezpieczyli. Tak samo moze stac sie z wiara w bron HAARP. Ja ludzi informuje, ze taka bron istnieje i do czego jest zdolna. Nic wiecej nie moge zrobic. Olo mam kontakt z roznymi ludzmi. Moj maz jest inzynierem elektronikiem i nikt nie zna mozliwosci zabezpieczenia sie przed ta bronia. Sa aparaty do jej wykrycia w ludzkim ciele, ale nie ma nic zabezpieczajacego przed nia. Ta bron penetruje ziemie i wode. Fala radiowa przechodzi przez kazdy mur. Nie mozna zbudowac nic tak szczelnego, zeby czlowiek nie mogl tam wejsc, a skoro bedzie wejscie, to dla fali ono tez bedzie. Pozdrawiam.

A co Rosjanie na to ?

Rosjanie na to: http://www.niniwa2.cad.pl/rosjanie.htm

Tak Oldzie, fajna stron, ale wojskowi to zakładnicy obcych tak ja i inne słóżby, to ich nieme narzędzia i wyprane mózgi. Kiedyœ fajnie to ujęto w filmie MiB, ale to tak jest niestety. Zobacz co wojsko robi z ludzi czy kiedyœ taka Milicja robiła, nie potrzeba było Sekty by im mózg wyprali, wystarczyło 2 lata w takim cyrku. Pozdrawiam Igor

Ciekawe czy kiedyœ całe społeczeństwo się dowie o HAARP? Może przy okazji jakiejœ awarii albo katastrofy

siema , wczoraj był niezła jazda we wiadomoœciach ..... mówiono oficjalnie o sterowaniu pogodš przez usa !!! nawet prezentowli to na expo !!! nikt jednak nie wspomniał o trzęsieniach ziemii czy kontroli energetycznej ludzkiego mózgu , które mozna wywołac w ten sam sposób !!! szok jak manipulacja !! pozdro

dariuss, gdzie ogladales te wiadomosci ? Ktory program? Moze jeszcze ktorys rok i dowiemy sie wiecej !!!! Na razie polecam ksiazke pt. "Kontrola Umyslu" http://ogrodymilosci.pl/ksiegarnia/Kontrola-umyslu,b18347.html
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.