| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Zycze wszystkim spelnienia najskrytszych marzen i wiele szczescia w ty pogmatwanym zyciu.
|
|
|
Ludzie sami sobie gmatwają życie, zatracają się w różnych rolach i marnościach, są małostkowi, coś udają, oszukują siebie i innych, nie są szczerzy, komplikują proste, oczywiste sprawy.
Prostoty i szczerości Wszystkim Życzę.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol lepiej tego nie mozna bylo ujac!!! zgadzam sie w 100% !
Pozdrawiam...
|
|
|
|||
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witaj Romku! Na jaki adres można do Ciebie napisać.pozdrawiam
|
|
|
Romku, nie wiem czy możesz mi pomóc. Wyszłam za mąż 07.06.2008r.no i już myślimy o rozwodzie. MI się wydaje że to wina tego że mieszkamy z teściami ja pschicznie nie wytrzymuje, mój mąż okazała się niedojrzałym maminsynkeim. Pomóż mi co mam robić wiem że najlepszym rozwiązaniem jest preprowadzjka ale gdzie kiedy i czy to uratuje nasze małżenstwo?
|
|
|
|||
|
Kpisz sobie Ollu, czy o drogę pytasz?
Co niby ma wspólnego to, co napisałaś z sytuacją SSSarenki?
Co z tego, że byłaś przekonana? Pewne rzeczy wychodzą na jaw dopiero, gdy się trochę pomieszka pod jednym dachem - zwłaszcza po ślubie, gdy sytuacja formalna się zmienia i niektórym np. wydaje się, że już nie muszą się starać, "bo im się należy".
Jeśli jesteś np. osobą drażliwą, konfliktową, a do tego obrażalską i ten "Twój" podobnie, to bardzo szybko mielibyście siebie dosyć.
Byłaś z nim 5 lat? W jakim sensie? Mieszkaliście razem? Coś was łączyło poważnego? Czy to tylko taka beztroska "miłość" na dochodne w stylu nastolatków (nie o wiek tu chodzi)?
Wiesz Ollu - mogłaś sobie być przekonana, teoretyzować, różne rzeczy sobie wyobrażać, ale wszystko dopiero w praniu wychodzi.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To nie jest tak. Nie wiem ile Olu mogłabyś wytrzymac z teściami . Ja nie chcęrozwodu, planuje przeprowadzkę, ale nie wiem czy ten mój pójdzie ze mną może dlatego chciałam się spytac jak to będzie wyglądało. Obawiam sie jednak o naszą przyszłość bo mój mąż twierdzi że nie musi mi przynosić wypłaty. Kocham Go bardzo i chcę coś zrobić by to wypaliło, byśmy stali się prawdziwym małzenstwem
|
|
|
|||
|
|||||
|
|||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
hej Romku czy mógłbyś zerknąć w karty i powiedziec co czekaw najblizszym czasie mój zwiazek?
|
|
|
Wiesz co Olla ,Wendol ma rację,jeśli chodzi o Twoją osobę.
|
|||||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
jak coś się wam Obu nie podoba to jedyną rzecza jaką możecie zrobić to zabanowac mojego nicka. Wcale mnie to nie dotknie.
Jakoś nie zauważyłam by mnie coś kompromitowało. Piszę jak jest a nie jak ktoś sobie może myśleć, że jest lub było.
nie ma uraz, ale piszcie sobie dalej poczytam co macie o mnie do powiedzenia!
|
|
|
dzien dobry,
Bardzo bym chciała dowiezdieć się czy człowiek, ktory mieszka w Australii jest moja połowką pomarańczy?
Jego data urodzenia to 14.02.1958, natomiast moja 17.12.1957
|
|
|
wow... obiawima się, że twoja połówka pomarańczy jest na tym forum. Tylko ciekawe czy się przyzna :-D ale jest o niecałe 20lat młodszy
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |