| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze proszę odpowiedz na moja odpowiedz czkam od lipca ;(
31 lipca, 15:19
|
|||
|
ZAKLECIA
ewcia43
8 sierpnia, 15:09
Przecież na razie i tak nikogo pewnego nie masz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Cześć drogi Igorze powiedz mi czy Anita wyjdzie za Daniela czy morze za mnie.Bardzo mi na tym zależy.Dziękuję Igor.
|
|
|
Drogi Igorze!!! :)
Napisałeś:
ZAKLĘCIA
jaaa
2 dni temu o 08:54
Tak podobasz się ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartą As Kijów mówi, że rozpalasz w nim ogień ;)
Dojdzie między nami do czegoś? Jaka będzie przyszłość naszej znajomości?
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze kiedy sie znowu pieknie zakocham z wzajemnoscia? Czy bede miala rodzine i meza czy juz mnie mozna spisac na straty w tek kwestii?
|
|
|
Igor bardzo prosze odp na moje pytanie czy damy rade z tym wszystkim i czy ten zwiazek z D wytrwa????
pozdrawiam
|
|
|
Kochany Igorku biedna przed kościołem tylko skinęła głową, ale mam nadzieję,że Ty mi pomożesz rozwiązać problem
1.czy odważę się zakończyć moje nienormalne małżństwo ?
2. czy będę mieszkała w domu syna czy swoim?
Może to z boku wydaje sie błahe, ale dla mnie istotna jest podpowiedź.
|
|
|
Witaj Igorze, mam do Ciebie kolejne pytania:
1. Czy możesz mi powiedzieć na jakim kierunku studiów wyląduję?? (głównie rozważam farmację albo powiązane kierunki tj. biologia-chemia). Tylko czy ja się dostanę na tą całą farmację albo chemię?
2. Czy jest sens zaczynać prawo jazdy teraz? Chodzi mi o to czy zdam od razu? I czy ja się w ogóle do tego nadaję??
3. czy znajdę sobie jakiegoś chłopaka żeby iść z nim na studniówkę??
Dziękuję i pozdrawiam;)
|
|
|
IGORZE!!!!!odważyłam się zakończyć swoje małżeństwo (ale mam ogromne poczucje winy-chociaż to mąż krzywdził mnie w małżeństwie-balangi,kolesie ,używki itd...)kocham go ale nie potrafie dłużej z nim żyć i zaufać mu po raz kolejny) pytanie moje brzmi czy rozwiedziemy się bez żadnych szarpanin? i jak mam odczytać ostatnią odpowiedź-że nam się to nie opłaca? Igorku proszę odpowiedz mi to dla mnie ważne-proszę i dziękuję!
|
|
|
Drogi Igorze,
jak będzie wyglądał ten rok szkolny? czy całą klasą zżyjemy się na ten ostatni rok? czy z dziewczynami w końcu nie będziemy się kłócić tylko się za kumplujemy (nie mówię tutaj o przyjaźni)
pozdrawiam Cię Igorze moocno. :)
|
|
|
|||
|
widze ze wogule nie odpisujesz na pytania wielkie dzieki igor ze mi pomogłeś ....
|
|
|
Witam ciebie Igorku.
Mam kolejny problem;(
Znowu problem z Szymonem;( znowu głośna impreza;(
Dlaczego Szymon był dla mnie nie miły,kiedy wysłałam mu smsa żeby byli ciszej?;( czemu brzydko się odezwał do mnie? Traktuje go jak przyjaciela,czy on dowiedział się że mam chłopaka? Czekam na odpowiedz...Z góry bardzo ci dziękuję
Pozdrawiam Paulina.
|
|
|
Igor znowu mam jazde ze zle robie!!! zerwalalam znajomosc z D???
czy to wszystko musi byc az tak trudne czy kiedys nam sie uda zwiazac sie i byc razem a nie krasc chwile???:(
pozdrawiam
|
|
|
paolka262
czy oby napewno traktujesz go jako przyjaciela???
pozdrawiam:)
|
|
|
Mam pytanie w sprawie mojej przyjaciółki a w zasadzie to ona by chciała się czegoś dowiedzieć.
zakochala się w pewnym mężczyznie i jakis czas byli razem.
ale od pewnego czasu nie moze jakos do niego dotrzeć i nie bardzo wie dlaczego. czy jeszcze coś z tego będzie?
Ona ma na imię Halina on Ralf.
POzdrawiam
|
|
|
4 godziny temu
cytuj: fragment | całość
paolka262
czy oby napewno traktujesz go jako przyjaciela???
pozdrawiam:)
LUSIFEE270
Raczej nie traktuje go jak przyjaciela:(
KOCHAM GO:(
|
|
|
Igorku!
Czy zdam ważny egzamin w najbliższy poniedziałek (6.09)?
Będę wdzięczna za Twoją odpowiedź!
Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |